Kaçış yok maalesef...Nüfus sistemi hastane kaydı ile çalışıyor.Doktor onaylı doğum kağıdı olmadan nüfus kaydı yok artık.Eskiden beyan yeterli idi.Şimdi hastane doktoru imzası şart.eemree' Alıntı:eskiden çocuklar askere geç gitsin diye küçük yazdırılırdı nüfusa
şimdi okula geç gitsin diye küçük yazdırırlar.
5 yaşında çocuk okula mı gidermiş
hımm bunu bilmiyodumGRİNGO' Alıntı:Kaçış yok maalesef...Nüfus sistemi hastane kaydı ile çalışıyor.Doktor onaylı doğum kağıdı olmadan nüfus kaydı yok artık.Eskiden beyan yeterli idi.Şimdi hastane doktoru imzası şart.eemree' Alıntı:eskiden çocuklar askere geç gitsin diye küçük yazdırılırdı nüfusa
şimdi okula geç gitsin diye küçük yazdırırlar.
5 yaşında çocuk okula mı gidermiş
ALPONLINE' Alıntı:Hocam sapla-samanı karıştırma 7 çok geç okul öncesi kampanyasıdır. Konu başlığında 1. sınıfa başlama yaşı kastediliyor. Gerçi yeni sistemde 60 ayını dolduran yani 6 yaşından gün olan çocuğun 1. sınıfa otamatik kaydı yapılacak... Başlık İlkokul için 6 erken yine 7 olmalı olabilirdi...SoNMeZ' Alıntı:bence kimse ne dediğini bilmiyor. yıllardır 7 çok geç kampanyaları yapılıyor. şimdi de tam tersi söyleniyor. ben bu işi anlamadım. tabi meb in de büyük hatası var. çocuklar 5 yaşında okula başlayacaklar ama eğitim programı nasıl olacak, anasınıfı konusu ne olacak bunlar net olmayınca herkes kendine göre bir yorum çıkarıyor.
http://www.7cokgec.org/7cokgec_reklam_kampanyasi.php