karemn Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 385 18 Mart 2008 #1 Arkadaşlar 38 resimden oluşan bir sunu. Kendim hazırladım. Yarın işinize yarar diye düşündüm. Ekli dosyalar sunu-çanakkale.rar sunu-çanakkale.rar 2.8 MB · Görüntüleme: 1,375
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,715 18 Mart 2008 #2 Çanakkale destanı Türkün gururu,Çanakkale destane türklerin destanı,Çanakkale destanı aklın,becerinin kahramanlıüın destanı
Çanakkale destanı Türkün gururu,Çanakkale destane türklerin destanı,Çanakkale destanı aklın,becerinin kahramanlıüın destanı
F fatihdemirekin Site Gezgini Mesajlar 80 18 Mart 2008 #9 Ellerine sağlık kardeş. ecdadımız için ne yapsak azdır... Onların değerini bilmek lazım
S sakkurt Site Gezgini Mesajlar 40 17 Mart 2011 #11 hocam tam böyle birşey arıyordum, emeğine sağlık))
btnotlari Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,273 9 Şubat 2017 #16 H_M' Alıntı: Teşekkürler elinize sağlık hocam. Genişletmek için tıkla ... 6 yıllık başlığı nasıl buldun hocam başlığı hortlatmışız sayende
H_M' Alıntı: Teşekkürler elinize sağlık hocam. Genişletmek için tıkla ... 6 yıllık başlığı nasıl buldun hocam başlığı hortlatmışız sayende