ADANA BTR BAŞVURULARI NE ZAMAN

Kodla Büyü

butterfly80

Aktif Üye
ARKADAŞLAR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ REHBER ÖĞRETMENLİĞİ BAŞVURUSU İÇİN ADANA MEB DE HİÇ SES YOK NEYİ BEKLİYORLAR HABERİ OLAN VARSA PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.

PEK İLGİLİ OLAN MEHMET BEKDERMİRE MAİL ATTIK AMA SES SEDA YOK............ÇOK İLGİLİ BU EBİTEFOLAR ÇOKKKKKKKKKKKK

arkadaşlar bugün ilçe mebden arandım ve anladığım kadarıyla bizler formatör görevlendirmelerimiz bitene kadar rehber olamıyacağız sadece fatih projesi olan okullarda başlıyacak ve işin trajik yanı fatih projesi olmayan okullardaki öğretmeneleri,proje başlayan okullara ikinci öğretmen olarak görevlendirmeye çalışıyorlar. sabahları diğer okulda formatörlük öğleden sonraları kendi okulumuzda. bana seni ikinci okul olarak şu okula görevlendirceğiz dediler, şoktayım şuan,diğer iller formatörlüğü iptal ediyor dilekçeleri alıyor,yarım gün gidilecek diyor bizdeki olaya bak,yani bir yazı ancak bu kadar olumsuz anlaşılabilir.

İnanılır gibi değil ama btr ile ilgili yazılara dayanarak itiraz hakkınız var. Yine bizlere toplantı yolu gözüküyor desenize :-1:

kadirli1983' Alıntı:
arkadaşlar bugün ilçe mebden arandım ve anladığım kadarıyla bizler formatör görevlendirmelerimiz bitene kadar rehber olamıyacağız sadece fatih projesi olan okullarda başlıyacak ve işin trajik yanı fatih projesi olmayan okullardaki öğretmeneleri,proje başlayan okullara ikinci öğretmen olarak görevlendirmeye çalışıyorlar. sabahları diğer okulda formatörlük öğleden sonraları kendi okulumuzda. bana seni ikinci okul olarak şu okula görevlendirceğiz dediler, şoktayım şuan,diğer iller formatörlüğü iptal ediyor dilekçeleri alıyor,yarım gün gidilecek diyor bizdeki olaya bak,yani bir yazı ancak bu kadar olumsuz anlaşılabilir.
hocam bildiğim kadarıyla görevlendirme valilikten yapılıyor. ilçenin böyle bir görevlendirme yetkisinin olacağını düşünmüyorum. bu görevlendirmeyi hangi yönetmeliğe dayanarak yaptınız yeni btr yazısında böyle bişey yok deseydin keşke. senin durumunda başka arkadaşlar varmı acaba bir araştırmak lazım.

ilçe belirleyecek il görevlendirecek sanırım.zaten yayınlanan rehberlik yazısının 10. maddesinde yazıyor görevlendirmeler bitene kadar görevlendirme yapılmayacaktır diye tabiki istense valilik onayı iptal edilip yapılabilir ama bura kesinlikle yapmıyacak belli,yapmayı bırakın formatörleri daha beter edecekler .ya inanki adanadan nefret ettim,bazı durumlar olmasa bu sene tayin ister giderdim

kadirli1983' Alıntı:
ilçe belirleyecek il görevlendirecek sanırım.zaten yayınlanan rehberlik yazısının 10. maddesinde yazıyor görevlendirmeler bitene kadar görevlendirme yapılmayacaktır diye tabiki istense valilik onayı iptal edilip yapılabilir ama bura kesinlikle yapmıyacak belli,yapmayı bırakın formatörleri daha beter edecekler .ya inanki adanadan nefret ettim,bazı durumlar olmasa bu sene tayin ister giderdim
"görevlendirmeler bitene kadar görevlendirme yapılmayacaktır"
ben böyle bir yazı göremedim.

hocam 10. madde" valilik oluruyla geçici veya sürekli başka bir görev için görevlendirilenler bu görevlerinden ayrılmadıkları sürece bilişim teknolojileri rehber öğretmeni olarak görevlendirilmeyeceklerdir". biz valilik onayıyla görevlendirildik,isteseler hemen başlatırlar ama bugün beni arayıp bu şekide konuşulunca anladımki ocağa yapılmayacak.

