butterfly80
Aktif Üye
ARKADAŞLAR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ REHBER ÖĞRETMENLİĞİ BAŞVURUSU İÇİN ADANA MEB DE HİÇ SES YOK NEYİ BEKLİYORLAR HABERİ OLAN VARSA PAYLAŞIRSA SEVİNİRİM.
hocam bildiğim kadarıyla görevlendirme valilikten yapılıyor. ilçenin böyle bir görevlendirme yetkisinin olacağını düşünmüyorum. bu görevlendirmeyi hangi yönetmeliğe dayanarak yaptınız yeni btr yazısında böyle bişey yok deseydin keşke. senin durumunda başka arkadaşlar varmı acaba bir araştırmak lazım.kadirli1983' Alıntı:arkadaşlar bugün ilçe mebden arandım ve anladığım kadarıyla bizler formatör görevlendirmelerimiz bitene kadar rehber olamıyacağız sadece fatih projesi olan okullarda başlıyacak ve işin trajik yanı fatih projesi olmayan okullardaki öğretmeneleri,proje başlayan okullara ikinci öğretmen olarak görevlendirmeye çalışıyorlar. sabahları diğer okulda formatörlük öğleden sonraları kendi okulumuzda. bana seni ikinci okul olarak şu okula görevlendirceğiz dediler, şoktayım şuan,diğer iller formatörlüğü iptal ediyor dilekçeleri alıyor,yarım gün gidilecek diyor bizdeki olaya bak,yani bir yazı ancak bu kadar olumsuz anlaşılabilir.
"görevlendirmeler bitene kadar görevlendirme yapılmayacaktır"kadirli1983' Alıntı:ilçe belirleyecek il görevlendirecek sanırım.zaten yayınlanan rehberlik yazısının 10. maddesinde yazıyor görevlendirmeler bitene kadar görevlendirme yapılmayacaktır diye tabiki istense valilik onayı iptal edilip yapılabilir ama bura kesinlikle yapmıyacak belli,yapmayı bırakın formatörleri daha beter edecekler .ya inanki adanadan nefret ettim,bazı durumlar olmasa bu sene tayin ister giderdim
bizde istifa dilekçesi verir ayrılırız madem.kadirli1983' Alıntı:hocam 10. madde" valilik oluruyla geçici veya sürekli başka bir görev için görevlendirilenler bu görevlerinden ayrılmadıkları sürece bilişim teknolojileri rehber öğretmeni olarak görevlendirilmeyeceklerdir". biz valilik onayıyla görevlendirildik,isteseler hemen başlatırlar ama bugün beni arayıp bu şekide konuşulunca anladımki ocağa yapılmayacak.
Aynen katılıyorum Formatörlere ihtiyacı olduğunda btadana tıkır tıkır çalışır, öğretmenlere günde 3-4 tane mesaj atılır. Bt Öğretmenlerin bir işi olduğunda 3 ay site bakım altında kalır. Telefonlara cevap vermez. Ağzından bir kelime alamazsın. Çok yazık çok....garfield' Alıntı:PEK İLGİLİ OLAN MEHMET BEKDERMİRE MAİL ATTIK AMA SES SEDA YOK............ÇOK İLGİLİ BU EBİTEFOLAR ÇOKKKKKKKKKKKK
önce fatih projesi olan okullardaki bt öğretmenlerini otomatikmen btr yapıp ardından görevlendirme yazısını çıkarmak için olabilir.advena' Alıntı:Bugün bizim okula ilköğretim özlük ve atama bürosundan bir yazı gelmiş. Aynen aktarıyorum
Konu: Fatih Projesi
fatih projesi kapsamında bulunan ilgili okulların ders görevi verilen bilişim teknolojileri öğretmenlerinin tespit edilerek okul isminin karşısındaki sutuna ad soyad kaç saat derse girdiği bt sınıfı sayısı gibi bilgileri girilerek ek 1 tablonun hazırlanması ve pazartesi saat 11:00'e kadar müdürlüğümüze gönderilmesi
bu yazı neden istenmiş olabilir acaba.
Not: Okulum fatih projesi kapsamında olmadığı için herhangi bi yazı göndermedik
:alkis:garfield' Alıntı:btadana nın ana sayfasında hiç bir gelişme yok.haberler bile yaklaşık 1 aydır aynı.akıllı tahtalar kullanılmaya başlanacaknerden baksanız 1 aydır bu haber var.siteye bakarak bile ebitefoların çalışmadığını anlarsınız
ADAM AKILLI İLGİLİ BİRİSİNİ KOYMAZLAR Kİ BÖYLE YERLERE, NERDE UYUZ BİR TİP VAR ONU KOYARLAR, KANİ OLSA NE GÜZEL, ADAM İLGİLİ, SORU SORARSIN CEVAP VERİR, YOL SORARSIN GÖSTERİR.barikat' Alıntı:Aynen katılıyorum Formatörlere ihtiyacı olduğunda btadana tıkır tıkır çalışır, öğretmenlere günde 3-4 tane mesaj atılır. Bt Öğretmenlerin bir işi olduğunda 3 ay site bakım altında kalır. Telefonlara cevap vermez. Ağzından bir kelime alamazsın. Çok yazık çok....garfield' Alıntı:PEK İLGİLİ OLAN MEHMET BEKDERMİRE MAİL ATTIK AMA SES SEDA YOK............ÇOK İLGİLİ BU EBİTEFOLAR ÇOKKKKKKKKKKKK
öyle bitefoya öyle ebitefo.garfield' Alıntı:ebitefoyla görüştüm.btr yi sordum kem küm etti...oda yapılacaklardan ve olacakalrdan habersiz...habersiz olmaları yetmiyor gibi insan bir yorum yapar.şöyle olur böyle olur olmazsa şöyle hakkımızı ararız falan diye.......ne kadar pısırıklar ya.....
inşaallah öyle olur bilgilendirme için teşekkürler.i.d.' Alıntı:bugün ille görüştüm yeni görevlendirme olmayacak sadece görev tanımı ve ismimiz değişecekmiş bugün yada hafta içi yazı okullara gelecekmiş