343 tl trafik cezası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cahraz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cahraz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
istanbul büyükçekmece-kumburgaz istikametinde 70 ile gittiğim için 343 milyon ceza gelmiş Allaha havale ediyorum.ve sol şeritte yazılmış.gittiğim yeri görseniz tarlaların ortasında tabela olmayan bir yer,devlet kendi vatandaşına tuzak kurarmı diye konu vardı gazetede bunla ilgili gerçektende doğruymuş.800 milyon asgari üzretin oldugu bir yerde benim işimimi biliyorlar yaz gönder.hakkımı helal etmiyorum.

Şubat ayında bende zonguldak kozlu sahil yolunda 343 tl ceza yemiştim. Erken ödeyince 260 tl ye düşüyor. Baya bir koymuştu öderken.

geçmiş olsun,, yazıp gönder itiraz hakkın bile yok... çok ilginç

hocam bu ülkenin kanunları ankara-izmir arasında geçerli. sıkıyorsa gitsinlerde diyarbakır'da,hakkari'de kessinler o cezayı. ne de olsa artık barış geldi, hepimiz eşitiz :sleep:

ya benim de gecen arabam cekildi
cekici ve otopark parasi 70 tl verdim
79 tl de cezasi var sanirim
ama görünmüyor
görünmedigi halde nasil ödeniyor bu ceza

cünkü baska bir arkadasa da aynisi olmus 3 sene önceki ceza yeni evine gelmis teblig edilmedigi halde faiz bile uygulanmis

volkankey' Alıntı:
ama görünmüyor

cünkü baska bir arkadasa da aynisi olmus 3 sene önceki ceza yeni evine gelmis teblig edilmedigi halde faiz bile uygulanmis

Beyana dayalı ödeme diye bir şey var, makbuzdaki seri noyu filan girip ödüyorsunuz, ceza sisteme girene kadar indirimli ödeme zamanı geçiyor zaten..

m32m' Alıntı:
hocam bu ülkenin kanunları ankara-izmir arasında geçerli. sıkıyorsa gitsinlerde diyarbakır'da,hakkari'de kessinler o cezayı. ne de olsa artık barış geldi, hepimiz eşitiz :sleep:

üzücü ama malesef çok doğru

volkankey' Alıntı:
ama görünmüyor

en yakın vergi dairesine git oradan bulurlar hocam! ödediğine dair aldığın makbuzu sakın kaybetme!

volkankey' Alıntı:
ama görünmüyor

evraklarını sakla, yoksa canları sıkıldıkca ödetiyorlar. sattığın arabana bile sen kullanırken borç çıkıyo, adı borç yok kağıdı veriyorlar bir de utanmada.

m32m' Alıntı:

bravo hocam bunu da bağladınız oraya .....

m32m' Alıntı:

ne biliyorsunda konuşuyorsun. geçen sene 70 le gittiğim için ceza yedim Diyarbakırda.

mfatih' Alıntı:
m32m' Alıntı:

bravo hocam bunu da bağladınız oraya .....

arkadaş tabi haklı hocam!2 ay once 343 lira cezayı ödedim ve geçen hafta gece 12 de tekrar 343 lira ceza !!!! eve tebliğ edilmiş. eğer bir uygulama varsa tüm türkiyede olsun ama sivasın doğusunda trafik polisi nerdeeeeee.doğru bizler ezilmeyen tarafızya artık ezilme ZAMANI(kimse yanlış anlamasın kimseye yada hiçbir topluluğa sitemim yok herkese saygım sonsuz ama ulke kosulları belli öğretmen uçreti belli aldığımız zam belli yazılan bu ceza gercekten çok büyük para!!! o kadar kuralcıysan ekip arabasının içinde sigara içtim diye kendinede işlem yap ve ceza yaz !!! )

hocam o yolda hız sınırı kaçmış ki ya? 343 tl yazdıklarına göre 2 kat geçilmiş hız sınırı..
Soruna cevap veriyorum bu devlet vatandaşına tuzak kurar. Şuan trafik cezalarından öyle bir gelirleri varki.. Her ile ayrı kota veriliyor. Polislere bi şekilde yazın diyorlar. bana da emniyet kemeri takmamaktan geldi. o yoldan geçenlerin %90 ı takmıyor ama seçip yazmışlar kafalarına göre. Bende hakkımı haram ediyorum onlara herkese eşit davranmadıkları için.
hocam yolda uyarı filan yok ise BİMER e şikayet et olayı. Bişey değişmez ama en azından yaptıkları haksızlığı anlasınlar. :x

