birarti1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 796 19 Eylül 2007 #1 MERHABA, 1.faz ihlas acer lab.(2000 yılında kurulmuş)'ım var okula yeni atandım ses kartı, daha doğrusu anakart sürücüsü lazım anakartın üzerinde hiçbirşey yazmıyo yada ben göremedim
MERHABA, 1.faz ihlas acer lab.(2000 yılında kurulmuş)'ım var okula yeni atandım ses kartı, daha doğrusu anakart sürücüsü lazım anakartın üzerinde hiçbirşey yazmıyo yada ben göremedim
O oktuns Site Gezgini Mesajlar 53 21 Eylül 2007 #2 wallahi bizde çok ama nasıl gönderebilirim ki...hatta sürücülerle uğraşma direkt imaj cd si var onların...
wallahi bizde çok ama nasıl gönderebilirim ki...hatta sürücülerle uğraşma direkt imaj cd si var onların...
ysahin Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 614 21 Eylül 2007 #3 ses kartı sürücüsü ekte hocam hocamızın da dediği gibi ghost cd si en güzeli ve az yorucu olanı selamlar Ekli dosyalar suruculer.rar suruculer.rar 413.1 KB · Görüntüleme: 45
ses kartı sürücüsü ekte hocam hocamızın da dediği gibi ghost cd si en güzeli ve az yorucu olanı selamlar
S seyduna Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 396 25 Eylül 2007 #4 image lasm ghost kardes. eğer upload edersen cok sevinirim., iy geceler acer w98 p3 32 ram faz1 bende var demistin
image lasm ghost kardes. eğer upload edersen cok sevinirim., iy geceler acer w98 p3 32 ram faz1 bende var demistin