doruk bey yazı çıkmış,28 eylülden itibaren diye onaylanmış, bazı müdürler işlerine geldiği gibi yorumlamış,eğer ki biz yapılan iyileştirmelerin arkasında durmaz hakkımızı aramazsak formatörlükten farkı kalmaz ,hatırlarsanız formatörlük yavaş yavaş geldi ve hergeçen gün beter hal aldı neden" bizler en baştan sesimizi çıkarmadık,birlikte hareket etmedik. bilişim rehberliğindeki en güzel şeylerden biri tüm Türkiye için başlatılması,formatörlük resmen milli eğitimlerin eline bırakılmıştı,ister uygular ister uygulamaz,eskisi gibi bana dokunmayan bin yaşasın mantığı olamaz,bir değişiklik olursa herkesi etkiler. müdürler ister kabul eder ister etmez yazı çok açık ,ikili eğitim yapan okullara 2 tane görevlendirilebilir,2 öğretmeni olan okulda öğretmen 6 saat duracak,eğer tek öğretmense 9 saat duracak diye birşey olabilir mi ya?günde 6 saat olacak şekilde ayarlatın programınızı,eğer yapmam diyorsa ben böyle geliyorum istediğiniz yere bildirin dersin,bildereceği yer zaten neyin yapılması gerektiğini ona anlatır.