mustafatoker' Alıntı:sadece hız sınırı 70 diye bu para cezası verilemez. bence onu bir kontrol etiir onda bir yanlışlık var.
neden verilmesin?
hız sınırını %30 dan fazla aşmanın cezasını biliyormusunuz?
mustafatoker' Alıntı:sadece hız sınırı 70 diye bu para cezası verilemez. bence onu bir kontrol etiir onda bir yanlışlık var.
Hocam benim bildiğim hız sınırını %10 aşmak 166 tl %30 aşmak 343 tl, burdan da anlaşılan siz %30 ihlal etmiş oluyorsunuz. Muhtemelen sizin radara girdiğiniz yolda hız sınızı 50 km dir.cahraz' Alıntı:hocam hız sınırı 50 oldugunu gösterir bir tabela yok,her gün yanımdan geçen arabalar 100-130 arası geçiyor 1.5 senedir aynı hızda ordan geçiyorum,aşırı sakin olduğu için polis bile bulamazsın hocam,bugun yatırırken yanımdaki adam hız sınırı 70 olan e-5 te 84 ile gittiği için 166 ceza yemiş benmkinin bu kadar yüksek olması yerleşim yeriymiş sadece yerleşim yerini görseniz yerleşen yok.hocam bin tane arabanın yanınızdan uçarak geçtiği bir yerde çevirme bile olmadan bir polis sadece duruyor bir gün ceza yazıyor.resmini atarsam daha rahat anlarsınız bugun 60 ile okuldan geldim yavaş yavaş milllet yanımdan 120-130 ile geçiyor.bu yasa sadece bir gün bana mı denk geldi.cezanın yazıldığı günüde hatırlıyorum polis 30-40 ile yavaş yavaş önümden gidiyordu onu solladım sonra sağ şeride geçtim yoksa poliste göremezsin bundan dolayı helal etmiyorum.otoparklarda bile hız sınırı 30-40 yazan yerlerde 70 ile ceza yemek adama garip geliyor.resmi atarımKöfteHoRr' Alıntı:Hocam geçmiş olsun da zaten anladığım kadarıyla sizde hız sınırını aştığınızı kabul ediyorsunuz. Hangi hakkı helâl etmiyorsunuz onu anlamadım?cahraz' Alıntı:istanbul büyükçekmece-kumburgaz istikametinde 70 ile gittiğim için 343 milyon ceza gelmiş Allaha havale ediyorum.ve sol şeritte yazılmış.gittiğim yeri görseniz tarlaların ortasında tabela olmayan bir yer,devlet kendi vatandaşına tuzak kurarmı diye konu vardı gazetede bunla ilgili gerçektende doğruymuş.800 milyon asgari üzretin oldugu bir yerde benim işimimi biliyorlar yaz gönder.hakkımı helal etmiyorum.
Hocam aklınıza gelebilecek her olayı türk-kürt olayına bağlamakla ne elde ediyorsunuz?mustafatoker' Alıntı:illere göre kesilen trafik cezalarını bulan varsa paylaşabilir mi?
KöfteHoRr' Alıntı:Hocam aklınıza gelebilecek her olayı türk-kürt olayına bağlamakla ne elde ediyorsunuz?mustafatoker' Alıntı:illere göre kesilen trafik cezalarını bulan varsa paylaşabilir mi?
Nüfusa göre de bölgesel olarak da karşılaştırma yapmalısın. İşin zor hocam sen bu sevdadan vazgeç.mustafatoker' Alıntı:KöfteHoRr' Alıntı:Hocam aklınıza gelebilecek her olayı türk-kürt olayına bağlamakla ne elde ediyorsunuz?mustafatoker' Alıntı:illere göre kesilen trafik cezalarını bulan varsa paylaşabilir mi?