kadirli1983' Alıntı:
hocam 10. madde" valilik oluruyla geçici veya sürekli başka bir görev için görevlendirilenler bu görevlerinden ayrılmadıkları sürece bilişim teknolojileri rehber öğretmeni olarak görevlendirilmeyeceklerdir". biz valilik onayıyla görevlendirildik,isteseler hemen başlatırlar ama bugün beni arayıp bu şekide konuşulunca anladımki ocağa yapılmayacak.
bizde istifa dilekçesi verir ayrılırız madem.
hoş ben zaten geçen dönem yapmak istemediğime dair dilekçe vermiştim önce formatörlüğümü iptal ettiler, sonra iptal yazısını iptal ettiler. zorunlu olarak formatör yaptılar beni.
ama şöylede bir durum var madem eski görevden ayrılmadan btr olamıyoruz, seni 2. okulada gönderemzler o zaman.

garfield' Alıntı:
PEK İLGİLİ OLAN MEHMET BEKDERMİRE MAİL ATTIK AMA SES SEDA YOK............ÇOK İLGİLİ BU EBİTEFOLAR ÇOKKKKKKKKKKKK
Aynen katılıyorum Formatörlere ihtiyacı olduğunda btadana tıkır tıkır çalışır, öğretmenlere günde 3-4 tane mesaj atılır. Bt Öğretmenlerin bir işi olduğunda 3 ay site bakım altında kalır. Telefonlara cevap vermez. Ağzından bir kelime alamazsın. Çok yazık çok....

adam bi kere tarihçi!!bu kadar mı sahipsiz bıraktık biz branşımızı anlamış değilim.şimdi onun yaptığı işi yapacak hiç bir bilişimci yokmuaramızda ya!!!!!kimlerin eline kaldık...............

eğitici formatör sınavından 48 le çakmıştım.ah bi geçseydim formasyon eğitim ile ilgili sorularda ters köşe yaptılar beni.
ha yeterli puan alan arkadaşlar vardır muhakkak onlarda bu işi istemiyorlardır.hal böle olunca bizde bi nevi sahipsiz kalıyoruz.
bi de şu gerçek eğitici formatör müdür filan da değildir.sadece bunla bitmiyor sorumlu milli eğitim müdür yardımcısıda bizim halimizden anlıyacak gayretli olması gerekir.
işin aslını astarını pek bilmem. :shock:

Bugün bizim okula ilköğretim özlük ve atama bürosundan bir yazı gelmiş. Aynen aktarıyorum
Konu: Fatih Projesi
fatih projesi kapsamında bulunan ilgili okulların ders görevi verilen bilişim teknolojileri öğretmenlerinin tespit edilerek okul isminin karşısındaki sutuna ad soyad kaç saat derse girdiği bt sınıfı sayısı gibi bilgileri girilerek ek 1 tablonun hazırlanması ve pazartesi saat 11:00'e kadar müdürlüğümüze gönderilmesi

bu yazı neden istenmiş olabilir acaba.
Not: Okulum fatih projesi kapsamında olmadığı için herhangi bi yazı göndermedik

advena' Alıntı:
Bugün bizim okula ilköğretim özlük ve atama bürosundan bir yazı gelmiş. Aynen aktarıyorum
Konu: Fatih Projesi
fatih projesi kapsamında bulunan ilgili okulların ders görevi verilen bilişim teknolojileri öğretmenlerinin tespit edilerek okul isminin karşısındaki sutuna ad soyad kaç saat derse girdiği bt sınıfı sayısı gibi bilgileri girilerek ek 1 tablonun hazırlanması ve pazartesi saat 11:00'e kadar müdürlüğümüze gönderilmesi

bu yazı neden istenmiş olabilir acaba.
Not: Okulum fatih projesi kapsamında olmadığı için herhangi bi yazı göndermedik
önce fatih projesi olan okullardaki bt öğretmenlerini otomatikmen btr yapıp ardından görevlendirme yazısını çıkarmak için olabilir.
bu arada bu yazı başka okullara geldimi acaba.

