maalesef her görevlendirme döneminde sıkıntı yaşanıyor adanada. hala bir düzene oturmadı. her dönem böyle formatörlük görevlendirmesinin yapılıp yapılmayacağını tartışır dururuz.cyberhills' Alıntı:Neden her görevlendirmede adana formatör sorunu diye başlık açılıyor adana da işler yürümüyormu?
Rasim Hocam Milli Eğitim Müdürü formatörlüğe sıcak bakmıyor ama bundan kimsenin haberi yok... İl Formatörü nedendir bilinmez herhangi bir bilgilendirme yapmıyor. Pazartesi ayın 26 sı pazartesi yazı çıkmaya kalksa yine 1 ocak a yetiştiremezler. daha önce milli eğitim müdürünün görüşü alınsaydı da bizler de kendimizi ona göre ayarlasaydık daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Ne desek boş bu saatten sonra yine kendi göbeğimizi kendimiz keseceğe benziyoruz...BAHADIRHAN' Alıntı:Arkadaşlar formatörlük 2012 de adanamızda bırak sıkınlıtı olacak gibi. Müdürümüz Abdulgafur hocamız; sıcak bakmıyormuş. Pazartesi-Salı günü tam belli olur. yoksa yazın ki gibi hareketli günler yaşayacağız. Eğitim bir sen ve türk eğitim sen başkanlarımızla gene konuyu konuşmak gerekecek. Beklemede kalın, biraz sabır...
iyi geceler.
:+1:bilisim06' Alıntı:Ne desek boş bu saatten sonra yine kendi göbeğimizi kendimiz keseceğe benziyoruz...
Hocam milli eğitim müdürü ile görüşülmüş mü acaba yoksa geçen yaz olduğu gibi milli eğitim müdürünün konudan haberi mi yok? Oturup bekleyerek milli eğitim müdürü ildeki arkadaşlara yaw sizin görevlendirme zamanınız geldi listeyi getirin de onaylayayım demez... Adam geçen yaz samimi olarak bizle konuştu ve çekincelerini anlattı ama görevlendirme listesi Milli Eğitim müdürünün söylediği gibi çıkmadı. Adam bu konuda haklı... Gelelim Adanadaki Formatörlük yanlışlarına;BAHADIRHAN' Alıntı:güncelll