Adana 2.Dönem BTR Görevlendirilmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan i.d.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

i.d.

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Adana da 2 dönem için görevlendirme lerde sıkıntı çıktı. İlçede fatih proje okulu 1 tanesi açık kaldı diye diğer görevlendirmeler de yapılmıyor.

çukruova da 1 seyhan da 3 yüreğir de 4 filan okul boşta kalmış

3 senedir adanadayım daha bir kere bile sıkıntısız görevlendirme yapılmadı çok şükür :)

aynen hocam son bir hafta yazı çıkıyor sonra çöz çözebilirsen sorunu

sorunu çukurova için söylüyorum 1 tane boş kalmıştı çukurova lisesi huzurevlerinde dersi olmayan arkadaşlar bir arkadaş orayı tercih edecek

dün gece bt adanada bir liste yayınlandı onaya sunulacak taslak liste o listeyi bu sitede yayınladım. listede ortaokullarda var. gerçi şu an bakıma girmiş, sanki çok verimli çalışıyorda birde bakıma giriyor. :lol:

zaten gelen yazıda önce liselerin btr görevlendirmesi yapılacak deniliyordu.Demekki liselerin bazıları açıkta kalmış bu yüzden ortada bi sıkıntı olmuştur.önce lise sonra kendi okulumu yazdım.
akıl var mantık var kimse ikametgahına uzaktaki mesala akkapıdaki veya yenibeydeki bir okula gidip gelmek istemez tabi ki

ÇUKUROVA İLÇESİNDE CUKUROVA LİSESİ VAR AÇIKTA KALAN HUZUREVLERİNDE

arkadaşlar ne olcak şimdi.o liseler dolmadan görevlendirme yapılmayacakmış.dolmazsa ne olcak.şuan benim 15 saat dersim var.sadce dersime mi girip çıkmam gerek yoksa boş saatlerdede okulda duracakmıyım...sanırsam 1ocakta görevlendirmemiz bitti

garfield' Alıntı:
arkadaşlar ne olcak şimdi.o liseler dolmadan görevlendirme yapılmayacakmış.dolmazsa ne olcak.şuan benim 15 saat dersim var.sadce dersime mi girip çıkmam gerek yoksa boş saatlerdede okulda duracakmıyım...sanırsam 1ocakta görevlendirmemiz bitti

proje okul sayısı 107
taslak onay sayısı 92
15 kişi daha basvuru yaptımı olur sanırım...

ben çukurova lisesinde çalışıyorum. burayı ben tercih ettim onaya gidecek listede de adım vardı. nasıl iştir anlamadım.

hocam ilçe bazında değerlendirecekler herhalde
seyhan 2
çukurova 1
yüreğir 3
açık var

huzurevleri mah. diyorsunuz yalçın beyle konuştum seyhan çukurova lisesi ile ilgili sorun yok dedi.

arkadaşlar ben yüreğir doğankent için başvurdum.ekderse çok ihtiyacım var böyle bir kumar oynamaya maddi durumum müsaitdeğil. yüreğir 2 kaldı.

BBNET
Geri