343 tl trafik cezası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cahraz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
mustafatoker' Alıntı:
sadece hız sınırı 70 diye bu para cezası verilemez. bence onu bir kontrol etiir onda bir yanlışlık var.

neden verilmesin?
hız sınırını %30 dan fazla aşmanın cezasını biliyormusunuz?

cahraz' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:
cahraz' Alıntı:
istanbul büyükçekmece-kumburgaz istikametinde 70 ile gittiğim için 343 milyon ceza gelmiş Allaha havale ediyorum.ve sol şeritte yazılmış.gittiğim yeri görseniz tarlaların ortasında tabela olmayan bir yer,devlet kendi vatandaşına tuzak kurarmı diye konu vardı gazetede bunla ilgili gerçektende doğruymuş.800 milyon asgari üzretin oldugu bir yerde benim işimimi biliyorlar yaz gönder.hakkımı helal etmiyorum.
Hocam geçmiş olsun da zaten anladığım kadarıyla sizde hız sınırını aştığınızı kabul ediyorsunuz. Hangi hakkı helâl etmiyorsunuz onu anlamadım?
hocam hız sınırı 50 oldugunu gösterir bir tabela yok,her gün yanımdan geçen arabalar 100-130 arası geçiyor 1.5 senedir aynı hızda ordan geçiyorum,aşırı sakin olduğu için polis bile bulamazsın hocam,bugun yatırırken yanımdaki adam hız sınırı 70 olan e-5 te 84 ile gittiği için 166 ceza yemiş benmkinin bu kadar yüksek olması yerleşim yeriymiş sadece yerleşim yerini görseniz yerleşen yok.hocam bin tane arabanın yanınızdan uçarak geçtiği bir yerde çevirme bile olmadan bir polis sadece duruyor bir gün ceza yazıyor.resmini atarsam daha rahat anlarsınız bugun 60 ile okuldan geldim yavaş yavaş milllet yanımdan 120-130 ile geçiyor.bu yasa sadece bir gün bana mı denk geldi.cezanın yazıldığı günüde hatırlıyorum polis 30-40 ile yavaş yavaş önümden gidiyordu onu solladım sonra sağ şeride geçtim yoksa poliste göremezsin bundan dolayı helal etmiyorum.otoparklarda bile hız sınırı 30-40 yazan yerlerde 70 ile ceza yemek adama garip geliyor.resmi atarım
Hocam benim bildiğim hız sınırını %10 aşmak 166 tl %30 aşmak 343 tl, burdan da anlaşılan siz %30 ihlal etmiş oluyorsunuz. Muhtemelen sizin radara girdiğiniz yolda hız sınızı 50 km dir.

gib den kontrol edin arkadaşlar daha önce yazılan cezalar yeni yeni işlemeye başlamışlar haberiniz olsun tabiki de faizli bir şekilde

sivasta 343 lira ceza yedim, doğusu batısı yok, radara girdiysen yersin, haa polis isen normal poliste değil başkomser falan isen eğer girsende sildirebiliyorsun o ayrı...
türkiyede ki (dış ülkelerde vardır elbet) tüm sistem içinde en sevmediğim şeyler, yakıta fazlasıyla vergi vermek bir de bu trafik cezaları (arabayı satarken bile ceza yedim (sözde noter daracık caddede park yeri yoktu bi yan caddeye park ettim biz içerde işlemi yapana kadar cezayı basmışlar), bir yerin yabancısı iseniz şayet çok daha dikkatli olmalısınız, ben bu radar işini şehir haraçlarına benzetiyorum, uzun yolda bir ilçeye, bir il e giriyorsanız haracınızı vereceksiniz! zaten o ilçenin adamı orada o radarın olduğunu biliyor ve oraya gelince yavaşlıyor sonrası aynı devran biz gibi bilmeyende sazan gibi düşüyor! tamam kazaları önlemek için yapılıyor ama kaç tane kazayı önlemiş bi araştırılsın ve mal canın yongası unutulmasın...

