Yok hocam herhangi bir şey hissetmedim ,yok 3. Dozu yine sinovac olanlar var ama ben ailemdeki doktorlara güvendim genel kanı “deltaya karşı sinovac olacağına dua et daha iyi diyorlardı” Sinovac İngiltere mutantına karşı orta karar etkiliymiş ama delta ve deltaplusa etkinliği yok
, biontech in hepsine karşı var diyorlardı , bende biontech oldum o yüzden ,ha Tavsiyeleri üzerine her aşı sonrası ecoprin kullandık 1 adet pıhtılaşmaya karşı önlem olarak, Aynı çevrenin tavsiyesiyle 3-4 senedir grip aşımında olurum sene de en az 2 kere grip olan ben en son 2019 da birkere grip oldum,grip te nasıl Kİ bilinen yada tahmin edilen mutasyonlara karşı aşı gelişiyor ve omlardan birine yakalanırsak korunuyor yada hafif atlatıyorsak corona da öyle bilinen mutasyonlara denk gelirsen aşı korur bilinmeyen gelirse aşı ne yapsın,en azından yakalanma yada ağır geçirme ihtimalini düşürüyorsun ,bu aşı konusunda fikrim hala aynı mutasyonlara karşı biontech kadar etkili başka bir aşı Türkiye’ye gelmediği sürece eninde sonunda sinovaclar biontech olacak, ha bu 3. Doz olur 4 olur 5 olur bilemem,biontech inde etkisiz kaldığı bir mutasyon olur ona karşı etkili bir aşı çıkar onu da yapmaktan çekinmem.