90 Milyon euro tazminata mahkum edildik !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Paul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Seredar' Alıntı:
arkadaş ilkokul 2 terk misin.
ben diyorum ki
Maden sahibi önlemleri almış mı?
Ne yapmış ta gideri 4 kat azaltmış?
Önlem almışsada neden bu olay olmuş?
İşçilere eğitim verilmiş mi?
(bir zehirli gaz havadan gider diyerek yere kapanmış ve gazdan kurtulmuş.Diğer işçiler bu bilgiyi biliyorlar mıydı)

Bir yere yıkmak yerine biraz da bunları konuşursak asıl o zaman bu felaketler engellenebilirdi.
Ya da ben kime laf anlatmaya çalışıyorum. he öyle he
dndd' Alıntı:
Seredar' Alıntı:
dndd' Alıntı:
soma katliamınıda paralel devlet yaptı diyorlar hacı ne diyon bu konuda
Bakıyorumda madenin sahibi hakkında hiç konuşmuyorsun.Ne iş..
madenin sahibi türkiye kömür işletmeleri (TKİ) taşeron firmaya kiraya vermiş
bu durumda kesin paralelcilerin işi suçu yıkacak başka kimse yok napak
arkadaş ne yazdığının farkında değilsin galiba madenin sahibi kim diye sordun bende cevabını verdim
madenin sahibi kimmiş iyice öğrendinmi
türkiye kömür işletmeleri
sen sahibini sormadınmı sahibini öğrenince ne kıvırıyorsun ben onu demedimde şunu dedim yukardaki soruna birdaha bak benmi yanlış anladım
hem araştırıp bunları konuşmaya ne gerek var kendimizi boşuna yormayalım yık paralele cemaate tamam işte güzel beynimizi böyle şeyler için boşa çalıştırmayalım
yoksa araştırınca daha ne ihmaller var altından kimler çıkar Allah korusun hem başbakanımız ne demişti bir kaç ay önce "5 kişi öldü" hayır dediler 8 nededi başbakanımız "neyse" 5-8 300 - 500 farketmez hepsini toplasan bi tayyipetmez üzerinde fazla düşünmeye gerek yok https://www.google.com.tr/search?q=4+ki ... Fi+8+neyse

share_' Alıntı:
birde hala mülaane deniyor, mülaanede ne dendi, bunu yapan biz olmadığımız halde bize isnat ediliyorsa evlere ateş düşsün dendi. yakında gazete bizim değil, diyen varsa mülaane edelim diyecekler. üzülüyorum, gerçekten üzülüorum koca koca adamların bu yalancılıklarına, riyaklarlıklarına.
arkadaş gazetenin camiaya ait olmadığını söyleyen mi var allah aşkına.
zaman gazetesi, STV, mehtap tv, ırmak tv, ebru tv camiaya aittir.
bunların camiaya ait olmadığını iddia eden yok zaten.

share_' Alıntı:
beni en çok üzen bir cemaati savunan kişilerin göz göre göre yalan konuşması, ortada herşey apaçık iken hiçbirşeyi kabul etmemesi. sanırım kıyamet alameti bu, dini mübini islamı temsil ettiğini düşünenlerin bu kadar açık yalan söylemesi. aslında önceki yorumumda yazdım, adamlar zaman gazetesini bile kendilerinin değil diye lanse ediyor, devlete girişilmiş bu suçu kabul edeceklerini düşünmek safdillik olur. savcılarla polislerle bağımız yok binde birini bile tanımam diye beyanlar veriliyor ama görev yeri değişikliğine en çok ses çıkaranda bu kişiler. Allah göz göre göre bunu yapandan hesap soracaktır.
1)yalan görmek istiyorsan tekzip raporlarına bak istersen kim yalan yazmış yalan konuşmuş
http://www.medyatekzip.com/denial_report.php?type=2
not: yalan haberle ilgili tekzip ve yalanlanmış haber kısımları önemlidir. diğerleri yazım hataları yanlış foto kullanımı gibi detaylardaki hatalar.

2) herşey ayan beyan ortada ise nerede bunun delilleri belgeleri.
kanaat ile kimseyi suçlayamazsın. ağızlara sakız hale getirdiğiniz beraati zimmet asıldır ve müddei iddasını ispatla mükelleftir lafını çok kullanmasını biliyorsunuz.

3) zaman gazetesinin camiaaya ait olmadığını söyleyen kim acaba. nerde ne zaman söylendi.

4) gazateciler yazarlak vakfı defalarca söyledi. suçlu alanlar derhal mahkeme önüne çırarılsın diye. daha ne mahkeme var ne soruşturma. yapılan camia ile irtibatı olduğu düşünülen insanlara karşı CADI AVI yapmak.

5) bak şimdi savunduğun düşüncenin yalanlarını birbir alt alta yazsam yüzün kızarır. birde başkalarını yalancılıkla itham ediyorsun

bu da,
"Büyük Usta"mızın, "Dünya Lideri"mizin sayesinde hep!...
yaşa "Büyük Usta"!...

Geri