designbote
Üye
en azından girenlerin dil puanlarını belirtseler biz de bilirsik sıralamamızı
tomreader2010' Alıntı:Siz girmismisiniz siraya hocamduygusuz' Alıntı:sıralama verilmemiş kaçta kaldığını göremiyoruz. Benim de 66 idi puanım
) vay be masallah hocam bu puanlada olmadiysa helal bilisimcilere bakalim daha yuksek puanlarla olmayan arkadas var micomputeredi' Alıntı:arkadaşlar tam 80 ve olmadı...
kutlu_han' Alıntı:Arkadaşlar yabancı dil puanına gore siralama yapilcagi nerede yaziyordu? Neye gore seçildiği belli değil ki? Milli eğitim personelleri sinava giriyor sinavi meb yapiyor ama hizmet dokumu istiyor. Özgeçmiş var istenilen! Kritersiz seçim
Insanlar hakki ile biryere gelmesin mi bu ulkede yeter ya cildiracagim vallahi, illa gunun adami mi olalim omurgasiz mi olalimdorian' Alıntı:Listeyi inceledim, Branşı önemli değil, ismi lazım değil 2 arkadaşı çok iyi tanırım.
Söyleyecek söz yok. GEÇMİŞTE NEYSE ŞİMDİDE O. :cry:
Yeğen dayı meselesi, biz fazla kafa yormayalım da işimize bakalım. :sleep:
adige' Alıntı:Neye göre mülakata alındıkları belli değil. Bari yalan yanlış puan koyuverselerdi yanlarına. Bilişim deki isimlerden rastgele birini arayınca YEĞİTEK te görevli olduğunu anladım. aklıma acaba kadroya almak için mi ismi listede diye hemen düşündüm. Aslı böyle değilse bile kişileri köyü düşünmeye sevk ediyorlar. bakanlığa uzman alınacak ciddi bir iş herhalde derken açıklanan listenin durumuna bak. Bu noktadan sonra çok sessiz kalacağımı düşünmüyorum. Haksızlık var ya da yok diyemem. en azından listelemeyi düzgün yapsalardı. Hep yaptık oldu modunda herşey :shock:
tomreader2010' Alıntı:Insanlar hakki ile biryere gelmesin mi bu ulkede yeter ya cildiracagim vallahi, illa gunun adami mi olalim omurgasiz mi olalimdorian' Alıntı:Listeyi inceledim, Branşı önemli değil, ismi lazım değil 2 arkadaşı çok iyi tanırım.
poet' Alıntı:Bilişim teknolojilerinden mülakata çağrılacak en düşük aday puanı 80
http://www.memurlar.net/haber/502818/
Dil puanında standart sapma yok ki? Tam 80 olan bir sürü aday olabilir ama muhtemelen kılavuzda geçen ifadede belirtildiği gibi hizmet süresi fazla olanlar önde yer almıştır. Sınırda kalmanız kötü olmuş 1 soru yapsaydınız mülakata girmeniz kesindi demek ki.computeredi' Alıntı:poet' Alıntı:Bilişim teknolojilerinden mülakata çağrılacak en düşük aday puanı 80
arkadaşlar 80 olması mümkündeğil, 80 küsürdür... cünkü benim tam 80 ve olmadı.
coderfree' Alıntı:Dil puanında standart sapma yok ki? Tam 80 olan bir sürü aday olabilir ama muhtemelen kılavuzda geçen ifadede belirtildiği gibi hizmet süresi fazla olanlar önde yer almıştır. Sınırda kalmanız kötü olmuş 1 soru yapsaydınız mülakata girmeniz kesindi demek ki.computeredi' Alıntı:poet' Alıntı:Bilişim teknolojilerinden mülakata çağrılacak en düşük aday puanı 80
arkadaşlar 80 olması mümkündeğil, 80 küsürdür... cünkü benim tam 80 ve olmadı.
hocam sizinle tabi ki alakası yok sadece düzene bir isyanım dı yazıklarım, sizin yazdıklarınız tabiki doğrudorian' Alıntı:tomreader2010' Alıntı:Insanlar hakki ile biryere gelmesin mi bu ulkede yeter ya cildiracagim vallahi, illa gunun adami mi olalim omurgasiz mi olalimdorian' Alıntı:Listeyi inceledim, Branşı önemli değil, ismi lazım değil 2 arkadaşı çok iyi tanırım.
Yazdıklarınız bana tepki için mi? Bi anlam veremedim (Klavyeden anca böyle anlaşılıyor.)
Ama üşenmeden az biraz araştırma yaparsanız, bu listedeki çoğu insanın kim olduğunu rahatlıkla bulabilirsiniz.
Böyle gelmiş böyle gidiyor, Sopa kimin elinde ise ağalığı o yapıyor. Ne yapalım :|
ernestososa' Alıntı:Seradar ve cehcah kesin vardır birde karakule, ayrıca forumcu 86