Hocam aktifleştirdikten sonra karışmayın modül yüklendiğinde kendisi aktifleşiyor. Çok aceleci panik davranıyorsunuz.hastasıyız dede' Alıntı:program hala çalışıyor olmasına rağmen görev çubuğundan simgesi kayboldu , birde avira motoru çalıştı bit defender motoru çalışmadı, ben aktif ediyorum programı kapatıp açıyorum pasif oluyor, bilgisayarıda çok kastı, hali ile bende kasıldım. :?
1 gün bekledikten sonra bu mesajı yazdımhasari' Alıntı:Hocam aktifleştirdikten sonra karışmayın modül yüklendiğinde kendisi aktifleşiyor. Çok aceleci panik davranıyorsunuz.hastasıyız dede' Alıntı:program hala çalışıyor olmasına rağmen görev çubuğundan simgesi kayboldu , birde avira motoru çalıştı bit defender motoru çalışmadı, ben aktif ediyorum programı kapatıp açıyorum pasif oluyor, bilgisayarıda çok kastı, hali ile bende kasıldım.
Gene iyi dayanmışsın. :lol:hastasıyız dede' Alıntı:1 gün bekledikten sonra bu mesajı yazdımhasari' Alıntı:Hocam aktifleştirdikten sonra karışmayın modül yüklendiğinde kendisi aktifleşiyor. Çok aceleci panik davranıyorsunuz.hastasıyız dede' Alıntı:program hala çalışıyor olmasına rağmen görev çubuğundan simgesi kayboldu , birde avira motoru çalıştı bit defender motoru çalışmadı, ben aktif ediyorum programı kapatıp açıyorum pasif oluyor, bilgisayarıda çok kastı, hali ile bende kasıldım.
programı kaldırıp tekrar yükleyince sorun çözüldü ama hala kasıyor
zaten 360 beni kasmış sende daha çok kasma haşari :scared:hasari' Alıntı:Gene iyi dayanmışsın.hastasıyız dede' Alıntı:1 gün bekledikten sonra bu mesajı yazdımhasari' Alıntı:Hocam aktifleştirdikten sonra karışmayın modül yüklendiğinde kendisi aktifleşiyor. Çok aceleci panik davranıyorsunuz.hastasıyız dede' Alıntı:program hala çalışıyor olmasına rağmen görev çubuğundan simgesi kayboldu , birde avira motoru çalıştı bit defender motoru çalışmadı, ben aktif ediyorum programı kapatıp açıyorum pasif oluyor, bilgisayarıda çok kastı, hali ile bende kasıldım.
programı kaldırıp tekrar yükleyince sorun çözüldü ama hala kasıyor
Aşağıdaki işlemi sizde uygulayın sildiğini göreceksiniz.ercinc98' Alıntı:yenice denedim. virüslü flash disk taktım. görmedi virüsü.
Ama bilgisayarı kasmıyor. :?
Eğer flash tarama modülü aktifse direk devreye giriyor ve flashı onarmayı öneriyor onar deyince gizli dosyaları gösteriyor zararlıları temizliyor. Virüs dosyaları gizlediği gibi tek bir klasör altına atmış oluyor bu klasörden de kesip ana dizine alırsanız sorun çözülmüş oluyor. Şuan için yazılımın temizlemediği virüs görmedim bazı kullanıcılar modülleri kapattığı için virüsü silemeyebiliyor.selcuklu' Alıntı:Hocam teşekkürler paylaşım için. Kurdum bende, arayüzü ve temizleme özelliği güzel. Flashdaki dosyalara virüs bulaştı bugün dosyaları göstermiyor arşive girince görebiliyorum. Nod32 buluyor temizleyemiyor. Program bulamadı ancak tanınmayan program ismiyle buluta yüklemeyi öneriyor. Net üzerinden alıp ayrı bir tarama yapıyorlar galiba bunlar için. Evde lisanslı nortonla deneyeceğim bi de.
Internet' Alıntı:yaptığı 71 adet dosya güncellemesi ile ne yaptığını anlamadım?
Diğer yazılımlarında bunu yapmayacağının garantisi yok. :mrgreen:adeministrator' Alıntı:hocam bu beleş ya; bizim sisteme virüsü, trojanı çakmasınlar sonra :idea:
Kurduğum sistemlerde sinek uçurtmuyor. Sene başında tahtalar, bilgisayarlar ve öğretmen flashları virüs kaynıyordu bunu kurduktan sonra herkes rahatladı.impetus23' Alıntı:bugün ilk kez kurdum bir bilgisayara, fazla deneme fırsatım olmadı ayarlarından kapatabiliriz galiba bana aşırı korumacı geldi, program bile kurdurmuyor izin vermeden gerçi webde gezinen sazanlar için faydalı
AVG güçlü ama sistemi süründüren bir anti-virüs hangisinde mutluysan onda kalman daha mantıklı yolun açık olsun kardeşim. :lol:elrond' Alıntı:Beni perişan etti hasari kardeşim...döndüm avg ye...win32.virüt diye bir virüsü aldı içeri 1 haftadır anam ağladı varya...töbe kurmam daha 360 ı...az olsun avg bizim olsun
elrond' Alıntı:Beni perişan etti hasari kardeşim...döndüm avg ye...win32.virüt diye bir virüsü aldı içeri 1 haftadır anam ağladı varya...töbe kurmam daha 360 ı...az olsun avg bizim olsun