Rica ederim hocamyolcuhan' Alıntı:Resimler için teşekkürler hocam.
Ankara'da olamadığımızdan dolayı üzüntülerimi bildiririm.
İnşallah problemlerin düzelmesine yardımcı olur.
Hakkımızda hayırlısı.
:alkis: başka söze gerek yok.eemree' Alıntı:giitk birşey oldumu azaldık mı işten mi atıltık dayak mı yedik dikkate mi alınmadık..Aksine daha da büyüdük ilgi çektik.Kadrolusu da sözleşmeli için bağırdı.Yeri geldi Ders isteyende sınırları belli formatörlük için bağırdı ders istemeyende ders için bağırdı..Birliktelik çok güzeldi
Artık sorunumuzu 12000 kişi değil MİLYONLAR biliyor en önemlisi bu
Bakanlığa yürürken yolda insanlar pankartları okuyup alkışladı bizi çok gurur duydum oradaki 200-250 kişiyle...
Biz 1 kişi daha bulabilmek aramadık yer bırakmadık İstanbul-Gebze..Ankara da ki katılmayan bt cileride kafalarını gömdükleri yerde mutluluk diliyorum.
eemree' Alıntı:giitk birşey oldumu azaldık mı işten mi atıltık dayak mı yedik dikkate mi alınmadık..Aksine daha da büyüdük ilgi çektik.Kadrolusu da sözleşmeli için bağırdı.Yeri geldi Ders isteyende sınırları belli formatörlük için bağırdı ders istemeyende ders için bağırdı..Birliktelik çok güzeldi
Artık sorunumuzu 12000 kişi değil MİLYONLAR biliyor en önemlisi bu
Bakanlığa yürürken yolda insanlar pankartları okuyup alkışladı bizi çok gurur duydum oradaki 200-250 kişiyle...
Biz 1 kişi daha bulabilmek aramadık yer bırakmadık İstanbul-Gebze..Ankara da ki katılmayan bt cileride kafalarını gömdükleri yerde mutluluk diliyorum.
guiltyy' Alıntı:öyle bişey hatırlamıyorum hocam ama farketmeden yapmış olabilirim nasıl birisiydi tarif edersen daha net bi sonuca ulaşabiliriz
:++:mr3555' Alıntı:Emeğinize sağlık... teşekkürler :+1:
biraz forumda dolaşırsanız bütün merakınız giderilir.s.sultan' Alıntı:bu arada evet bende haberleri izleyemedim haberlerde yada gazetelerde gören varmı
oha diyorum hatta af edersiniz çüş diyorum. seni gidi kaan58 kopyası seni. sendika reklamı yapmakaan058' Alıntı:ben bu eylemi basında hiç duymadım ama yapanlarında yüreğine sağlık bu hafta sonu 16 nisanda türk eğitim senin eylemi var bütün arkadaşalarımızı davet ediyorum.