acilll e-okulda devamsız öğrenci

Kodla Büyü

fatos23

Site Gezgini
e-okulda devamsız öğrenciyi karnede kaldı nasıl yapılacak bilgisi olan varsa ve acilen paylaşırsa sevinirim

hocam hiç mi devam etmemiş yoksa bir kaç gün var mı ....eğer hiç gelmemiş ise o öğrenciyi aktif öğrenciler listesinden çıkartın.böylece yanlışlıkla öğretmenler not vermez.

hocam sordum....hiç gelmeyen öğrencinin karnesi boş cıkarmıs...dersler çıkmazmışş....ara sıra gelende ise şöke kaldı yazısı olur muş...herhalde sizi birincisi ilgilendiriiyor....karne boş cıkacakmıs

malesef bildiğim kadarı ile devamsızlıktan ilköğretimde öğrenci kalmıyor.

hocam direk kalmıyor zaten...şöke bırakıyorsunuz şök te de büyük ihtimalle geçiriyorlar...cünkü bir öğrenciyi bıraktığınız an hemen sorgu sual geçiyor başııuzdan evrak felan...bunlarla ugrasmamamk icin geçirmek en mantıklı yol...bırakırsan başına iş alıyorsun...lanet olsun böyle sisteme....lanet olsun bu sistemi getiren rizeli dangalak başbakana

dipnot:rizeli kardeşlerim alınmasın...ilimize karşı değil söylediklerim...ismini vermek istemediğim için anlasılsın diye söyledim(yoksa siyasete giriyor :) )

Hursoft Okul Devamsızlık Programı (Parmak izi - Kartlı - Turnike Geçiş Sistemli)
www.hursoft.com.tr
0312 441 1420

Hursoft Okul Programı (Parmak izi - Kartlı - Turnike Geçiş Sistemli ) ile Öğrenci okula geç kalmışsa Hursoft Öğrenci Parmak İzi Devamsızlık Programı, veliye durumu bildiren bir mesaj gönderiyor. Okul yönetimleri bu sistemle devamsızlık sorununu çözüyor.

'Okula gidiyorum' diyerek evden çıkan bazı öğrenciler okul yerine farklı yerlere giderek boşa vakit geçirebiliyor. Bu durum hem okul yöneticilerini hem de velileri zorluyor. Okulun girişine kurulan parmak izli sistem sayesinde öğrencilerin geç gelme alışkanlığı neredeyse yok denecek kadar azalıyor. "Alışkanlık haline gelen okula geç gelme durumu ortadan kalkıyor. Çocuklar okula geç geldiğinde 'Aileme nasıl hesap veririm?' düşüncesi ile bu alışkanlıklarından vazgeçti.

Sistemi kullanan okul müdürleri, Okul'da devamsızlık yüzünden kalan bir öğrenci bile olmadı." diyor. . Öte yandan Hursoft Öğrenci Parmak İzi Devamsızlık Programı ile , diğer okulların öğrencilerinin bu okula girişine de izin vermiyor. Bu nedenle öğrenci kavgaları gözle görülür biçimde azaltır.

Okula girmek isteyen kişiler ise kapıdaki güvenlik görevlisine kimliğini bırakarak okula girebiliyor. Devamsızlık oranını yüzde 30 azaltan Hursoft Öğrenci Parmak İzi Devamsızlık Programından hem veliler hem de öğretmenler memnun. Öğrenci velileri, "Çocuğumu okula gönderirken artık gönlüm daha rahat. Çocuğum okula geç gittiğinde, gelen uyarı mesajı sayesinde çocuğumu uzaktan takip edebiliyorum. programdan oldukça memnunum." diyor.

BBNET
Geri