KöfteHoRr' Alıntı:
mustafatoker' Alıntı:
illere göre kesilen trafik cezalarını bulan varsa paylaşabilir mi?
Hocam aklınıza gelebilecek her olayı türk-kürt olayına bağlamakla ne elde ediyorsunuz?

ben kürt yada türk diye bir kelime yazmadım. ben gerçekten merak ettim internette de bulamadım bunu bilmek istemek suç mu?ayrıca bundan niye gocunuyorsunuz. bir ülkedeki araba sayısı kesilen tarfik cezası ile orantılı olması gerekmez mi? bunun kürtle türkle ne alaksı var

mustafatoker' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:
mustafatoker' Alıntı:
Hocam aklınıza gelebilecek her olayı türk-kürt olayına bağlamakla ne elde ediyorsunuz?

ben kürt yada türk diye bir kelime yazmadım. ben gerçekten merak ettim internette de bulamadım bunu bilmek istemek suç mu?ayrıca bundan niye gocunuyorsunuz. bir ülkedeki araba sayısı kesilen tarfik cezası ile orantılı olması gerekmez mi? bunun kürtle türkle ne alaksı var
Nüfusa göre de bölgesel olarak da karşılaştırma yapmalısın. İşin zor hocam sen bu sevdadan vazgeç.

mustafatoker' Alıntı:
sadece hız sınırı 70 diye bu para cezası verilemez. bence onu bir kontrol etiir onda bir yanlışlık var.

hükümetin paraya ihtiyacı var. polislerde sağ olsun devletin polisi değilde hükümetin polisi gibi çalşıyor. bizim ülke hariç dünyanın hiç bir yerinde trafik cezası diye gelir kalemi yoktur. vatandaş uyusun bakalım. doğuda polis trafik cezaları ile batıdaki trafik cezalarını bir karşılatırın aradaki uçurumu görürüsünüz
bu mesajınızdan çıkardım hocam, illaki kelime olarak türk-kürt demenize gerek yok

mustafatoker' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:
mustafatoker' Alıntı:

"merak ettim internette de bulamadım" diyorsunuz ama bir önceki mesajınızda aradaki uçurumdan bahsediyorsunuz ne hikmetse.

hasari' Alıntı:
mustafatoker' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:
mustafatoker' Alıntı:

Nüfusa göre de bölgesel olarak da karşılaştırma yapmalısın. İşin zor hocam sen bu sevdadan vazgeç.

hocam benim derdim kürt türk problemi çıkarmak değil benim çok sevdiğim kürt, çerkez, laz bir çok arkadaşım var. ben konyada yaşıyorum konyada kesline cezaların rekor kırdığı ile ilgili bir haber çıkmıştı bunun için merak ettim. eğer ben doğu veya güneydoğu gibi ayrım yapacak olsam bunu dolaylı yoldan anlatmam direk söylerim. doğuda kesilen cezanın az olduğunuda biliyorum. ama bunu kast ederek söylemedim. o bölge zaten ayrıcalıklı bir bölge

geçen gün güneydoğuda elektirik kaçağı ihbarına alan devlet 3 tabur asker ve helikopter kullanarak adamın tarlasındaki kaçak elektirği kesmeye gidiyor bir kaçak elektirği bile böyle kesen devletimiz trafik cezasını mı çok görecek

mustafatoker' Alıntı:
hasari' Alıntı:
mustafatoker' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:
mustafatoker' Alıntı:

hocam benim derdim kürt türk problemi çıkarmak değil benim çok sevdiğim kürt, çerkez, laz bir çok arkadaşım var. ben konyada yaşıyorum konyada kesline cezaların rekor kırdığı ile ilgili bir haber çıkmıştı bunun için merak ettim. eğer ben doğu veya güneydoğu gibi ayrım yapacak olsam bunu dolaylı yoldan anlatmam direk söylerim. doğuda kesilen cezanın az olduğunuda biliyorum. ama bunu kast ederek söylemedim. o bölge zaten ayrıcalıklı bir bölge

geçen gün güneydoğuda elektirik kaçağı ihbarına alan devlet 3 tabur asker ve helikopter kullanarak adamın tarlasındaki kaçak elektirği kesmeye gidiyor bir kaçak elektirği bile böyle kesen devletimiz trafik cezasını mı çok görecek
Konya'daki olay fahri trafik müfettişlerinin yazdığı cezalar hocam, trafik polisinin değil. O haberi bende okumuştum.

m32m' Alıntı:
hocam bu ülkenin kanunları ankara-izmir arasında geçerli. sıkıyorsa gitsinlerde diyarbakır'da,hakkari'de kessinler o cezayı. ne de olsa artık barış geldi, hepimiz eşitiz :sleep:

Ulan birşeyine olsa da doğuya 2 laf desek mantığı... Merak etme hocam orda da yediriyorlar cezayı...