btadana nın ana sayfasında hiç bir gelişme yok.haberler bile yaklaşık 1 aydır aynı.akıllı tahtalar kullanılmaya başlanacak:)nerden baksanız 1 aydır bu haber var.siteye bakarak bile ebitefoların çalışmadığını anlarsınız

garfield' Alıntı:
btadana nın ana sayfasında hiç bir gelişme yok.haberler bile yaklaşık 1 aydır aynı.akıllı tahtalar kullanılmaya başlanacak:)nerden baksanız 1 aydır bu haber var.siteye bakarak bile ebitefoların çalışmadığını anlarsınız
:alkis:

barikat' Alıntı:
garfield' Alıntı:
Aynen katılıyorum Formatörlere ihtiyacı olduğunda btadana tıkır tıkır çalışır, öğretmenlere günde 3-4 tane mesaj atılır. Bt Öğretmenlerin bir işi olduğunda 3 ay site bakım altında kalır. Telefonlara cevap vermez. Ağzından bir kelime alamazsın. Çok yazık çok....
ADAM AKILLI İLGİLİ BİRİSİNİ KOYMAZLAR Kİ BÖYLE YERLERE, NERDE UYUZ BİR TİP VAR ONU KOYARLAR, KANİ OLSA NE GÜZEL, ADAM İLGİLİ, SORU SORARSIN CEVAP VERİR, YOL SORARSIN GÖSTERİR.

arkadaşlar diğer iller formatörlükleri iptal ediyor,rehberlikleri başlatıyor,yarım gün çalışıp aynı ücreti alacaklar ve kimsenin sesi çıkmıyor,bir tuhaflık var,duyumu olan varsa paylaşsın ama benim bildiğim ocağa kadar bu şekilde devam ,rehberliğe geçen herhalde en son il biz oluruz,kötü bir yenilik olsa ilk adanaya uygulanırdı ama iyi birşey olunca beklemeye alıyorlar.

ebitefoyla görüştüm.btr yi sordum kem küm etti...oda yapılacaklardan ve olacakalrdan habersiz...habersiz olmaları yetmiyor gibi insan bir yorum yapar.şöyle olur böyle olur olmazsa şöyle hakkımızı ararız falan diye.......ne kadar pısırıklar ya.....

garfield' Alıntı:
ebitefoyla görüştüm.btr yi sordum kem küm etti...oda yapılacaklardan ve olacakalrdan habersiz...habersiz olmaları yetmiyor gibi insan bir yorum yapar.şöyle olur böyle olur olmazsa şöyle hakkımızı ararız falan diye.......ne kadar pısırıklar ya.....
öyle bitefoya öyle ebitefo.
ikiyüz küsür bitefo yuz kimseden ses çıkmıyor ebitefodan ne bekliyoruzki.

Gerçekten arkadaşlar bu sessiz kalış çok sinir bozucu.adana bitefolarının neden haklarını aramadıklarını anlamıyorum.Ne yapmalıysak gelin tekrar birleşelim..evet malesef adana meb de işini yaptırmak çok zor,insanı çileden çıkarıyolar biliyorum ama bu bizi pes ettirmemeli...Hakkımızı aramalıyız.Lütfen hepimiz tanıdığı formatör arkadaşlarıyla konuşup biraraya gelerek il milli eğitime olmadı valiliğe kadar yolu vardır.Ama yeterki tek yürek olalım..10-15 kişi çabalıyor diğerleride onların çabasının keyfini sürüyor modunda olmayalım lütfen...
İYİ ÇALIŞMALAR.

arkadaşlar yine konuşuyoruz sadece. belirleyelim bir saat gün gidelim yüzyüze konuşalım. berkdemir ile olmaz bu iş. şube müdürüyle görüşelim cevap neyse görelim.

Benim mailime cevap verdi Mehmet Bey caps yolluyorum...

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    52.9 KB · Görüntüleme: 425
dün ilçedeki görevli memur okulu aramış bil.öğretmnei kaç saa derse giriyor die..mdr.yardm.beni arıyor böle böle die.bende dedim ben formatör olduğum için 15 saate giriyorum.ama toplamda 26 saat bt dersi var diğerlerine ing.öğrt giriyor dedim.ozaman ben ne dicem şimdi dedi.sonra memurun no sunu aldım aradım.durumu anlattım.memur dediki sizin kaç saat derse girdiğinizi soruyorlar sizde 15 e giriyorsunuz bizde öle yazalım dedi kapattı.umarım farklı şeylerle karşılaşmayız.

bugün ille görüştüm yeni görevlendirme olmayacak sadece görev tanımı ve ismimiz değişecekmiş bugün yada hafta içi yazı okullara gelecekmiş

i.d.' Alıntı:
bugün ille görüştüm yeni görevlendirme olmayacak sadece görev tanımı ve ismimiz değişecekmiş bugün yada hafta içi yazı okullara gelecekmiş
inşaallah öyle olur bilgilendirme için teşekkürler.

Geri