ADANA BTR BAŞVURULARI NE ZAMAN

Kodla Büyü
mesleğimiz zaten çekilir gibi değil sağolsun Adana çekilmezin çekilmezi etti, btryi iller kafalarına göre uygulamaya başlamış bile,çok merak ediyorum Adana nasıl uygulayacak.memleketim ama soğudum. dünya iyisi bir müdürüm var ama müdür yardımcıları o kadar işe yaramaz ki, adamı kırmayım diye yapmamam gereken biton işi yapıyorum,5 tane müdür yardımcısının olduğu bir okulda bu iş bana mı düşer yaa,müdür bey demiş ben yapmam o yapsın sanki ilkokul çocuğu,müdürde artık diyecek laf bulamıyor adamlara, hocam sen yapar mısın dedi iyi dedim yapayım.

arkadaşlar BT Rehber Öğre .Görevlendirmeleri bir an önce yapılmalı çünkü diğer iller yapmış ve sabahçı yada öğlece olmak istediklerin, soruyorlarmı.Bingöl mebde var örneğin.
Bizde Adanada yapılmasını sağlayalım..

herzaman01' Alıntı:
Kimse yok mu Adana da .hereks 8-5 çalışmaya hazır galiba.
adana bitefolar 8-5 çalışmaya gerekirse saat 21:00 'a kadar okulda kalmaya adana milli eğitim cumhuriyetinin menfaatleri doğrultusunda hareket etmeye gerekirse adana mem uğrunda can vermeye hazırdır komutanım. :mrgreen:

ben bu sorunun cevabını facebooktaki grubumuzda vermiştim... burada da bir başlık altında hangi illerin görevlendirme yaptığını soruyorlardı orada da aynen şunu yazdım

"80 il biter 81. olarak adana yapar"...

halen iddialıyım...

il deki ilgili arkadaşla görüştüm görev yazısı şube müdürünün imzasını bekliyormuş daha sonra mem müdürü sonrada okullara gönderilecek miş. yeni görevlendirme olmayacakmış bu dönem.

Geri