Aöf Sınav görevi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 0nursah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Benim bildiğim sınav görevlendirmesi olan okullara görevlendirme kağıtları gitti geçen hafta.

bende hala bu ekran var. herkese aynı zamanda gitmiyormu

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1386350464.915332.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1386350464.915332.jpg
    130 KB · Görüntüleme: 1,583
ordinaryus' Alıntı:
Hocam biz göremiyormuşuz zaten.. Sadece okul idaresi görüp bize söyleyecekmiş.. :shock:

Bizim okulda sınav yapılmıyor... Yinede sistemden görebiliyorlar mı? Yoksa sınav yapılan okulların idareleri mi görebiliyor bu sistemi?

*Vendetta*' Alıntı:
ordinaryus' Alıntı:
Hocam biz göremiyormuşuz zaten.. Sadece okul idaresi görüp bize söyleyecekmiş.. :shock:

Bizim okulda sınav yapılmıyor... Yinede sistemden görebiliyorlar mı? Yoksa sınav yapılan okulların idareleri mi görebiliyor bu sistemi?
Sınav yapılan okuldaki öğretmenlere çıkıyor hocam... Kurumun kullanıcı adıyla görülebiliyor görevliler...

ben aof u tebrik ediyorum ilcenin tamamina gorev cikmisken sadece bana cikmamis boyle bisi olabilirmi yaw :(

easytr' Alıntı:
aöf ösym gibi sistem kurmuş olsada hala görevlendirmeler elle yapılıyor. augis'e hiç bakmanıza gerek yok. bizim okulda görev istemeyene bile sınav çıkmış. ösym gibi sağlam iş yapan yok sınav görevlendirmelerinde malesef
Aynen hocam çok doğru.. Boşuna augis'te zaman kaybetmeyin bir cacığa yaradığı yok..

gorevlendirmeler belli oldu idare anadolu üni bis sisteminden bakabilir ortalama 2 oturum cikmis bizim arkadaslara.

idare şifresi bende baktığımda bişey göremedim bizim okulda sınav yok ondan olabilirmi :)
bu sadece sınav olan okullara özel bir durum herhalde

kurum dışı görevli havuzu görünüyorum.bunu nasıl halledicezki? eskişehir nereeeee manisa nere.eskişehir görünüyo şu an kel alaka! bunu düzelttirmenin bi yolu varmıki

bu aof sınavlarının görevlendirmesi osym sınav görevlendirmesi gibi üniversitelerde bulunan osym il temsilciliği tarafından mı yapılıyor yoksa anadolu üniversitesi tarafından mı yapılıyor?

kayıt olmanın bir anlamı yok galiba....
başvurularımıza cevap bile verilmiyor...

Okula geliyor görevler. Okul idaresi bildiriyor. Biz göremiyoruz. Görevler geldi. Görev belgelerimizi idareden aldık.

hocam o sistem osymdeki gibi sağlıklı işlemiyor. sadece panel de seçiyorsun ama görevleri üniversiteler kendileri yapıyor. bizim seçimimize göre değil yani. eski usule göre.Üniv. hocaları 4 oturum. arkrabaları falan filan geride kalırsa rastgele veriyorlar. bu sınav bana çıktı rastgele herhalde çünkü tercih yapmadım panelden. tercih yapıp çıkmayan var. birde bir arkadaş üniv. eşi çalışıyor. 4 oturm aldı samimi 2 arkadaşına da 4 oturum aldı. gerisi de bizlere işte...

kendi okulunda sınav olmazsa görev çıkmıyormu,sanki öyle birşeyler duydum. yani başka bir okulda görevli olabilyormuyuz?

AÖF kurum bilgilerinde KURUM DIŞI GÖREVLİ HAVUZU yazıyor. Okulumda sınav yapılmıyor. Görev talebinde bulunsam görev çıkar mı nasıl olur?

Geri