9 bin imam atanacak

Kodla Büyü
şeriata çeyrek mi var? Amaç ne neyi ima ediyorsunuz ben bu Din hocaları ve imamlarla ne alıp veremediğimiz var anlamadım. İhtiyaç olan branşlarda atama yapılıyor işte. Size de ihtiyaç yok artık atama yapılmıyor. Neyin peşindesiniz?

emrahgunes' Alıntı:
Diyanetinde ne imam kadrosu varmış arkadaş her sene al al dolduramadılar..!

İmamların çoğu mem lerde veri hazırlama ve kontrol işletmeni oldu,bir kısmı belediyelerde,bir kısmı spor il müdürlüklerine geçti.Bunlar benim bildiğim kurumlar.Daha bilmediklerim neler var kimbilir.

İmam olupta kurum değiştirenlerin peşinde kılınan nazmaz ne derece geçerlidir? Onuda bimer ve diyanete soracağım.Demmekki imamlığı sevmiyorsun ki başka kuruma geçiyorsun.

İktidar bangır bangır CHP döneminde imam olmadığı için cenazelerin kaldırılamadığını söylüyor.Ama şimdi imamların başka kurumlara geçmesi için her türlü kolaylığı sağladığı varken hiçbir önlem alınmıyor.Bu ne eleştiri bu ne lahana turşusu.

Belki Fatih Projesi kapsamında alıyorlardır... :) (Hani ne artık doğru düzgün BT Öğretmeni kadroya alıyorlar ne de bize bir düzenleme düzenleme yapıyorlar belki dedim belki bizim kadroları böyle doldurmayı planlıyorlardır)

devlet hangi meslekten kaç kişi alacağını bundan sonra size danışsın ! oturup kendi meselenizi konuşacağınıza ona buna çamur atıp durursanız dersi de kaldırır lar daha başka şeyler de yaparlar biz de öyle kalırız hala kim kaç para alyor, kaç kişi atanıyor diye.

davulun sesi uzaktan hoş geliyor. imam olsaydınız anlardınız. adamların de doğru dürüst bir yönetmeliği ne mevzuatı var. ne hizmet puanı ne özür ataması var. ilk atama yapılmadıkça biri ölmeden yerine başkası gelemiyor. güya 657 ye tabiler ama daha 3-5 yıl önce haftalık izin hakkı verildi. bayram seyran yok. hele üzerlerindeki toplum baskısından hiç bahsetmeyeceğim.

daha birsürü şey sayabilirim ama tahta kafalara girmez biliyorum.

Abi sabah sabah biri taş atmış kuyuya uğraşıyorsunuz. Adamın ihtiyacına göre alım yapılıyor. 80.000 cami 84.000 personel yazıyor sitesinde.

Bizim bakanın beceriksizliği, imamın ne suçu var. :o

Geri