Adana Formatörlük...

Kodla Büyü
üç maymun' Alıntı:
barikat' Alıntı:
üç maymun' Alıntı:
barikat' Alıntı:
Arkadaşlar her 6 ayda bu rezaleti çekeceğimize hakkımızı hukuk yoluyla almaya davet ediyorum. okulumuza formatörlük başvuru dilekçesini verdikten sonra 2-3 hafta bekleyelim. Sendika aracı ile mahkemeye verelim. Burada birlik olmamız gerekiyor. Aynı anda mahkemeye verirsek etkili olacağını düşünüyorum. (Geçen yıl 5 arkadaşımızın mahkeme sonucu açıklanmasaydı biz formatörlüğü zor alırdık bilgilerinize...)
2-3 hafta mı ne yaptın hocam bu gün yarın imza işi biter.
elimizde kapı gibi mahkeme kararı olursa isterlerse onaylamada naz yapsınlar onları mı bekleyeceğiz yok 2 gün, yok 1 hafta. her formatörlük zamanında bize böyle yapıyorlar. bir seferde biz dile getirmeden işlerini yapsınlar. İşleri olunca telefonlarımızı sürekli arıyorlar şimdi telefonlarımıza bile bakmıyorlar. Ben bu hafta içerisinde okuluma dilekçeyi yazıp cevap bekleyeceğim. Böyle beklemekle elimize bir şey geçmez...:))
valinin veya adana mem nün görevlendirme yapma mecburiyeti varmı ki
Mahkeme kararı olunca mecburlar . Bundan 3 yıl önce bir arkadaş İlde tek formatördü. oda elinde mahkeme sonucu olduğundan dolayı :)

barikat' Alıntı:
üç maymun' Alıntı:
barikat' Alıntı:
üç maymun' Alıntı:
barikat' Alıntı:
Arkadaşlar her 6 ayda bu rezaleti çekeceğimize hakkımızı hukuk yoluyla almaya davet ediyorum. okulumuza formatörlük başvuru dilekçesini verdikten sonra 2-3 hafta bekleyelim. Sendika aracı ile mahkemeye verelim. Burada birlik olmamız gerekiyor. Aynı anda mahkemeye verirsek etkili olacağını düşünüyorum. (Geçen yıl 5 arkadaşımızın mahkeme sonucu açıklanmasaydı biz formatörlüğü zor alırdık bilgilerinize...)
elimizde kapı gibi mahkeme kararı olursa isterlerse onaylamada naz yapsınlar onları mı bekleyeceğiz yok 2 gün, yok 1 hafta. her formatörlük zamanında bize böyle yapıyorlar. bir seferde biz dile getirmeden işlerini yapsınlar. İşleri olunca telefonlarımızı sürekli arıyorlar şimdi telefonlarımıza bile bakmıyorlar. Ben bu hafta içerisinde okuluma dilekçeyi yazıp cevap bekleyeceğim. Böyle beklemekle elimize bir şey geçmez...:))
Mahkeme kararı olunca mecburlar . Bundan 3 yıl önce bir arkadaş İlde tek formatördü. oda elinde mahkeme sonucu olduğundan dolayı :)
iyide öyle bir yasa veya yönetmelik mi varki mahkeme neye göre karar verecek.

Arkadaşımdan mahkeme sonucunu alırsam en kısa sürede buraya eklerim.(Bu kervan böyle gitmez.....)

üç maymun' Alıntı:
barikat' Alıntı:
üç maymun' Alıntı:
barikat' Alıntı:
üç maymun' Alıntı:
iyide öyle bir yasa veya yönetmelik mi varki mahkeme neye göre karar verecek.

üç maymun isimli arkadaş casus gibi konuşuyorsun... bizden değilmiş gibi davranıyorsun... ya da konuşmalarından öyle anlaşılıyor diyeyim...

baynadir' Alıntı:
üç maymun' Alıntı:
barikat' Alıntı:
üç maymun isimli arkadaş casus gibi konuşuyorsun... bizden değilmiş gibi davranıyorsun... ya da konuşmalarından öyle anlaşılıyor diyeyim...
yok be nadir hocam sadece mahkemeye başvurabilmek için önce kazanılmış bir hakkımızın olması gerekmiyormu. yani 6 ayda bir görevlendirme yapılmak zorundadır diye bir yönetmelik falan yok bildiğim. ha keşke olsaydı o ayrı ama yok. mahkemeye ne diye başvuracaz onu anlamadım. eksiğim veya hatam varsa düzelt ama neden böyle düşündün ki merak ettim şimdi yada ben böyle düşünmene neden olacak ne yaptım.

selcukoglakci' Alıntı:
Arkadaşlar Mehmet Bey siteye taslak liste koymuş. Ancak ben ulaşamıyorum. Ulaşabilen var mı taslak listeye?

