formatorum
Aktif Üye
Bu sistemin yasalaşması mümkünmü eğer yasalaşırsa bizlerin durumu ne olur.Formatörlük bitermi norm ne olur.Ne dersiniz...
:+1:BTFormator' Alıntı:Götürse götürse anca geriye götürür ilköğretimdeki lüzumsuz öğrenciler liseye zorunlu olarak devam edince kendileri ile sorunları da büyüyecek, nasıl olsa eğitim zorunlu olunca kalmada lisedede kalma olmayacak, çalışmadan okulda serserilik yaparak mezun olacaklar, olan lisede görev yapan öğretmenlere olacak, kim bilir ne tehditlere maruz kalıp ne pislikler görecekler okullarda....
BTFormator' Alıntı:Götürse götürse anca geriye götürür ilköğretimdeki lüzumsuz öğrenciler liseye zorunlu olarak devam edince kendileri ile sorunları da büyüyecek, nasıl olsa eğitim zorunlu olunca kalmada lisedede kalma olmayacak, çalışmadan okulda serserilik yaparak mezun olacaklar, olan lisede görev yapan öğretmenlere olacak, kim bilir ne tehditlere maruz kalıp ne pislikler görecekler okullarda....
BTFormator' Alıntı:TÜSİAD 4+4+4 teklifini geri çekin demiş
TÜSİAD, 12 yıllık kesintisiz eğitim öngören kanun teklifinin mevcut durumdan dahi geriye gidişe yol açacağını belirterek, "Teklif gündemden çıkarılmalı. Türkiye’nin ihtiyacı olan eğitim reformu bu değildir” değerlendirmesini yaptı.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25324818
Hocama tamamen katılıyorum. Okula okumakla işi olmayan ve diğer öğrencilerin eğitim hakkını gaspeden öğrenci müsfettelerini açık öğretime kaydırma yoluyla hem eğitim öğretimin kalitesi artacaktır hem de okumanın bir faydası olacaktır. Ayrıca çıraklık eğitim merkezlerini yaygınlaştırarak kötü öğrencilerin meslek liselerini katletmesine sebep olmayacak bir çözüm bulunmalı.fahrican' Alıntı:8 yıllık eğitimin en büyük sorunu sınıfta kalma ve okuldan atılmanın olmayışı. Disiplin ve sınıf geçme yönetmelikleri acilen baştan düzenlenmeli. ilköğretim 2. kademede de aynen liselerdeki gibi 20 gün özürsüz devamsızlığı olan , 2 kez sınıf tekrarı yapan , huzuru bozacak disiplin suçu işleyen öğrencileri ilçe mem e danışmadan okul yönetimi açık öğretime yönlendirebilmeli. Şimdiki sistemde öğrenciye en fazla okul değiştirtilebiliyor, o da ancak bıçaklama , öldürme ya da taciz olaylarında veriliyor. Aklı ve fiziki yapısı her tür pisliği yapmaya yeten, okulu birbirine kişileri bile ilçe/il mem çocuktur, öğrencidir psikolojisi bozulmasın deyip aynı okula geri gönderiyor. Öğretmenlerin ve okula eğitim görmek için gelen öğrencilerin psikolojisinin ne olduğu kimsenin umurunda değil.
amip33' Alıntı:Geçen günlerde tabletler dağıtılmaya başlandığında bu bu sorunu çözdük demişlerdi. :mrgreen:
5-6 sene evvel Bt sınıfları kurulduğunda tamamdır bu sorun, çözdük demişlerdi. :mrgreen:
En son yapılandırmacı eğitim geldiğinde tamam şimdi çözdük bu sorunu demişlerdi. :mrgreen:
Disiplin cezası kaldırıldığında tamam bu sorunu çözdük demişlerdi.
Ondan önce 8 yıllık kesintisiz eğitim geldiğinde, tamam çözdük bu sorunu demişlerdi. :mrgreen:
...........
...........
Öğretmenlere tam gün yasası çıkınca tamam bu sorunu çözdük diyecekler..
4+4+4 gelince bu sefer tamam sorunu çözdük diyecekler...
....
.....
Kimse de bize sormuyor, kardeşim siz oyuncusunuz siz ne istiyorsunuz, ne yapalım diye..
bahtsız_bedevi' Alıntı:Tüsiad bu ülke için birşeyler yapmak istiyorsa kendi alanında birşeyler yapsın örnek: %100 yerli otomobil,%100 yerli teknoloji ürünleri.
html5' Alıntı:Başbakan dedi dindar nesil yetişecek ilk adımıda atıyorlar işte. Haydi kızlar okula felan filan uygulamalarınında göz boyama olduğu anlaşıldı.
:+1:habbe' Alıntı:html5' Alıntı:Başbakan dedi dindar nesil yetişecek ilk adımıda atıyorlar işte. Haydi kızlar okula felan filan uygulamalarınında göz boyama olduğu anlaşıldı.
Dindar nesilden neden korkuyorsunuz? Dindar, dinine bağlı insan olmak neden sizi rahatsız ediyor?