%50-%50 Çalışacak İş Ortakları Arıyorum.

Kodla Büyü

emrahsahan

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Aşağıdaki ürünler için ortak satış yapacağımız arkadaşlar arıyorum. Paketleme ve gönderme her şeyi ben halledeceğim. Toptan fiyatına göndereceğim. Ek kazanç sağlamak isteyenler bana ulaşabilirler. Kargo masrafı ve ambalajlama ortak. Tüm ürünler doğal. Kişiye özel etiket basacağım renkli.

Telefonum : 0 505 467 15 13

Ürün listesi :
1 - Zeytinyağı
2 - Siyah Zeytin
3 - Yeşil Zeytin
4 - İncir
5 - Kuru Dolmalık Patlıcan
6 - Kuru Cennet Hurması
7 - Tahin Helvası
8 - Enginar

Ürünlerden Zeytin, İncir, Reçel ve Marmelat aldım hepsi kaliteli ürünler tavsiye ederim.

Merhaba hocam, ilaçlama yapılıyor mu ürünler organik mi tamamen, ilaçsız olması çok önemli bebeğime yedireceğim çünkü. Bol kazançlar hocam

Merhaba hocam, ilaçlama yapılıyor mu ürünler organik mi tamamen, ilaçsız olması çok önemli bebeğime yedireceğim çünkü. Bol kazançlar hocam
Ürünlerde katkı maddesi ve koruyucu yok hocam. Pancar şekeri ile üretiliyor glikoz kesinlikle yok. Tabi bir ürünü yetiştirirken ilaçlama yapıldı mı onu takip edemiyoruz maalesef. Olabildiğince doğal. Organik kelimesini kim söylese yalan söyler. Böyle bir durum yok hocam Türkiye'de. Marketlerde aldığınız ürünler de organik yazabilir ama buğdayı Türkiye de ilaçsız nasıl yetiştirebilirler. İmkansız sizin dediğiniz. Organik ürün yok hocam yalan söylüyorlar. Doğallık konusunda kesin diyebilirim ama. Zararlı madde kesinlikle yok. Sizin aldığınız zeytinler mesela kostik kullanılıyor acılığı almak için fabrikasyonlarda. Zararlı. Ama kimse bilmiyor bunu. Biz normal su ve tuz ile değiştirerek acılığını olabildiğince alıyoruz.

Ürünlerde katkı maddesi ve koruyucu yok hocam. Pancar şekeri ile üretiliyor glikoz kesinlikle yok. Tabi bir ürünü yetiştirirken ilaçlama yapıldı mı onu takip edemiyoruz maalesef. Olabildiğince doğal. Organik kelimesini kim söylese yalan söyler. Böyle bir durum yok hocam Türkiye'de. Marketlerde aldığınız ürünler de organik yazabilir ama buğdayı Türkiye de ilaçsız nasıl yetiştirebilirler. İmkansız sizin dediğiniz. Organik ürün yok hocam yalan söylüyorlar. Doğallık konusunda kesin diyebilirim ama. Zararlı madde kesinlikle yok. Sizin aldığınız zeytinler mesela kostik kullanılıyor acılığı almak için fabrikasyonlarda. Zararlı. Ama kimse bilmiyor bunu. Biz normal su ve tuz ile değiştirerek acılığını olabildiğince alıyoruz.
Haklısınız hocam, dediğiniz gibi gıda niyetine artık zehir tüketiyoruz.. tamam çok teşekkür ederim bol kazançlar dilerim hocam

Rica ederim hocam zeytinyağı konusunda kalite tartışılmaz. Zeytinyağı 0.3 ile 0.5 asit arasında. İncir de öyle. 15 gün içerisinde iade garantisi var. Ama size tarhana gönderebilirim. Bebek için en güzeli bu ve zeytinyağı. Doğal ikisi de.

Son düzenleme:
Arkadaşın ceviz bahçesi var. Organik sertifikası almak için biraz araştırma yaptı. Kendisi yetiştirirken zirai ilaç ya da zirai gübre kesinlikle kullanmıyor. Ancak bunun yetmiyeceği söylendi. Toprak analizinin yapılması gerektiği söylenildi. O toprakta en az 5 yıl ilaç kullanılmamış olması, hatta kendisine ait olmayan yan arazilerde bile zirai ilaçların kullanılmamış olması gerekli gibi birçok madde çıktı önüne. Ürünlerimiz organik diyenlerin %99'unda bu sertifika emin olun yoktur.

Hocam organik kelimesi zaten şu an kullanılamıyor. Bizdeki ürünler glikozsuz, kostiksiz, yağlar natürel sizma. Recelleri ve salçaları tarhanalari kuru ürünlerin tamamını emekçi kadınlar yapıyor. Evde annelerimiz nasıl yapıyorsa o şekilde.
IMG_20250320_163815_578.webp
IMG_20250320_163820_567.webp

Son düzenleme:
BBNET
Geri