Nasıl yanisi şu: 5.sınflar biliyorsunuz seçmeli,MEB herhangi bişey açıklamadı içeriğe dair benim bildiğim. Acaba kaçırdığım bişey mi oldu,yayınlanan plan mı var anlamında....goksirine' Alıntı:nasıl yani. plan yaptık tabi. bu sitede bi hocamızın hazırladığı plan vardı onu düzenleyip kullandım ben.
skolst' Alıntı:hocam ben eski 5.basamak planını işliyorum gayet de verimli geçiyor..
etkinliklerleri uygulayıp duruyoruz. Ama 5. sınıflar geleceği zaman sınıftan kaçasım geliyor. Geç meç yayınlasalar da bir şey en azından ikinci dönem rahatlasak.sdh' Alıntı:Nasıl yanisi şu: 5.sınflar biliyorsunuz seçmeli,MEB herhangi bişey açıklamadı içeriğe dair benim bildiğim. Acaba kaçırdığım bişey mi oldu,yayınlanan plan mı var anlamında....goksirine' Alıntı:nasıl yani. plan yaptık tabi. bu sitede bi hocamızın hazırladığı plan vardı onu düzenleyip kullandım ben.
planda ne yazıyorsa defterde o olacak. ama anlattıgın da farklı olmayacak dedi. yarın gelir, sorar çocuklara bunu görmüşsünüz nedir diye, ne cevap vercez yoksa.
bayılıyorlar