6.SINIFLAR YAPRAK TEST VE ÇALIŞMA NOTLARI

Kodla Büyü
BUNLAR YENİLERİ...

Ekli dosyalar

+++DİĞER...

Ekli dosyalar

Emeğize sağlık sayın hocam büyük emek gerçekten...

GÜVENLİ İNTERNET DÖKÜMANLARI....DEVAMI GELECEK...

Ekli dosyalar

Alanımızda bu kadar güzel ve işe yarar çalışmalar bulmak çok zor hocam ellerinize sağlık, inanılmaz bir emek vermişsiniz çok teşekkürler

Güle güle kullanın arkadaşlar... umarım işinize yarar... özellikle 5. ve 6.sınıflar için hazırladığım ve daha fazlasını 2020 2021 Eğitim-öğretim yılının yeni çalışmalarımı da BBNET formu tarfaından engellendigim için artık paylaşmıyorum... WhatsApp ve Telegram gruplarında paylaşıyorum...

örnek olarak bir tane gönderiyorum ....Güle güle kullanın arkadaşlar... umarım işinize yarar... Ancak özellikle 5. ve 6.sınıflar için hazırladığım ve daha fazlasını 2020 2021 Eğitim-öğretim yılının yeni çalışmalarımı da BBNET formu tararfından engellendigim için artık paylaşmıyorum... WhatsApp ve Telegram gruplarında paylaşıyorum...

Ekli dosyalar

Elinize sağlık hocam büyük emek vermişsiniz ve bizimle paylaşıyorsunuz.laboratuvarı olmayan bir öğretmen olarak çok faydalandım notlarınızdan. Ama 5.sınıflar için not hiç göremedim ben mi kaçırdım acaba

Güle güle kullanın arkadaşlar... umarım işinize yarar... özellikle 5. ve 6.sınıflar için hazırladığım ve daha fazlasını 2020 2021 Eğitim-öğretim yılının yeni çalışmalarımı da BBNET formu tarfaından engellendigim için artık paylaşmıyorum... WhatsApp ve Telegram gruplarında paylaşıyorum...

Elinize sağlık hocam büyük emek vermişsiniz ve bizimle paylaşıyorsunuz.laboratuvarı olmayan bir öğretmen olarak çok faydalandım notlarınızdan. Ama 5.sınıflar için not hiç göremedim ben mi kaçırdım acaba

Geri