Aöf Sınav görevi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 0nursah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

0nursah

Seçkin Üye
Seçkin Üye

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    203.3 KB · Görüntüleme: 5,623
normalde yazılar meb den geliyor sınavda görev almak için..
Bu durumda kayıt olunca nasıl işliyor , sistem gis gibi mi işliyor acaba?

Bu arada sınav ücreti 40 tl civarında olması lazım.

arkadaşlar geçen sene gözetmen 70 salon başkanı 80 tl alıyordu bu sene nolur bilemem geçen sene elden veriolardı terimiz soğumadan para cepteydi şimdi bunu da iban yaptılar artık ne zaman yatırırlar bilemem :D

kurum olarak nasıl başvuruluyor ya da bireysel başvuru yapabiliyor muyuz

bunun için 2012 temmuzda okullara yazı gelmişti. öğretmenlere duyurun başvuru yapsınlar diye (Antalya için) bizde okuldan başvuru yapmıştık, geçen sene boyunca görevlendirmeler bu sistem üzerinden yapılmadı, bu sene bu şekilde yapılacak. müdür yardımcımız o zaman için öğretmenler kendileri başvurularını yapabilir gibi bişey demişti, bazı arkadaşlarda yaptılar galiba.

Anadolu üniversitesinin AÖF den sitesinden cep telefonu kimlik no girilerek, şifre gelmişti, o şifreyle girip foto ve iban eklemiştik...

şimdi bilgi edindim il koordinatöründen. okulunuzdan bulunduğunuz ilin aöf il koordinatörüne üst yazı gönderiyorsunuz. onlar sizin talebinizi inceleyip geri dönüş yapıyor. üst yazıda kurum yetkilisinin yani müdürün cep telefonu numarasını da eklerseniz daha kolay ulaşıyorlarmış.

Kişisel kayıtlarda şu uyarıyı alıyorum:

X
Sistemde kaydınız bulunmamaktadır. Lütfen bağlı olduğunuz kurumdan kaydınızı yaptırınız.

klebsiella' Alıntı:
Kişisel kayıtlarda şu uyarıyı alıyorum:

X
Sistemde kaydınız bulunmamaktadır. Lütfen bağlı olduğunuz kurumdan kaydınızı yaptırınız.

Aynı hata çıktı.

OSYM sınavlarında görev vermiyorlardı bizim ilçeye ondan etkileniyor olabilir mi?

AOF sınavları hangi okullarda yapılıyor ise sadece o okulun öğretmenlerine görev veriliyor. diğer okul öğretmenlerine görev verilmiyor.

muratbedel' Alıntı:
AOF sınavları hangi okullarda yapılıyor ise sadece o okulun öğretmenlerine görev veriliyor. diğer okul öğretmenlerine görev verilmiyor.

Açıklama için teşekkürler.

Açık Öğretim Lisesi için bu sistem uygulanmıyor galiba.

DotCom' Alıntı:
muratbedel' Alıntı:

Açıklama için teşekkürler.

Açık Öğretim Lisesi için bu sistem uygulanmıyor galiba.

rica ederim.
evet.meb sınavlarında böyle bir kısıtlama yok.

ÖSYM nin yaptığı sınavlarda öğretmenin sıralması en sonda yani 12. sırada siz ünversitedeki memurdan daha aşağıda bir sıralamanız var ve onlardan sıra kalırsa sizede görev verilir.

muratbedel' Alıntı:

Hocam belli olmaz, sistem değişti gibime geliyor. Çünkü önceki senelerde böyle başvuru alınmıyor, direk görev geliyordu, şimdi farklı. Bi de ücret peşin veriliyordu, artık hesaba yatacakmış...

arkadaşlar dün bende aof için okuldan kayıt yaptırdım.Bana şifre geleceğini söylediler hiç birşey gelmedi?bu şifre geç mi geliyor yoksa başka bir problem mi vardır?Ne yapmam gerek?

muratbedel' Alıntı:
Hocam benim okulumda sınav yapılmamasına rağmen dün üç arkadaşa yeni üyelik kısmından kendimiz üyelik aldık ve sınavlar için tercih yaptık. Yaptığınız açıklama bize sınav görevi verilmeyeceği anlamına mı geliyor?

först' Alıntı:
arkadaşlar dün bende aof için okuldan kayıt yaptırdım.Bana şifre geleceğini söylediler hiç birşey gelmedi?bu şifre geç mi geliyor yoksa başka bir problem mi vardır?Ne yapmam gerek?
Sayın hocam biz de 3 arkadaş için yeni üyelik aldık, maksimum 15 dakika içinde telefona geldi şifreler. Bilginize.

Arkadaşlar sınav görevi verilen bir okulda aöf sistemine kayıtlı olmadığınız sürece sınav görevi gelmez. Yeni üyelik falan hikaye, önce okulunuza kayıt yaptıracaksınız ki her okulda sistem yok, sonra kendiniz girip şifre oluşturup bilgilerinizi güncelleyeceksiniz. Çalıştığı kurum bölümünde "Kurum Dışı görevli havuzu" yazıyor ise sınav falan beklemeyin. Sınav seçme ve onaylama bölümüne gelince orası sadece o tarihlerde müsayit olup olmayacağınızı sisteme bildirmek içindir.

yagiz38' Alıntı:
Arkadaşlar sınav görevi verilen bir okulda aöf sistemine kayıtlı olmadığınız sürece sınav görevi gelmez. Yeni üyelik falan hikaye, önce okulunuza kayıt yaptıracaksınız ki her okulda sistem yok, sonra kendiniz girip şifre oluşturup bilgilerinizi güncelleyeceksiniz. Çalıştığı kurum bölümünde "Kurum Dışı görevli havuzu" yazıyor ise sınav falan beklemeyin. Sınav seçme ve onaylama bölümüne gelince orası sadece o tarihlerde müsayit olup olmayacağınızı sisteme bildirmek içindir.
ben bizim okulda kayıt yaptım ve kurumu bölümünde kendi okulumun ismi yazıyor...

ayrıca netten bakındım hala görev sonucu yazmıyor... 10 gün sonra sınav var bunlar ne zaman açıklıyor... benim 14-15 aralıktaki sınavın 4 oturumunun karsısında da kırmız yazıyla iptal edilemez yazıyor...
anlamadım yaa

Geri