Adana Formatörlük...

Kodla Büyü
herzaman01' Alıntı:
Bu ne saçmalık anlamadım doğrusu.Neden kalkıyor oradan, belki de kimseye danışmadan mı konulmuş bir haberdi.Birde Bt görevlendirmeler haberinde çok meşgulum telefonla aramayın falan yazmıştı.Bizde çok hevesli değiliz aramaya.Ancak eğer orda koordinatörlük görevi yapıyorsun kusura bakma ama benimle de meşgul olmak zorundasın.Kimse kimseyi zorlu eğitici formatör yapmıyor.
:alkis: :alkis: :alkis:

Koskoca Adananın bilgisayar işlemleri ve formatörlükle ilgisi olan btadana sitesi bir türlü açılmak bilmiyor.

Bizim verimliliğimiz intel öğretmenin Adanada % kaça verildiğiyle ölçülecekse vay halimize. Sanki intel öğretmende öğretmenlerin can ata ata bişeyler öğrenebildiği bir kurs olsa yanmam. Zaten bir yerlere varılcak bir kurs olsa bizde verirken şevkle veririz diğer branşlarda yaptığı işten zevk duyar. Ama nerde alt yapısı olmayan bir kurs. Dönem içinde çeşit çeşit yazılar geliyor. Kurum web sitesi güncel tutulmalı, bt sınıfı öğrencilere ve velilere hizmet etmeli, fatih projesi, vs vs saymakla bitmez. E bu kadar işi yapacak maaş karşılığı köle arıyorsanız bilişimcler bu işte yok. Ben bunu arkdaşlarıma güvenerek yazıyorum. Yalansam yalansın diyin. Birde şu konu var artık bu formatörlük istemeyene verilmesin.

mrtzngn' Alıntı:
Cuma günü btadana sitesine başvuru formu konulmuş.Görevlendirmeler yapılsa dahi geçen seneki gibi 3-4 günden önce olmayacağını düşünüyorum. Tabi Adana ili için görevlendirmeler herzaman sancılı yapıldığından bu görevlendirmeyede net bakamıyoruz malesef. Burda sorun olan, çoğumuzun fiilen görevlerine devam etmesi. Görevimize devam ediyoruz fakat görevlendirme tarihi geç çıkarsa yine geçen seneki gibi hak kaybımız olacak.Keşke formatörlük olacak ya da olmayacak yönünde bir an önce açıklama yapılsa.Bizde işimize baksak.

şu an görevde olan formatörler bu formu dolduracak mı?

Hakkaten düzenimizi ona göre kurardık.

mrtzngn' Alıntı:
Cuma günü btadana sitesine başvuru formu konulmuş.Görevlendirmeler yapılsa dahi geçen seneki gibi 3-4 günden önce olmayacağını düşünüyorum. Tabi Adana ili için görevlendirmeler herzaman sancılı yapıldığından bu görevlendirmeyede net bakamıyoruz malesef. Burda sorun olan, çoğumuzun fiilen görevlerine devam etmesi. Görevimize devam ediyoruz fakat görevlendirme tarihi geç çıkarsa yine geçen seneki gibi hak kaybımız olacak.Keşke formatörlük olacak ya da olmayacak yönünde bir an önce açıklama yapılsa.Bizde işimize baksak.

Arkadaşlar görevlendirme yazısı gelmediğine göre 5'e kadar beklemenin bir anlamı yok di mi? Evlerimize dağılabiliriz. :++:

advena' Alıntı:
Arkadaşlar görevlendirme yazısı gelmediğine göre 5'e kadar beklemenin bir anlamı yok di mi? Evlerimize dağılabiliriz. :++:
hocam görevlendirme çıkarken 1 ocak itibarı ile çıktığı için ek dersimizi yine alırız en azından ben dönem başında 10 gün e yakın geç gelen görev yazısına rağmen 1' inden itibaren almıştım.

