A alicelal2005 Site Gezgini Mesajlar 38 12 Ağustos 2008 #36 sağolasın kardeş, umarım bu sene işime yarar
aitor Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 605 12 Ağustos 2008 #39 :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
K kumruli Aktif Üye Mesajlar 119 12 Ağustos 2008 #40 6 sayfa 4. sayfan başlıyor bilgiler benim indirdigimde mi bir anormallik var y oksa bu eksik bir dokuman mı_?
6 sayfa 4. sayfan başlıyor bilgiler benim indirdigimde mi bir anormallik var y oksa bu eksik bir dokuman mı_?
I iistel Site Gezgini Mesajlar 36 25 Eylül 2008 #50 teşekkür etmeyenler ayıp etmiş ama; siz de yuhlayarak ayıp etmişsiniz.
A acemi46 Site Gezgini Mesajlar 60 2 Eylül 2009 #51 html ı cocuklara nasıl anlatıyorsunuz. oncesını anlatıp gectınız mı ya.bıttı mı gecmıs konular.benım cocuklar mı gerı ben mı beceremıyorum.anlıyolar mı sızınkıler.ılcedeyım bu yuzden mı acaba.yada stajerım .
html ı cocuklara nasıl anlatıyorsunuz. oncesını anlatıp gectınız mı ya.bıttı mı gecmıs konular.benım cocuklar mı gerı ben mı beceremıyorum.anlıyolar mı sızınkıler.ılcedeyım bu yuzden mı acaba.yada stajerım .