ben kürt yada türk diye bir kelime yazmadım. ben gerçekten merak ettim internette de bulamadım bunu bilmek istemek suç mu?ayrıca bundan niye gocunuyorsunuz. bir ülkedeki araba sayısı kesilen tarfik cezası ile orantılı olması gerekmez mi? bunun kürtle türkle ne alaksı var
bu mesajınızdan çıkardım hocam, illaki kelime olarak türk-kürt demenize gerek yokmustafatoker' Alıntı:sadece hız sınırı 70 diye bu para cezası verilemez. bence onu bir kontrol etiir onda bir yanlışlık var.
hükümetin paraya ihtiyacı var. polislerde sağ olsun devletin polisi değilde hükümetin polisi gibi çalşıyor. bizim ülke hariç dünyanın hiç bir yerinde trafik cezası diye gelir kalemi yoktur. vatandaş uyusun bakalım. doğuda polis trafik cezaları ile batıdaki trafik cezalarını bir karşılatırın aradaki uçurumu görürüsünüz
"merak ettim internette de bulamadım" diyorsunuz ama bir önceki mesajınızda aradaki uçurumdan bahsediyorsunuz ne hikmetse.mustafatoker' Alıntı:KöfteHoRr' Alıntı:Hocam aklınıza gelebilecek her olayı türk-kürt olayına bağlamakla ne elde ediyorsunuz?mustafatoker' Alıntı:illere göre kesilen trafik cezalarını bulan varsa paylaşabilir mi?
ben kürt yada türk diye bir kelime yazmadım. ben gerçekten merak ettim internette de bulamadım bunu bilmek istemek suç mu?ayrıca bundan niye gocunuyorsunuz. bir ülkedeki araba sayısı kesilen tarfik cezası ile orantılı olması gerekmez mi? bunun kürtle türkle ne alaksı var
hasari' Alıntı:Nüfusa göre de bölgesel olarak da karşılaştırma yapmalısın. İşin zor hocam sen bu sevdadan vazgeç.mustafatoker' Alıntı:KöfteHoRr' Alıntı:Hocam aklınıza gelebilecek her olayı türk-kürt olayına bağlamakla ne elde ediyorsunuz?mustafatoker' Alıntı:illere göre kesilen trafik cezalarını bulan varsa paylaşabilir mi?
Konya'daki olay fahri trafik müfettişlerinin yazdığı cezalar hocam, trafik polisinin değil. O haberi bende okumuştum.mustafatoker' Alıntı:hasari' Alıntı:Nüfusa göre de bölgesel olarak da karşılaştırma yapmalısın. İşin zor hocam sen bu sevdadan vazgeç.mustafatoker' Alıntı:KöfteHoRr' Alıntı:Hocam aklınıza gelebilecek her olayı türk-kürt olayına bağlamakla ne elde ediyorsunuz?mustafatoker' Alıntı:illere göre kesilen trafik cezalarını bulan varsa paylaşabilir mi?
