76 VERİLEN SİCİL NOTUNU MAHKEME İPTAL ETTİ

Kodla Büyü
Arkadaşlar şimdiye kadar 90 altında hiç sicil notu almamıştım. 2009 sicil notumun 76 olduğunu öğrenince çılgına döndüm daha sonra araştırdım bölge idare mahkemesinde dava açtım ve kazandım çok şükür. hepimize emsal teşkil etsin her idareci keyfine göre sicil notuyla kimseyi korkutamasın. sırada tazminat davası var. bana 74 veren okul müdürüne tazminat davası açacağım. inş. bunuda kazanırım. bu kazanılmış davayı tüm öğretmen arkadaşlarıma rehber olur inş.

Ekli dosyalar

• ikinci.bmp1_900x1300.jpg
    ikinci.bmp1_900x1300.jpg
    341.1 KB · Görüntüleme: 2,895
Yürekten alkışlıyorum sizi... O sicil amirlerinizin göZüne sokun bu belgeyi

tabi ki karar metni benim savumam ve karşı tarafın savunmasıda var. Gaziantep valiliği avukatı ve teftiş kurulu başkanı savunmayı yaptı. ben zaten savunmayı görünce kaybettim dedim ama çok şükür valilik davayı kaybetti.

gönülden kutluyorum hocam.. Merak ediyorum, 76 neden aldınızz.. idarenin bi gıcıklığımı.. sorun mu vardı aranızda..

Aynı şekilde bir arkadaşım da dava açmış kazanmıştı. Amirler sicil yönetmeliğini bilmeyince böyle komik durumlara düşüyorlar.

Kendim de bir idareci olarak, tebrik ediyorum hocam.
Meydanlarda, Eylemlerde, Grevlerde, Mahkemelerde hakkını savunan tüm eğitim emekçilerini kutluyorum.

Hayırlı olsun hocam, bu iptal edilen sicil notunu ne olacak peki? Yeniden mi düzenleyecekler?

evet hocam yeni sicil notunuz nasıl belirlenecek sen kazandın hadi 90 yapalım diyecek halleri yok...

sicil yönetmeliğinde ne yazıyor bende bilmiyorum neyi gerekçe gösterdiniz hocam ayrıntılı yazar mısınız çünkü benim de bir müdürüm düşük vermiş 6 yıla 1 derece veriliyor ya ortalama 90 olunca onu alamadım

arkadaşlar bende 6. yılıma kadar 90 ve üzeri sicil aldığım için 6. yılımda müdür bana 74 vermişti. bende şimdiye kadar benim hiç bu kadar düşük notum olmadığını aksine çalışkanlığımdan dolayı bakan tarafından verilmiş teşekkürüm ve aylıkla ödüllendirmem olduğunu yazdım dilekçemde. daha önceki sicil notlarımın bulunduğu formaları verdim. açıkça görülmektedir ki kasti olarak düşük not verildiği dedim. isteyene mahkemeye verdiğim dilekçemi gönderebilirim.

Tebrikler hocam.. benimde 4 yıldır 94-96 aralığında bu yıl yeni okulumda başladım, eğer puanımda bir düşüş yaşarsam bahsettiğiniz durum bana yol gösterir..

ben hocamın okulunuda biliyorum Gaziantebin en güzel okullarından birisi. böyle okullarada böyle kendini bilmez idarecilerin gitmesi çok kötü. bu arada tebrik ederim bizede örnek olacak kimse keyfi uygulama yapamayacak.

ARKDAŞLAR MÜFETTİŞERLERİN VERMİŞ OLDUĞU NOTLAR ÖENMLİ DEĞİL SİCİL NOTU İÇİN. OKUL MÜDÜRÜ VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN VERMİŞ OLDUĞU NOTLAR BİZİM SİCİL NOTU ORTALAMAMIZ OLUYOR. BANA OKUL MÜDÜRÜ 74 VERMİŞ İLÇE MEM DE 78 ORTALAMASI 76 YAPIYOR. BENDE BU 76 NOTUNU MAHKEMEYE VERİP KAZANDIM ZATEN..

SİCİL NOTUNUDA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDE ÖZLÜK BÖLÜMÜNE YAZACAĞINIZ BİR DİLEKÇE İLE ÖĞRENEBİLİYORSUNUZ

hocam bugün öğretndim eşimin 2010 yılı sicil notu 69 verilmiş ve hiçbir soruşturma vs. yok ondan önceki not ortalamasıda 92.
bu sicil notuna itiraz ve dava sürecindeki yapılması gerekenleri ayrıntılı olarak yazabilirmisiniz çok acil olarak

arkadaşlar ciddi bir probleminiz yoksa idare mahkemeler %90 bu tarz davaları öğretmen lehine sonuçluyor. Hiç çekinmeyin. Çünkü bizim teftişlerde hepinizde bilirsiniziki somut hiçbir kriter yok. Tebrik ediyorum arkadaşı, başarılar diliyom.

Benim ortalamamda 95di ancak bu yıl biraz sorunlu bir yıl sanırım düşük bir not alacağım. Mahkemeye yazılanların bir örneğinide özel mesajla yollayabilirseniz memnun oluruz hocam.

tebrik ediyorum hocam. yukarıda denildiği gibi açılan davalarda %90 öğretmen kazanır. çünkü öğretmen neden yüksek not hakettiğini kanıtlamak zorunda değildir. notu veren amir neden düşük not verdiğini açıklamak zorundadır. bariz bir hata veya eksik yoksa öğretmenin notu düzeltilir.

her yıl kaç aldınız onu bilmiyorum ama ortlamanızı mebsis -personel işlemleri-başvuru modülünden öğrenebilirsiniz.

Sicil notu iptali davasını bende kazanmışım :) 91 72 92 idi. Aradaki 72 sırıtıyordu zaten:) Sorunun bende olmadığı belli:) Başlığı görünce yazayım dedim..
Yalnız not iptal edilince yerine ne veriliyor ya da ortalamayı iptal edilen notu saymadan mı alıyorlar bilemiyorum. Bunun için mem e uğrayacağım.
İyi çalışmalar..

Geri