29 Mayıs 2013 saat 23:10 itibari ile BT Norm Durumu

Kodla Büyü
haberi görünce çok sevindim ama okulumda norm fazlasıyım. Sevincim uzun sürmedi. Şimdi ne olacak ya :(

arkadşalr anlamadığım birşey var yapılan değişikliğe göre 7. ve 8. sınıflara haftada 2 şer saat seçmeli ders mi olacak ?

4.000 e bir adım kaldı arkadaşlar. Bu hızla giderse yaklaşık yarım saat sonra 4000 olacak BT norm açığı. Şu an itibari ile 3.903 :)

oshima' Alıntı:
arkadşalr anlamadığım birşey var yapılan değişikliğe göre 7. ve 8. sınıflara haftada 2 şer saat seçmeli ders mi olacak ?

hayır 7 ve 8.sınıflarda 1 saat girilecek. 2014 eylülde 7 ler 2 saat 2015 eylülde 8ler 2 saat olacak

İmam Hatip orta okulları için durum ne olacak acaba? İmam Hatip Orta okullarında görünmediğini söyledi müdür yardımcımız. Bu okullarda zorunlu olmayacak mı?

semraaa14' Alıntı:
İmam Hatip orta okulları için durum ne olacak acaba? İmam Hatip Orta okullarında görünmediğini söyledi müdür yardımcımız. Bu okullarda zorunlu olmayacak mı?
Onunla daha bir haber yok belirsiz

norm güncelleme işlemi başlamadan önce sayımız kaçtı acaba? Ayrıca şunu da merak ediyorum.. Tek Tas 700 küsur norm fazlası göstermiş... Tek tas da atanmış bilişimci hocalarımız da var, onlar alanlarına geri dönecekler mi?

Geri