Maalesef hocam. Biz sadece alanımızda üretim yapıyoruz. Yayınevi de sadece bizim alan üzerine çalışıyor.Matematik öğretmenimiz soruyordu matematik için de soru var mı?
Maalesef hocam. Biz sadece alanımızda üretim yapıyoruz. Yayınevi de sadece bizim alan üzerine çalışıyor.Matematik öğretmenimiz soruyordu matematik için de soru var mı?
Hocam bende istemiştim ama ulaşmadı bana. Mesaj geldi ancak. Zip dosyası gelmedi.Soruların ulaşmadığı öğretmenimiz var mı acaba?
bende alabilirmiyim
Hocam belirtilen whatsapp numarasına mesaj atmanız gerekli. Mesaj atıp da dönüş almayan öğretmenlerimiz bana özel mesaj yoluyla telefon numarasını bildirirse yayınevine hatırlatalım.Arkadaşlar 08503041101 nolu numaraya WhatsApp üzerinden yazıp talepte bulunabilirsiniz. Size gün içinde geri dönmeleri lazım. Geri dönüş olmazsa lütfen bize bilgi verin.
+1hocam ben whatsapp tan yazdım. bu cevap verildi.
Sıfırbiryayınları ile iletişime geçtiğiniz için teşekkürler! En geç 24 saat içinde tarafınıza 1. Dönem 2. Yazılı soruları son hazırlanan seneryolara uygun olarak size size iletilecektir.Yoğunluktan dolayı biraz zaman alabilir zip dosyanın teslimi anlayışınız için teşekkürler.?
Sorular geldi hocam teşekkürler@spicoli @genedrom @gigabyte @bil_bey19 hocalarım tekrar yayınevine yazma imkanınız var mı?
yayınevi otomatik mesajı güncelledi. Doğrudan otomatik mesajla sorular talep eden kişiye iletilecek. Beklemenize gerek kalmadı.