ACİL! DYNED PROGRAMI LAZIM

Kodla Büyü
TEŞEKÜÜRLER BİLGİ İÇİN SAĞOL BİZ ÖĞRETMÖENLERE DE DAĞITACAĞIZ YA ONLARA DA ÖĞRETMEM LAZIM

aakcakaza ve alonewolf teşekkürler, bu internet hızı ile bir de indirebilsem :? ben de inceleyeceğim de

DYNED KULLANIMI RESİMLİ ANLATIM

BR ARKADAŞIMDAN İSTEDİM YOLLADI SAĞOLSUN BEN DE PAYLAŞAYIM İSTEDİM BUYURUN:

1. BİLGİSAYARA DYNED CD Sİ KURULDUKTAN SONRA MASA ÜSTÜNE DYNED RECORDS MANAGER YAZISI ÇİFT TIKLANIR PROGRAM ÇALIŞIR OKUL MÜDÜRLÜKLERİNE VERİLEN OTURUM AÇMA KİMLİĞİ VE YÖNETİCİ ŞİFRESİ GİRİLEREK GRUPLARIN LİSTESİ EKRANI GELİR. (İNTERNET BAĞLANTINIZ OLMASI GEREKİR) KARŞINIZA AŞAĞIDAKİ EKRAN GELİR. BU BÖLÜME EKLEME YAPILAMAZ. HEMEN SEÇ TIKLANIR.
438740image002.jpg

2. SINIF BİLGİSİ EKRANI GELİR SINIF ADI, EĞİTİMEN ADI VB. BİLGİLER GİRİLİR.
641348image004.jpg

3. PATH MANAGER KAPALI SEÇENEĞİ TIKLANIR TAMAM TIKLANIR KİTLEME AÇILIR. İSTEĞE GÖRE DÜZENLEME YAPILABİLİR. ÖĞRETMEN KULLANICI SI AÇILMIŞ OLUR.
193668image006.jpg

4. ÖĞRETMEN(EĞİTMEN) KULLANICI AÇILDIKTAN SONRA ÜZERİNE ÇİFT TIKLANIR
771388image008.jpg

5. EKLE TIKLANIR ÖĞRENCİ EKLEMESİ YAPILIR. TAMAM
295078image010.jpg

6. ÖĞRENCİ EKLEMESİ YAPILMIŞTIR.
474096image012.jpg

7. MASA ÜSÜTÜNE CD KURULUMUNDA KISA YOL OLARAK GELEN DYNED COURSEWARE YAZISINA TIKLANIR ÖĞRENCİYE VERİLEN KULLANICI KİMLİĞİ VE ŞİFRE GİRİLEREK SİSTEME GİRİŞ YAPILIR. ÖĞRENCİ İNGİLİZCE ÇALIŞMAYA BAŞLAR.
434758image014.jpg

Ekli dosyalar

cd yi her makkineye ayrı ayrı kuracak mıyız. yoksa server bilgisayardan mı ayarlamalar yapacağız. mebides teki sunum kafamı karıştırdı.. :?

bu sıstem hakkında ne dusunuyorsunnuz arkadaslar bence işimizi elimizden mı alıyorlar ney? :) bu sıstemı dogru buluyorsmusunuz? sızce bu iş bıze hakaret mı yoksa ısımmıızı kolaylastıracak bır çalışma mı

hocam bu sistem bizim işimiz. tam tersi bzie iş çıkıyor. Bizim okuldaki ing. öğretmeninin bensiz bu işi yürütmesi zor gibi gözüküyor. Asıl şu an bize ihtiyaç var. Neden hakaret olsun anlamadım :shock:

bu dyned uygulaması için pilot okul olması gerekmiyor mu bu sene ,ayrıca bakanlık bu proje için dünya bankasından dünya kadar para almış diye duydum ,o yüzden üzerinde duruyorlar bu işin ,ingilizce öğretmenleride tabi bilgisayarcıların peşinde olan biten ne diye

processor' Alıntı:
hocam bu sistem bizim işimiz. tam tersi bzie iş çıkıyor. Bizim okuldaki ing. öğretmeninin bensiz bu işi yürütmesi zor gibi gözüküyor. Asıl şu an bize ihtiyaç var. Neden hakaret olsun anlamadım :shock:

arkadaşlar her ne kadar İngilizce öğretmenleri bu işte Sorumlu olsalarda programaın tamamlanması bizim işimiz. öğrenciler boş derlerde gelip sisteme girecekler onlara ve öğretmnelre bu sistem anlatılacak.... cak...cak...cakkk

öğrenci kaydı için e-mail adresi isteniyor olamyanlara adres alınacak
bu haftadan itibaren derslerde e-mail adresi almayı öğretecem.

Hocam gerçekçi olmayan mail de olur, o mail nasılsa kullanıcı kimliği olacak, ama MEB iletişime geçebilir onun için gerçekçi mail olmasında fayda var deniliyor.

ya bunları bilgisayarlara en kolay nasıl yüklerim. cd elimde.tek tek 20 bilgisayar
koruma kartı felan ben bi çözüm bulmalıyım. en az 2 günümü alır ya :x

arkadaşlar öncelikle bu program pilot uygulama ama bir sorun var bu programı bt lab.da özellikle güvenik kartlı lab. danasıl kullanacağız 2.(15+1)eder 32.... :idea:

BİLGİSAYRA AÇILIRKEN CTRL+G BAS
SONRA PROGRAMI YÜKLE BU KADAR. YALNIZ BİLGİSAYARI KAPATMADAN PROGRAMI ÇALIŞTIR .QUİCK TİME İSTİYOR. HAZIR KAPATMADAN ONU DA KUR.HIZLI OLUYO. AMA GÜNCELLEŞTİRMELER AÇIKMI OLSUN. ONU ANLAMADIM. ÖLE BİR EKRAN GELİYO NE DEMEKSE? :D

Allahtan ben işin o kısmını yaptım hocam tabii tüm çocuklarda aynı başarıyı yakalamak zor. 5 kere mail adresi aldırdığımı biliyorum. unutuyorlar şifreyi. Ne yapalım ben de adreslerini not ediyorum. şifre de özellikle unutanlara tel nolarını girin diyorum. Tek sorun şifre kavramı oturmamış oluyor. O kazanımı da artık bir sonraki aşamaya attım...

ozkaan' Alıntı:
processor' Alıntı:

arkadaşlar her ne kadar İngilizce öğretmenleri bu işte Sorumlu olsalarda programaın tamamlanması bizim işimiz. öğrenciler boş derlerde gelip sisteme girecekler onlara ve öğretmnelre bu sistem anlatılacak.... cak...cak...cakkk

öğrenci kaydı için e-mail adresi isteniyor olamyanlara adres alınacak
bu haftadan itibaren derslerde e-mail adresi almayı öğretecem.

hocam siz bu konuya vakıf gibisiniz. şimdi ben programı kurdum bilgisayara. diyelimki bir öğrenci şifresi ile giriyorum, diyorki; aşağıdaki dizinler için yazma ayrıcalığınız yok diyor.i.
dizinde şu C:\Program Files\DynEd\data_i\:0004873 bu dizine girdiğimde de zaten sadece student yazan bir not defterinden başka birşey yok
ne yapmam lazım ?

arkadaşlar bana gelen cd yi kurdum direkt sisteme bağlantı sağlayacak kurulum çıktı öğrencilerin e-maillerini kaydetmek gerekiyormuş önce şifre dağıtılacakmış ama öyle yönetici bir kısım yok cd de bilgisi olan varmı acaba
saygılar...

evet :mrgreen: ama cd geldi ve benden kurmamı istediler. sadece kurdum daha hiç çalıştırmadım. nelerle karşılaşacam bilmiyorum acınca. eminim egitimci34 arkadaşın karşılaştığıyla karşılaşacam. aaa korkar oldum valla bilgisayralara dokunmaktan. :(

cd yi kurunca c de program files daki
dyned klasörünü flash diskete kayıt edip diğer bilgisayarların c/program files kopyalayınca oluyormuş........

Rapid i her zaman için diğer upload sitelerine tercih etmişimdir. Saol rapide upload ettiğin için hocam

Geri