hocam tarihler 2014'e geçmemiş 2013 ocak şubat olmuş bir yanlışlık onu söyleyebilirimsedefy' Alıntı:5.sınıf bilişim teknolojileri ve yazılım dersi kılavuz kitabımız olmadığı için hazırladığımız yıllık plana göre ders planları hazırlamamız gerekiyormuş. Okulumuza müfettiş geleceği için müdürümüz hazırladığımız evrakları kontrol etti ve günlük planların da olması gerektiğini söyledi. kendimce yaptığım planlarımı paylaşmak istedim.
sedefy' Alıntı:5.sınıf bilişim teknolojileri ve yazılım dersi kılavuz kitabımız olmadığı için hazırladığımız yıllık plana göre ders planları hazırlamamız gerekiyormuş. Okulumuza müfettiş geleceği için müdürümüz hazırladığımız evrakları kontrol etti ve günlük planların da olması gerektiğini söyledi. kendimce yaptığım planlarımı paylaşmak istedim.
selcuk35' Alıntı:bende günlük plan istiyorlar diye kitabın pdf'si buldum çıktı alıp kitap haline getirdim günlük plan yapmamak için. bence siz de pdfsini bulmaya çalışın. planlarınımı da yaparken yazılım konusu ağır geleceği için yazılım kısmını plandan çıkarıp başka konular ekledim