Haklısınız hocam, Müdür yardımcısı da aynı şeyi söyledi. Kuzu kuzu bt sınıfındayım şimdi

okulda niye duracaksınız. eğer görevlendirme olmazsa ne olucak okulda kaldığınız kar olucak. ilden bir arkadaşla görüştüm daha müdür beyin imzalayacağı bile belli değilmiş. ne olduğu belirsiz. btadana dan da ses yok.

i.d.' Alıntı:
okulda niye duracaksınız. eğer görevlendirme olmazsa ne olucak okulda kaldığınız kar olucak. ilden bir arkadaşla görüştüm daha müdür beyin imzalayacağı bile belli değilmiş. ne olduğu belirsiz. btadana dan da ses yok.
mehmet bey listeyi açıkladı ya imzalayacak demekki. biz okulda kalalım 5 gün sonra bile imza çıksa görev onayı 1 ocak itibarı ile alınacak. ek dersimizi yine alırız.
cuma günüydü idarecime sordum pazartesi 5. saat dersim var 5. saatmi geleyim ilk saatten mi geleyim diye sen sabahtan gel dedi. öyle dediğine göre ek dersi alacaz demektir. dediğim gibi geçen dönem başında da aynısı oldu ek dersimi yine tam almıştım. buda ek dersini alamayanlara örnek teşkil eder hakkınızı arayın.

Arkadaşlar şube müdürü bu yıl unutun demiş formatörlüğü hadi herkes evine gitsin bir bardak soğuk su içsin bence.Bakanlıktan emir geliyor 6 ayda bir görevlendirin diye bizim başımızdaki pek değerli büyüklerimiz kendince yorumluyor.Bu adana hep böyle niyeyse.

Enrico' Alıntı:
Arkadaşlar şube müdürü bu yıl unutun demiş formatörlüğü hadi herkes evine gitsin bir bardak soğuk su içsin bence.Bakanlıktan emir geliyor 6 ayda bir görevlendirin diye bizim başımızdaki pek değerli büyüklerimiz kendince yorumluyor.Bu adana hep böyle niyeyse.
Enrico sen bu bilgiyi nerden duydun? Valla delirmek işten değil. Ne olacağını adam gibi söylesinler. Mehmet Bey taslak liste yayınladı. Eğer öyle bişey olsa kendi kafalarına göre taslak liste yayınlayabilirler mi?

Müdür bey bu sabah ilgili şube müdürünü adadığında da bu dönem yapılmayacağını söyledi.

Enrico' Alıntı:

SADECE 1 MESAJ ATMIŞ YENİ BİR ÜYESİN... ALLAH BİLİR KİMSİN... ORTALIĞI KARIŞTIRMAK İÇİN GELMİŞ BİR AJAN GİBİSİN...

SANA SADECE BİR ŞARKI ARMAĞAN EDİYORUM...

İNCİNSENDE SÖZÜN ÖZÜNÜ DİCİYEM...
ACAYİP............. BENZİYİRSEN...

baynadir' Alıntı:
Enrico' Alıntı:

SADECE 1 MESAJ ATMIŞ YENİ BİR ÜYESİN... ALLAH BİLİR KİMSİN... ORTALIĞI KARIŞTIRMAK İÇİN GELMİŞ BİR AJAN GİBİSİN...

NADİR HOCAM SÜPERSİN. ADAM BU YAZIYA YORUM YAZMAK İÇİN SİTEYE KAYDOLMUŞ VE PIRRRRR GİTMİŞ

baynadir' Alıntı:
Enrico' Alıntı:

:D :D Hocam valla güldürdünüz bu kadar sinirliyken

Valla uzattım ayaklarımı tatildeyim. Ne işi beyler bayanlar. Verilmemiş bir görevin neyini yapıyorsunuz.
Sakın şu intel öğretmenin dosyasınıda hazır etmeyin :)

baynadir' Alıntı:
Enrico' Alıntı:

Kötü söz sahibine aittir arkadaşım , önce düzgün konuşmayı öğren.Neyse arkadaşımın müdürü aramış ,ona öyle söylemişler bu nedenle arkadaşım ben eve gidiyorum diyip okuldan ayrılmış.Bende bu mesajı evden yazıyorum zaten size.Yapacak bişe yok.Yazı gelene kadar gidip akşama kadar durmaya gerek yok.

Geri