U upsmeh Site Gezgini Mesajlar 70 5 Aralık 2018 #31 badem85' Alıntı: zannetmiyorum. çindekiler fatura kesmiyor çünkü Genişletmek için tıkla ... Aliexpress kesmiyor doğrudur. hocam özelden raspbery pi 3 hakkında bir soru sormuştum size yardımcı olabilirmisiniz.
badem85' Alıntı: zannetmiyorum. çindekiler fatura kesmiyor çünkü Genişletmek için tıkla ... Aliexpress kesmiyor doğrudur. hocam özelden raspbery pi 3 hakkında bir soru sormuştum size yardımcı olabilirmisiniz.
badem85 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 535 6 Aralık 2018 #32 upsmeh' Alıntı: Aliexpress kesmiyor doğrudur. hocam özelden raspbery pi 3 hakkında bir soru sormuştum size yardımcı olabilirmisiniz. Genişletmek için tıkla ... Hocam stabilite sağlayamadım. Ondan dolayı askıya aldım o çalışmayı
upsmeh' Alıntı: Aliexpress kesmiyor doğrudur. hocam özelden raspbery pi 3 hakkında bir soru sormuştum size yardımcı olabilirmisiniz. Genişletmek için tıkla ... Hocam stabilite sağlayamadım. Ondan dolayı askıya aldım o çalışmayı
A ahmetismet Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,015 6 Aralık 2018 #33 Daha profesyonel çözüm için i2c protokolünü inceleyin.
U upsmeh Site Gezgini Mesajlar 70 6 Aralık 2018 #34 badem85' Alıntı: Hocam stabilite sağlayamadım. Ondan dolayı askıya aldım o çalışmayı Genişletmek için tıkla ... Hocam nasıl bir yol izlediniz. Burayı meşgul etmiyelim özelden sorularım var mümkünse konusabilirmiyiz.
badem85' Alıntı: Hocam stabilite sağlayamadım. Ondan dolayı askıya aldım o çalışmayı Genişletmek için tıkla ... Hocam nasıl bir yol izlediniz. Burayı meşgul etmiyelim özelden sorularım var mümkünse konusabilirmiyiz.