hafta sonu hatay manisa gidiş geliş heryer radar doluydu tahminim birine girmiş olabilirim netten de görünmüyor eve gelmesinimi bekleyecez acaba

m32m' Alıntı:
merak etme bende diyarbakırda yedim.68 km ile

kim diyor doğuda ceza yok diye yauv bu kadarda uydurmayın kardeşim laf söylecem diye saçmalamayın yani..

166 tl radar cezası elazığ-malatya yolu, 72 tl kırmızı ışık cezası bitlis merkez.. Al sana ıspatı.. Adamlar ceza kesmek için her türlü çakallığı yapıyorlar, doğusuda bir batısıda bir

hocam hız sınırı 50'miş yerleşim yeri yakınındaymışım,görsen bir kişiyi sokakta göremezsin,minibüsler yakınımdan nasıl geçerler ben 71 ile geçmişin.90 deil 100 deil 70 ile geçtiğim için hayatımda ilk defa devlet kavramını sorguladım.
bizim arkadaşın yaptığı espri sürece para lazım öde dedi.

sadece hız sınırı 70 diye bu para cezası verilemez. bence onu bir kontrol etiir onda bir yanlışlık var.

hükümetin paraya ihtiyacı var. polislerde sağ olsun devletin polisi değilde hükümetin polisi gibi çalşıyor. bizim ülke hariç dünyanın hiç bir yerinde trafik cezası diye gelir kalemi yoktur. vatandaş uyusun bakalım. doğuda polis trafik cezaları ile batıdaki trafik cezalarını bir karşılatırın aradaki uçurumu görürüsünüz

cahraz' Alıntı:
istanbul büyükçekmece-kumburgaz istikametinde 70 ile gittiğim için 343 milyon ceza gelmiş Allaha havale ediyorum.ve sol şeritte yazılmış.gittiğim yeri görseniz tarlaların ortasında tabela olmayan bir yer,devlet kendi vatandaşına tuzak kurarmı diye konu vardı gazetede bunla ilgili gerçektende doğruymuş.800 milyon asgari üzretin oldugu bir yerde benim işimimi biliyorlar yaz gönder.hakkımı helal etmiyorum.
Hocam geçmiş olsun da zaten anladığım kadarıyla sizde hız sınırını aştığınızı kabul ediyorsunuz. Hangi hakkı helâl etmiyorsunuz onu anlamadım?

KöfteHoRr' Alıntı:
cahraz' Alıntı:
Hocam geçmiş olsun da zaten anladığım kadarıyla sizde hız sınırını aştığınızı kabul ediyorsunuz. Hangi hakkı helâl etmiyorsunuz onu anlamadım?
hocam hız sınırı 50 oldugunu gösterir bir tabela yok,her gün yanımdan geçen arabalar 100-130 arası geçiyor 1.5 senedir aynı hızda ordan geçiyorum,aşırı sakin olduğu için polis bile bulamazsın hocam,bugun yatırırken yanımdaki adam hız sınırı 70 olan e-5 te 84 ile gittiği için 166 ceza yemiş benmkinin bu kadar yüksek olması yerleşim yeriymiş sadece yerleşim yerini görseniz yerleşen yok.hocam bin tane arabanın yanınızdan uçarak geçtiği bir yerde çevirme bile olmadan bir polis sadece duruyor bir gün ceza yazıyor.resmini atarsam daha rahat anlarsınız bugun 60 ile okuldan geldim yavaş yavaş milllet yanımdan 120-130 ile geçiyor.bu yasa sadece bir gün bana mı denk geldi.cezanın yazıldığı günüde hatırlıyorum polis 30-40 ile yavaş yavaş önümden gidiyordu onu solladım sonra sağ şeride geçtim yoksa poliste göremezsin bundan dolayı helal etmiyorum.otoparklarda bile hız sınırı 30-40 yazan yerlerde 70 ile ceza yemek adama garip geliyor.resmi atarım

Geri