KöfteHoRr' Alıntı:
cahraz' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:
cahraz' Alıntı:
istanbul büyükçekmece-kumburgaz istikametinde 70 ile gittiğim için 343 milyon ceza gelmiş Allaha havale ediyorum.ve sol şeritte yazılmış.gittiğim yeri görseniz tarlaların ortasında tabela olmayan bir yer,devlet kendi vatandaşına tuzak kurarmı diye konu vardı gazetede bunla ilgili gerçektende doğruymuş.800 milyon asgari üzretin oldugu bir yerde benim işimimi biliyorlar yaz gönder.hakkımı helal etmiyorum.
Hocam geçmiş olsun da zaten anladığım kadarıyla sizde hız sınırını aştığınızı kabul ediyorsunuz. Hangi hakkı helâl etmiyorsunuz onu anlamadım?
hocam hız sınırı 50 oldugunu gösterir bir tabela yok,her gün yanımdan geçen arabalar 100-130 arası geçiyor 1.5 senedir aynı hızda ordan geçiyorum,aşırı sakin olduğu için polis bile bulamazsın hocam,bugun yatırırken yanımdaki adam hız sınırı 70 olan e-5 te 84 ile gittiği için 166 ceza yemiş benmkinin bu kadar yüksek olması yerleşim yeriymiş sadece yerleşim yerini görseniz yerleşen yok.hocam bin tane arabanın yanınızdan uçarak geçtiği bir yerde çevirme bile olmadan bir polis sadece duruyor bir gün ceza yazıyor.resmini atarsam daha rahat anlarsınız bugun 60 ile okuldan geldim yavaş yavaş milllet yanımdan 120-130 ile geçiyor.bu yasa sadece bir gün bana mı denk geldi.cezanın yazıldığı günüde hatırlıyorum polis 30-40 ile yavaş yavaş önümden gidiyordu onu solladım sonra sağ şeride geçtim yoksa poliste göremezsin bundan dolayı helal etmiyorum.otoparklarda bile hız sınırı 30-40 yazan yerlerde 70 ile ceza yemek adama garip geliyor.resmi atarım
Hocam benim bildiğim hız sınırını %10 aşmak 166 tl %30 aşmak 343 tl, burdan da anlaşılan siz %30 ihlal etmiş oluyorsunuz. Muhtemelen sizin radara girdiğiniz yolda hız sınızı 50 km dir.
bundan sonra tarfik polisi görürsem o yolda önünde 50 ile gidecem beni geçsin bakalım kaçla geçecek :)foto çekipte yollayacam

mustafatoker' Alıntı:

Keşke devlet vatandaşını soymaya çalışmasa insanlarda vergiden kaçırmasa.

m32m' Alıntı:
hocam bu ülkenin kanunları ankara-izmir arasında geçerli. sıkıyorsa gitsinlerde diyarbakır'da,hakkari'de kessinler o cezayı. ne de olsa artık barış geldi, hepimiz eşitiz :sleep:

O işin kolayı var hocam. O zaman gideceksin Hakkaride yaşayacaksın cezada ödemeyeceksin. Sefasını sürüyosan cefasınıda çekeceksin kusura bakma

Hocam çok geçmiş olsun. Ne deseniz haklısınız ki ben de yediğim cezaların çoğu için hakkımı helal etmiyorum.

Okula gidip gelirken sürekli kullandığım bir yol var. Yol çift şeritli ve bölünmüş yolç Genelde 90 civarı giderim ve eğer sol şeritteysem bazı sürücüler sabırsız davranıp sellektör yaptıklarına birçok kez şahit oldum. Tam 1.5 yıl bu yolu kullandıktan sonra 82 ile ceza yedim. Bu yol şehir içi geçiyormuş, komisyon kararı ile sınır 70 e yükseltilmiş de falan da filan... Ödedim mecburen...

mustafatoker artık provakatörlük yapmayı bırak bu sitede. sürekli bir siyasi tartışma çıkarmaya çalışıyorsun

Biz de geçen hafta Erzincan'daki bir köyü yolunda 62'yle ceza yedik... 165 tl civarındaydı, gezici radara yakalanmışız...

Geri