share_' Alıntı:
ysartemur' Alıntı:
share_' Alıntı:
din, diyanet cemaat deyip bu milletin paralarıyla büyüyüp cemaat olduklarını iddia edenler bile devletin gizli görüşmelerini yayıp bizi savaş suçlusu ilan etmeye kalkınca, rumların bizi savaş suçlusu ilan etmeleri bana pek koymadı açıkçası.
:-1:
hoşuna gitmedimi? zulüm gören türkmenlere yardım eli uzatmakta hoşuna gitmez senin , filistinlilere yardım götüren mavi marmarada hoşuna gitmez.
yav hacı söyletme şimdi. gir kimse yok mu nun sitesine söylediğin ve söylemediğin daha nice yerlerde yardımlar yapılıyor görürsün. zulum gördüğünü söylediğin bölgede kaç tane okul var ve kaçyıldan beri ordalar bak bakalım. savaş yıllarında bile o okulların kapanmadığını ordaki öğretmenlerin tehlikeye rağmen türkmenlerin yanlarında olduklarını göreceksin.
dışişlerindeki sızmayı söylüyorsan dinleyende yayanda şeref yoksunudur. yapanları bulmakta hükümetin namus borcudur. paralel yapı sızdırdı deniyor. başbakan
kimin sızdırdığını bulamadık ama paralel yapının yaptığı kesin diyor. şimdi bu cümleyi nasıl yorumlarsın merak ediyorum.
beraati zimmet asıldır kaidesi nedir ve sadece bakanlar ve zerrab için mi geçerlidir. (bakanlar ve zerrab hakında başbakan kaç defa kullandı) bu kaide koca bir camia için geçerli değilmidir.
suizan haramdır. ahmet davutoğlu "elimizde şuan için kanıt yok ama paralel yapı olduğuna yönelik kannaat oluştu" dedi. şimdi sen buna ne dersin.
başbakan "şimdi bunun belgesi nerde diye soranlarda paralel yapının elemanları maşalarıdır" dedi. sayın hocam sen bu cümleyi nasıl tevil ediyorsun acaba.
merak ediyorum bakanların başbakanın belge ve bilgilerle ilgili yaptığı yorumlar hoşuna gidiyormu.
bakan çağlayanı bir saat firmasının iki defa yalanlaması hoşuna gidiyormu.
bakan çocuklarının evlerinde para sayma makinaları kasalar çıkması ve bunu izah edememeleri hoşuna gidiyormu.
metehan demirin kabul edip özür dilediği bakara makara muhabbeti hoşuna gidiyormu
daha çok söylenecek şey var ancak gerek yok.