hocam benim derdim kürt türk problemi çıkarmak değil benim çok sevdiğim kürt, çerkez, laz bir çok arkadaşım var. ben konyada yaşıyorum konyada kesline cezaların rekor kırdığı ile ilgili bir haber çıkmıştı bunun için merak ettim. eğer ben doğu veya güneydoğu gibi ayrım yapacak olsam bunu dolaylı yoldan anlatmam direk söylerim. doğuda kesilen cezanın az olduğunuda biliyorum. ama bunu kast ederek söylemedim. o bölge zaten ayrıcalıklı bir bölge
geçen gün güneydoğuda elektirik kaçağı ihbarına alan devlet 3 tabur asker ve helikopter kullanarak adamın tarlasındaki kaçak elektirği kesmeye gidiyor bir kaçak elektirği bile böyle kesen devletimiz trafik cezasını mı çok görecek
m32m' Alıntı:hocam bu ülkenin kanunları ankara-izmir arasında geçerli. sıkıyorsa gitsinlerde diyarbakır'da,hakkari'de kessinler o cezayı. ne de olsa artık barış geldi, hepimiz eşitiz :sleep:
bundan sonra tarfik polisi görürsem o yolda önünde 50 ile gidecem beni geçsin bakalım kaçla geçecek foto çekipte yollayacamKöfteHoRr' Alıntı:Hocam benim bildiğim hız sınırını %10 aşmak 166 tl %30 aşmak 343 tl, burdan da anlaşılan siz %30 ihlal etmiş oluyorsunuz. Muhtemelen sizin radara girdiğiniz yolda hız sınızı 50 km dir.cahraz' Alıntı:hocam hız sınırı 50 oldugunu gösterir bir tabela yok,her gün yanımdan geçen arabalar 100-130 arası geçiyor 1.5 senedir aynı hızda ordan geçiyorum,aşırı sakin olduğu için polis bile bulamazsın hocam,bugun yatırırken yanımdaki adam hız sınırı 70 olan e-5 te 84 ile gittiği için 166 ceza yemiş benmkinin bu kadar yüksek olması yerleşim yeriymiş sadece yerleşim yerini görseniz yerleşen yok.hocam bin tane arabanın yanınızdan uçarak geçtiği bir yerde çevirme bile olmadan bir polis sadece duruyor bir gün ceza yazıyor.resmini atarsam daha rahat anlarsınız bugun 60 ile okuldan geldim yavaş yavaş milllet yanımdan 120-130 ile geçiyor.bu yasa sadece bir gün bana mı denk geldi.cezanın yazıldığı günüde hatırlıyorum polis 30-40 ile yavaş yavaş önümden gidiyordu onu solladım sonra sağ şeride geçtim yoksa poliste göremezsin bundan dolayı helal etmiyorum.otoparklarda bile hız sınırı 30-40 yazan yerlerde 70 ile ceza yemek adama garip geliyor.resmi atarımKöfteHoRr' Alıntı:Hocam geçmiş olsun da zaten anladığım kadarıyla sizde hız sınırını aştığınızı kabul ediyorsunuz. Hangi hakkı helâl etmiyorsunuz onu anlamadım?cahraz' Alıntı:istanbul büyükçekmece-kumburgaz istikametinde 70 ile gittiğim için 343 milyon ceza gelmiş Allaha havale ediyorum.ve sol şeritte yazılmış.gittiğim yeri görseniz tarlaların ortasında tabela olmayan bir yer,devlet kendi vatandaşına tuzak kurarmı diye konu vardı gazetede bunla ilgili gerçektende doğruymuş.800 milyon asgari üzretin oldugu bir yerde benim işimimi biliyorlar yaz gönder.hakkımı helal etmiyorum.
Keşke devlet vatandaşını soymaya çalışmasa insanlarda vergiden kaçırmasa.mustafatoker' Alıntı:hocam benim derdim kürt türk problemi çıkarmak değil benim çok sevdiğim kürt, çerkez, laz bir çok arkadaşım var. ben konyada yaşıyorum konyada kesline cezaların rekor kırdığı ile ilgili bir haber çıkmıştı bunun için merak ettim. eğer ben doğu veya güneydoğu gibi ayrım yapacak olsam bunu dolaylı yoldan anlatmam direk söylerim. doğuda kesilen cezanın az olduğunuda biliyorum. ama bunu kast ederek söylemedim. o bölge zaten ayrıcalıklı bir bölge
geçen gün güneydoğuda elektirik kaçağı ihbarına alan devlet 3 tabur asker ve helikopter kullanarak adamın tarlasındaki kaçak elektirği kesmeye gidiyor bir kaçak elektirği bile böyle kesen devletimiz trafik cezasını mı çok görecek
m32m' Alıntı:hocam bu ülkenin kanunları ankara-izmir arasında geçerli. sıkıyorsa gitsinlerde diyarbakır'da,hakkari'de kessinler o cezayı. ne de olsa artık barış geldi, hepimiz eşitiz :sleep: