mamoste_02' Alıntı:hayırlı uğurlu olsun hocam.artık okulunuzda varsa bt öğretmeni kollarsınız.
![]()
dirty_y' Alıntı:hayırlı olsun hocam. tavsiyem koltuk sevdasına kapılma, öğretmenken neysen idareci iken de o ol. yoksa insanlarla aran bozulur. diğer idari işler bir şekilde halledilir.
kily' Alıntı:yani bu dönemde tahminimce görevlendirme ile müdür yardımcısı olmuş olmanız lazım..
doğrumu?
okulun tüm işlerini yapmaya hazır olun
bilal1099' Alıntı:Öncelikle hayırlı olsun hocam. Zor olan bi iş secmişsin. kendini çok fazla yoracaksın ama bilgisayar bilginden dolayı işi çok çabuk kavrayacaksın. sadece düzen tavsiye ederim. evraklar konusunda bi tertip sağlar ve kendine bi çalışma takvimi hazırlarsan hiç bir sorunun olmaz. hepimiz insanın ve kaldırabileceğimiz yükler sınırlı. sadece yapabileceğin işleri bu çalışma takvimine al. ve en önemlisi ADALET Veliye-Öğrenciye-Öğretmene
Sargon' Alıntı:Çok saygı duyduğum idarecimin bana anlattığı bir hikayeyi yazayım o zaman hocam.
"Baba oğlunun öğretmen olmasını istermiş. İstemesinin nedeni ise toplumda sevilen sayılan bir kişi olduğunu görmek istemesiymiş. Oğlu babasının isteğini yerine getirmiş tabi. Memleketinde göreve başlayınca bir süre sonra babasının söylediği gibi herkesin sevdiği saydığı biri haline gelmiş. Bir kaç yıl sonra baba oğluyla ilgili olumsuz söylemler duymaya başlamış. Her gittiği yer de sürekli oğlunun kötü tutumlarından bahsederlermiş. Baba da oğlunun yanına gidip bu durumu sormuş. Oğlu; baba ben idareci oldum demiş."
aydin67' Alıntı:zaten idare işlerini BT öğretmenleri yapıyor, işini kolaylaştır çok çeşitli işler var,hayırlı olsun
the_korsan' Alıntı:Arkadaştan alıntı: Öğretmen odasına gidiyorsunuz, arkadaşlar daha dün bende sizin gibi maraba öğretmendim, müdür yrd. oldum diye aranızdan kopmadım diyorsunuz![]()
Ne desek boş hocam, kendi tecrübelerinizle öğreneceksiniz, kolaylıklar..
Huyunu suyunu bilmem ama bence bu şekilde yaparsan daha çok zorlanırsın. İşin çoğalır. Hatta hiç bitmez. Ev de çalışmaya başlarsın. Hatta bu şekilde de bitmez. kafayı yeme noktasına geldiğin zamanlar olur. Ama herkes seni sevmeye devam eder. Burada tercih senin ya işi fazla sevilen idareci, ya da kafası rahat sevilmeyen idareci olacaksın. Ama her iki durumda da hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.dirty_y' Alıntı:...öğretmenken neysen idareci iken de o ol....
Tavsiyeniz icin cok tesekkurler...excalibur27' Alıntı:Hayırlı olsun. Bir idareci olarak çalıştığınız kuruma katkıda bulunmanız daha kolay olacaktır. Öncelikle görev paylaşımı. sizin sorumlu olduğunuz işleri iyi bilin. büyük ihtimalle 2. kademe işlerini vereceklerdir sana. e- okulu iyice kurcala her yere gir bak hangi menülerde neler var diye. personelden sorumlu olursanda mebbisi iyice kurcala. zaten idareci arkadaşların sana yardımcı olacaklardır.
Tesekkurler hocam...ysahin' Alıntı:EVLAT!
ELİNE BELİNE DİLİNE HAKİM OL
MASAYA KASAYA NİSAYA TAMAH ETME
DİLİN DOĞRU SÖZÜN ÖZ SIRTIN PEK OLSUN
HEP DOĞRU DÜŞÜN GÜZELE YER VER
GÜLÜMSEMEYİ BİL ÜZÜLME HİÇ BİR ŞEYE
BİR AĞAÇ DİK EVİNİN ÖNÜNE BOL DALLI
HER AKŞAM GİRİŞİNDE EVE O ASKIYA AS SIKINTILARI
ve küçük bir not hemen istifa et tekrar
etmeyeceksen de
HAYIRLI OLSUN HOCAM. İNŞ GÜZEL OLUR HAKKINDA