ACİL! DYNED PROGRAMI LAZIM

Kodla Büyü

processor

Aktif Üye
arkadaşlar, rica etsem dyned cd sini buraya yükler misiniz? bize gelen cd de setup a tıklıyorum yükleme tamamlanmadı diyor.

bu arada bu cd yi bendende yüklememi istediler. teker teker nasıl yükleyecez bilgisayarlara.koruma kartı felan kısa yolu varmı ki

Evet Dyned e bakmaya fırsatım olmadı hiç sanırım şubatta dyned e tam olarak hazır olmamız gerekiyormuş

evet arkadaşlar bizimle ne ilgilsi var. bugun ingilizce öğretmenimiz topantı yaptı. çocuklara cd dağıtacakmış. birde bt labını kullanarak mikrofon ve kulaklık ile öğrenci kendi sesini kaydedecekmiş vs. ayrıca cd ile evde de çalışabilirmiş. belki bt labının kullanırken bize iş düşebilir ama bundan başka bir görevimiz varmı? ve illere göre değişirmi bu?

Arkadaslar Dyned dynemic education diye öğrencilerin ingilizce yetilerini geliştirmeyi amaçlayan kullanışlı bir program. Web tabanlı çalışıyor.Okullar adına Okul müdürü, ingilizce öğretmeni ve bilgisayar öğretmeni sorumlu, ingilizce öğretmeninin olmadıgı okullarda sınıf öğretmenleri de sorumlu. Bende çeşitli sunumlar var, programı anlatan, onları upload edeyim, daha iyi anlaşılır.

bizim okula böle bi yazı gelmedi.sanırım pilot okularda uygulanıyomuş.bizim ilçede sadece yibo'daki ingilizce öğretmeni çağırıldı seminere...

anladım hemen çalışmalarta başlıyorum akşama biter saNIRIM
OKULDA DA KULLANIM İÇİN NEREYE UPLOAD ETMEMİ İSTERSİNİZ

ok anladım tamam teşekkürler bugun başllıyuorum inşallah sanırım en geç gece hallederim
ok okulun bağlantısında ne kadar başarılı olurum bilmem ama en kısa sürede buradan vereceğim imajı alıp upload edeceğim bilginize

arkadaşlar arşivi böldüm upload ediyorum ama okulda net baya yoğun ve hali ile yavaş akşama inşallah biter saat 5 e kadar bitirebilirsem iyi olacak

alonewolf' Alıntı:
ok anladım tamam teşekkürler bugun başllıyuorum inşallah sanırım en geç gece hallederim
ok okulun bağlantısında ne kadar başarılı olurum bilmem ama en kısa sürede buradan vereceğim imajı alıp upload edeceğim bilginize

arkadaşlar arşivi böldüm upload ediyorum ama okulda net baya yoğun ve hali ile yavaş akşama inşallah biter saat 5 e kadar bitirebilirsem iyi olacak

teşekkürler hocam bekliyruz :roll:

arkadaşlar kurulumu ile ilgili adımları anlatarak paylaşabilecek arkadaşlar varsa sevinirim

bu sunuları inceledim doğru baktım daha önceden teşekkürler bunun dışında bi kaynağımız ya da ne bileyim bu işlemi gerçekleştiren bir arkadaşımız var mı diye merak ettim de

hocam bundan sonra bişey yok ki açık net zaten, ben kurdum çalıştırdım.
bilinmesi gereken seyler sunularda yazıyor, sen kur biraz kurcala çözersin.
Yonetici şifresini idareden almanız gerekiyor sadece, sonra kullanıcıları olusturacaksınız.

zaten il memdekiler ilgileniyorlar, dyned alakalı soruları cevaplayan temsilciler var, onlarla da irtibata gecebilirsiniz...

Geri