angel_33' Alıntı:Dersleri geri vermeyi düşünseler bu sene 11. maddeyi çıkarmazlardı.2010-2011 e indirgemişler cümleyi.Öğrenciyi çarşıya pazara yüzme örğetmeye göndermeyi düşünüyorlar serbest etkinliklerde bilişim lafı geçmiyor bile.
Dersleri vereceklerine umudum yok.6-7-8 lerde de 2 saate çıkmaz.Tek çıkar yok Bt rehber öğretmenliği kadrosudur.Görevlendirmeyle bu iş yürümez.lütfen artık her kafadan bir ses çıkmasın ne istediğimize karar verelim ve uygulama yönünde gerekli adımları atalım.
mfk' Alıntı:başka bir başlıkta yazdığımı yineleyim. Bir kısmımız öğretmenliği zorla yapıyor. Çocuklarla uğraşmak istemiyor. Odasına kapılıp çayını kahvesini içip sadece ihtiyaç olduğunda devreye girmek işlerine geliyor. Kimse kusura bakmasın ama durum bu. Devletin kadrolu internet kafecisi olmaktan hiç gocunmuyorlar. bugün 4. sınıflara ilk kez girdim. E-posta nedir anakart nedir office programı neye denir diye rastgele sordum. Hiçbiri bilmiyor. Çünkü daha önce kimse anlatmamış. Ama Türk Eğitim sistemine göre biz olduk. Baksana ders kaldırılıyor. Öğrencilerde alt yapı sular seller gibi. Öğretmenler tam donanımlı BT yi etkin kullanıyor. Bize iş kalmadı artıkları temizleyelim!
angel_33' Alıntı:Dersleri geri vermeyi düşünseler bu sene 11. maddeyi çıkarmazlardı.2010-2011 e indirgemişler cümleyi.Öğrenciyi çarşıya pazara yüzme örğetmeye göndermeyi düşünüyorlar serbest etkinliklerde bilişim lafı geçmiyor bile.
Dersleri vereceklerine umudum yok.6-7-8 lerde de 2 saate çıkmaz.Tek çıkar yok Bt rehber öğretmenliği kadrosudur.Görevlendirmeyle bu iş yürümez.lütfen artık her kafadan bir ses çıkmasın ne istediğimize karar verelim ve uygulama yönünde gerekli adımları atalım.
daha kotu bir duruma getirilemezdi bu iş.yuceer' Alıntı:Fuara katılamıcam ama;
Arkadaşlar benim duyduğum en son haberlere göre önümüzdeki yıldan itibaren ilköğretim okullarındaki bt dersleri kalkıcakmış. Onun yerine bt öğretmenleri sabah 8'den akşam 17'e kadar okulda kalacak, diğer öğretmenlerin bt sınıflarını kullanımında ve okul idaresine yardımcı olacakmış. Ekders te haftalık 18 saat olarak ödenecekmiş.
technolog' Alıntı:daha kotu bir duruma getirilemezdi bu iş.yuceer' Alıntı:Fuara katılamıcam ama;
Arkadaşlar benim duyduğum en son haberlere göre önümüzdeki yıldan itibaren ilköğretim okullarındaki bt dersleri kalkıcakmış. Onun yerine bt öğretmenleri sabah 8'den akşam 17'e kadar okulda kalacak, diğer öğretmenlerin bt sınıflarını kullanımında ve okul idaresine yardımcı olacakmış. Ekders te haftalık 18 saat olarak ödenecekmiş.
bencede şimdiki formatörler sabah 8 akşam 5 okulda tatil de yok ee ne farkımız var idarecilerden?özlük haklarımızın acilen düzenlenmesi gerekliangel_33' Alıntı:technolog' Alıntı:daha kotu bir duruma getirilemezdi bu iş.yuceer' Alıntı:Fuara katılamıcam ama;
Herkesin tek sorunu çalışma saatleri 9-15 olsa bari en azından
tatillerimizi elimizden almazlar umarım
bilerzen' Alıntı:lisedeyken hangi bilgisayar bölümü hangi işe yarar nereye atanır diye bilmediğimiz için yazdık biz bu bölümü ( öğretmenlik hakkında da öğretmen olmadan bi lise öğrencisi ne kadar şey bilebilir ki??) kazandıktan sonra da össye tekrar girmek için 2 yıl beklemek gerekiyordupuan düştüğü için, bu sürede hem konuları unutuyosunuz hem 2. sınıfı bitirmiş yolu yarılamış oluyosunuz ondan sonra da kaderinize razı oluyosunuz... eğer üniversitedeki hocalardan hesap sormayla çözülecek olsa gidip sorarız.. ama malesef..
siz neden kaderinize razı olup mezun olduğunuz bölümün işini yapmıyorsunuz??? muhtemelen bilgisayar mezunu değilsiniz..
Mellifica' Alıntı:arkadaşlar katılım sayısı çok az. ileride hepimizi formatör yaptıklarında burada sızlanmak yerine en azından "ben elimden geleni yaptım" diyebilmek adına katılalım.
mfk' Alıntı:Mellifica' Alıntı:arkadaşlar katılım sayısı çok az. ileride hepimizi formatör yaptıklarında burada sızlanmak yerine en azından "ben elimden geleni yaptım" diyebilmek adına katılalım.
+1
sarı_sarı' Alıntı:mfk' Alıntı:Mellifica' Alıntı:arkadaşlar katılım sayısı çok az. ileride hepimizi formatör yaptıklarında burada sızlanmak yerine en azından "ben elimden geleni yaptım" diyebilmek adına katılalım.
+1
:alkis: