Internet' Alıntı:6fatma8' Alıntı:hocam sizin burdan gerçekten de boş yere para aldığınızı düşünüyorum bende alan şefiyim ama sizin gibi boş değiliz birçoğumuzInternet' Alıntı:alan şefiyim, kaldı ki şefliğin hiçbir işe yaramadığına inanıyorum. değiştirse ne olacak.
bu görevler ve ünvanlar ile uğraşanların ne yaptığını hala anlamış değilim.
alanla ilgili tüm evraklar olsun özellikle işletmelerle işler olsun biz şefler ilgileniyoruz daha birçok görev tabi siz hiçbirşey yapmıyorsanız bırakın şefliği
beni tanısaydınız bu sözlerinizi geri alırdınız.
canınız sağ olsun, biz bilgisayar öğretmenleri de "bayan" bilgisayar bölüm öğretmenlerini çoook iyi biliriz !!!
bu yaklamışınız çok çirkin sizi tanımaya gerek yok bu sözlerinizle kendiniz ortaya koyuyorsunuz burada mesele bayan-erkek meselesi değil tabi siz anlayamazsınız yinede birde şefliğin h,çbir işe yaramadığını söyleyen sizsiniz işini yapmayanlar için evet gereksiz haklısınız ama bizler kendi mesleğimizi iyi yerlere getirmek istiyorsak birkaç kişi görevini iyi yapmıyor diye bu kararı desteklemek de yersiz sonuçta bu karar ile işi iyi bilen birileri değil müdüre yakın olan kişiler şef olacaktır. buda eğitim sisteminin geldiği acı bir nokta ne yazık ki
ha bir de şefliği kaptırmak istemiyorsun diyede düşünüyor olabilirsiniz tayinciyim hiç öyle bir niyetim de yok