Görev almak isteyen arkadaşlar http://sinav.anadolu.edu.tr/augis/ adresinden girişini yapıp sınav görevi alabilir.
bellagio' Alıntı:sınav ücreti ne kadar hocam
Ben kayıt yaptım. oluyor...ozhan07' Alıntı:http://sinav.anadolu.edu.tr/augis/ adresinden "YENİ ÜYELİK" bölümünden kendiniz kayıt yapabilirsiniz. denemek lazım...
klebsiella' Alıntı:Kişisel kayıtlarda şu uyarıyı alıyorum:
X
Sistemde kaydınız bulunmamaktadır. Lütfen bağlı olduğunuz kurumdan kaydınızı yaptırınız.
muratbedel' Alıntı:AOF sınavları hangi okullarda yapılıyor ise sadece o okulun öğretmenlerine görev veriliyor. diğer okul öğretmenlerine görev verilmiyor.
DotCom' Alıntı:muratbedel' Alıntı:AOF sınavları hangi okullarda yapılıyor ise sadece o okulun öğretmenlerine görev veriliyor. diğer okul öğretmenlerine görev verilmiyor.
Açıklama için teşekkürler.
Açık Öğretim Lisesi için bu sistem uygulanmıyor galiba.
muratbedel' Alıntı:AOF sınavları hangi okullarda yapılıyor ise sadece o okulun öğretmenlerine görev veriliyor. diğer okul öğretmenlerine görev verilmiyor.
Hocam benim okulumda sınav yapılmamasına rağmen dün üç arkadaşa yeni üyelik kısmından kendimiz üyelik aldık ve sınavlar için tercih yaptık. Yaptığınız açıklama bize sınav görevi verilmeyeceği anlamına mı geliyor?muratbedel' Alıntı:AOF sınavları hangi okullarda yapılıyor ise sadece o okulun öğretmenlerine görev veriliyor. diğer okul öğretmenlerine görev verilmiyor.
Sayın hocam biz de 3 arkadaş için yeni üyelik aldık, maksimum 15 dakika içinde telefona geldi şifreler. Bilginize.först' Alıntı:arkadaşlar dün bende aof için okuldan kayıt yaptırdım.Bana şifre geleceğini söylediler hiç birşey gelmedi?bu şifre geç mi geliyor yoksa başka bir problem mi vardır?Ne yapmam gerek?
ben bizim okulda kayıt yaptım ve kurumu bölümünde kendi okulumun ismi yazıyor...yagiz38' Alıntı:Arkadaşlar sınav görevi verilen bir okulda aöf sistemine kayıtlı olmadığınız sürece sınav görevi gelmez. Yeni üyelik falan hikaye, önce okulunuza kayıt yaptıracaksınız ki her okulda sistem yok, sonra kendiniz girip şifre oluşturup bilgilerinizi güncelleyeceksiniz. Çalıştığı kurum bölümünde "Kurum Dışı görevli havuzu" yazıyor ise sınav falan beklemeyin. Sınav seçme ve onaylama bölümüne gelince orası sadece o tarihlerde müsayit olup olmayacağınızı sisteme bildirmek içindir.
Peki görevli kağıtları ne zaman gelir hocam..?ttalan46' Alıntı:hocam son bir hafta belli olur. Aceleniz nedir? şaka şaka.....