7 mart temel seviye pardus kursu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 747
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Ü

Üye silindi 747

Misafir
Arkadaşlar 7 martta bakanlık merkez teşkilatında başlıycak olan temel seviye pardus kursuna kayıt olanlar varmı 2011000114 nolu kurs.Bu kursta neler anlatılıyor acaba daha önceden katılan arkadaşlar yorumlarını paylaşırmı

Sayın hocam temel seviye kursta linux nedir? pardus nedir pardusun kurlulumu özgür yazılım mantığı pardusun kullanımı temel linux komutları pardusda kurulu programların tanıtımı yeni program ekleme bilgisayarlar arası bağlantı kurma yazıcı kullanımı ve özgür yazılım dünyası ile ilgili bol bol sohbet fırsatı. Buyrun bekleriz...

ilgili birim de kaldı onay sırası.ne zaman onaylarlar acaba.yada onaylarlarmı:)temel seviye bilgim var bu konuda.ama ileri seviyeye gitmek için de ilk başta buna katılmak gerekiyor.

Ben başvurduğum pardus kurslarına kabul edilmedim. neye göre onaylıyorlar ya da reddediyorlar acaba bir bilgisi ola var mı?

hulya08' Alıntı:
Ben başvurduğum pardus kurslarına kabul edilmedim. neye göre onaylıyorlar ya da reddediyorlar acaba bir bilgisi ola var mı?

Genel olarak şartları yaşıyorsanız ilinizdeki bu eğitimi almış kişi sayısına bakılır. O da uygun ise ama toplam başvuru fazla ise random olarak alınır.

BBNET
Geri