Ben de bu konuyu merak ediyordum sınav görevi istemeden önce mi yoksa sınav görevleri belli olurken veya sınava gelirken mi istiyorBana CUMA gününe sınav görevi çıktı, aşı durumu uygun yazıyor ama 48 saat içinde PCR testi yok diyor. Sınav görevim CUMA günü ben cumadan önce PCR testi mi yaptıracağım anlamadım ki?
Hocam sınav görevi çıktı bu CUMA günü E-SINAV görevim var, AŞI DURUMUM UYGUN GÖRÜNÜYOR ama PCR testi yok diyor.Ben de bu konuyu merak ediyordum sınav görevi istemeden önce mi yoksa sınav görevleri belli olurken veya sınava gelirken mi istiyor
Hocam bildiğim kadarıyla 2 doz aşı tam ise pcr istenmiyor. Aşısı olmayan pcr yaptırmak durumunda. Her ikisi bir arada değil de aşı veya pcr dan birinin tam olması gerekli.Hocam sınav görevi çıktı bu CUMA günü E-SINAV görevim var, AŞI DURUMUM UYGUN GÖRÜNÜYOR ama PCR testi yok diyor.
Bilen biri yok mu hiç, PCR testi yaptırmak zorunda mıyım?
Çok teşekkür ederim hocam, Allah razı olsun, vakit ayırıp cevap verdiğiniz için.Hocam bildiğim kadarıyla 2 doz aşı tam ise pcr istenmiyor. Aşısı olmayan pcr yaptırmak durumunda. Her ikisi bir arada değil de aşı veya pcr dan birinin tam olması gerekli.
Rica ederim Hocam. Görevinizde başarılar diliyorum.Çok teşekkür ederim hocam, Allah razı olsun, vakit ayırıp cevap verdiğiniz için.
Hocam görev alabilmek için 3 gruptan birinde olmanız gerekiyor.
1- İki doz aşılı
2-Son 48 saat pcr
3-Son 6 ay covid geçirmek
3. madde ilk başlarda son 1 ay olarak uygulanmıştı fakat bu haftadan itibaren son 6 ay olarak güncellenmiş.
hocam biliyorsunuz 3 aşama var. 1.si sınav görevi isterken burada istiyorum diye kaydedip çıkıyoruz. Daha sonra belli olma zamanı sınav görevi çıkıp çıkmadığı belli oluyor. Bir de son aşama sınava gelirken yani görevi yerine getirirken. Şimdi biz bunlardan hangisinden önceki 48 saate bakacağız.Hocam görev alabilmek için 3 gruptan birinde olmanız gerekiyor.
1- İki doz aşılı
2-Son 48 saat pcr
3-Son 6 ay covid geçirmek
3. madde ilk başlarda son 1 ay olarak uygulanmıştı fakat bu haftadan itibaren son 6 ay olarak güncellenmiş.
O konuda net bilgim yok hocam. Fakat sınav görevi dağıtılmadan önce test yapılması daha mantıklı geliyor bana. Siz yine de sorun hocam.hocam biliyorsunuz 3 aşama var. 1.si sınav görevi isterken burada istiyorum diye kaydedip çıkıyoruz. Daha sonra belli olma zamanı sınav görevi çıkıp çıkmadığı belli oluyor. Bir de son aşama sınava gelirken yani görevi yerine getirirken. Şimdi biz bunlardan hangisinden önceki 48 saate bakacağız.
arkadaşlar merhaba. Dün itibariyle 2. doz aşımı oldum. Ancak hala mebbisteki simgeler kırmızı görünüyor. İlerleyen günlerde düzelir mi?
14 gün sonraki sınava görev veriliyor.2. Dozdan sonra 14 gün geçmesi mi lazım acaba?