dün bir başka arkadaşım il milli eğitim müdürünün imzalayacağını söylediğini iletti... ancak önce neden imzalamadığınıda söylemiş... gerekçe şu: FORMATÖR ÖĞRETMENLER %10 VERİMLE ÇALIŞIYOR. eee peki bu kanıya nerden varmış "İNTEL KURSUNU ALAN ÖĞRETMEN SAYISI TOPLAM ÖĞRETMENLERİN %10'UYMUŞ"...
suç sizde değil ki müdürüm sizi bu şekilde yönlendiren, böylesine gerçeklikten uzak ve belgelenemez bilgiler verende... ama durun inşallah bu görevlendirme yapılır. 1 ay içerisinde bu konunun istatistiki verisini grafikleriyle hazırlayıp önce Recai Bey'e sonrada Abdulgaffur Bey'e sunacağım... istatistiki çalışma nasıl yapılırmış, gerçekler nelermiş görsünler... bu konu hakkında il milli eğitim bilgi edinme sisteminden gerekli evrakları istedim. sonra çalışmamı yapacağım. Uzman eğitici kursunu almış tüm arkadaşlarımızı tek tek arayacağım. okulla ilgili birkaç soru sorup bunların verilerini dosyalayıp sunacağım arkadaşlar...
çalışmam bitince sizlerden de yaptığımız işlerle ilgili elle tutulur veriler isteyerek bunlarıda dosyaya iliştireceğim... ilk görevlendirmemizin üzerinden geçen 1 yılda neler olmuş, bu 1 yıldan önce neler yapılmış bunları karşılaştırarak sunacağız ki farkımız ortaya çıksın...