http://vimeo.com/22169013 kaan58 biz eylemde iken nerdeydin .... biz Tv ye çıktık sen Ne yapıyordiiin.............
Ben de seni forumda sabitlenmiş basında eylem haberleri başlığına bakmaya davet ediyorum garip insan.kaan058' Alıntı:ben bu eylemi basında hiç duymadım ama yapanlarında yüreğine sağlık bu hafta sonu 16 nisanda türk eğitim senin eylemi var bütün arkadaşalarımızı davet ediyorum.
hocam aşağıdaki fotoğrafta en soldaki gri ceketli, siyah çantalı fotoğrafçı benimTeachnologist' Alıntı:Suratımızı yakından yakından çakiyordun biz de noluyo yahu dedik
en kısa zamanda upload etmeye başlayacağım.. muhtemelen rar olarak yüklerimbt^' Alıntı:evet hepsini toplu upload ederseniz güzel olur bence
eemree' Alıntı:giitk birşey oldumu azaldık mı işten mi atıltık dayak mı yedik dikkate mi alınmadık..Aksine daha da büyüdük ilgi çektik.Kadrolusu da sözleşmeli için bağırdı.Yeri geldi Ders isteyende sınırları belli formatörlük için bağırdı ders istemeyende ders için bağırdı..Birliktelik çok güzeldi
Artık sorunumuzu 12000 kişi değil MİLYONLAR biliyor en önemlisi bu
Bakanlığa yürürken yolda insanlar pankartları okuyup alkışladı bizi çok gurur duydum oradaki 200-250 kişiyle...
Biz 1 kişi daha bulabilmek aramadık yer bırakmadık İstanbul-Gebze..Ankara da ki katılmayan bt cileride kafalarını gömdükleri yerde mutluluk diliyorum.
uhaha:Teachnologist' Alıntı:Makineyi gözümüze sokan sen miydin
rahmiulusoy' Alıntı:Bu Fotoğraflar da benden...
Tüm arkadaşların yüreğine sağlık.
https://picasaweb.google.com/1142203728 ... leriEylem#
:+1:eemree' Alıntı:giitk birşey oldumu azaldık mı işten mi atıltık dayak mı yedik dikkate mi alınmadık..Aksine daha da büyüdük ilgi çektik.Kadrolusu da sözleşmeli için bağırdı.Yeri geldi Ders isteyende sınırları belli formatörlük için bağırdı ders istemeyende ders için bağırdı..Birliktelik çok güzeldi
Artık sorunumuzu 12000 kişi değil MİLYONLAR biliyor en önemlisi bu
Bakanlığa yürürken yolda insanlar pankartları okuyup alkışladı bizi çok gurur duydum oradaki 200-250 kişiyle...
Biz 1 kişi daha bulabilmek aramadık yer bırakmadık İstanbul-Gebze..Ankara da ki katılmayan bt cileride kafalarını gömdükleri yerde mutluluk diliyorum.