1 Ocak - 31 Temmuz 2012 Dönemi Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen Görevlendirmesi Onayı Taslak Liste linki

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... UZNVHFyLXc
taslak liste nedeni açıklanmadan kaldırıldı hocam görevlendirme yazısını bekliyoruz şu an mehmet bey ortalarda yok. ortalık karışık yani

comtea' Alıntı:
selcukoglakci' Alıntı:
Arkadaşlar Mehmet Bey siteye taslak liste koymuş. Ancak ben ulaşamıyorum. Ulaşabilen var mı taslak listeye?

1 Ocak - 31 Temmuz 2012 Dönemi Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmen Görevlendirmesi Onayı Taslak Liste linki

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... UZNVHFyLXc

Taslak listeyi açabilen var mı? Yoksa Erişim izni mi istiyor?
link aktifken listeyi bilgisayarına indiren varsa ancak öyle olur hocam mehmet bey o konu başlığını kaldırmış.

üç maymun nickli hocam avukat gibi sorular sorunca şaşırdım doğrusu :)...

yukarıda arkadaşın bahsettiği link kalkalı 1 hafta oldu. görevlendirme yapılacak deniliyor ama gelecek haftayı bulmazsa iyi...
mehmet berkdemir hocamızın da görev süresi bitmişti sanırım önceliği ona verdi. bu hafta başında yeniden görevlendirildi. umarım bizim görevlendirmeleride çabucak çıkarttırabilir...

baynadir' Alıntı:
hakkımız olanı da olmayanı da bilmemiz gerekiyor değilmi nadir hocam. sorduğum sorulardada garip bişey yoktu aslında mahkemeye versek bile kazanabileceğimiz bir durum yok demeye getiriyordum sözü. hala şüphelerin varsa btadanadan selam yollayabilirim sana. ama keşke böyle ithamlarda bulunurken birazdaha dikkatli olsaydın.

üç maymun' Alıntı:
baynadir' Alıntı:
hakkımız olanı da olmayanı da bilmemiz gerekiyor değilmi nadir hocam. sorduğum sorulardada garip bişey yoktu aslında mahkemeye versek bile kazanabileceğimiz bir durum yok demeye getiriyordum sözü. hala şüphelerin varsa btadanadan selam yollayabilirim sana. ama keşke böyle ithamlarda bulunurken birazdaha dikkatli olsaydın.

Alıntı yapmalarından alıngan olduğunu anlamalıydım :)... bu arada mahkemeye veripte sürekli olarak formatörlük görevlendirmesi yapılan arkadaşlar var adanada... haberin vardır...

baynadir' Alıntı:
üç maymun' Alıntı:
baynadir' Alıntı:

Alıntı yapmalarından alıngan olduğunu anlamalıydım :)... bu arada mahkemeye veripte sürekli olarak formatörlük görevlendirmesi yapılan arkadaşlar var adanada... haberin vardır...
haberim yok öyle bişeyden örneği varsa bilgilendirirsen sevinirim.
alınganlık konusunda da haklısın ama insanları kestiremiyorum kimisi şaka yollu takılırken kimisi gerçekten laf sokuyor. bende veriyorum odunu bazen yanlışlıkla kırıyorum insanları sonra özür diliyorum. birazda psikolojim bozuk aslında, formatörlükten nefret ederken formatörlüğe mecbur kalmak, kendi mahallemdeyken okuldan gitmek istememekk hem de idare ile anlaşamamazlıktan okuldan gitmek istemek, norm durumundan tayin istemek zorunda kalmak, tayin isteyin ce görevlendirme iptal olacak, birdaha başvur, çıkarmı çıkmazmı ne zaman çıkar, maddi sıkıntılar bir yandan, idareyle görev sorumluluk noktalarında çtışmamız bir yandan vs... derken dediğin gibi hiç gereksiz yere olmadık bir yerde patlıyor insan veya alınganlık gösterebiliyor. allah sonumuzu hayretsin inşaallah. :D

AMİİİİİNNNNNNNNN :lol: ... ağlama değmez hayat bu göz yaşlarınaaa :++: ....

yanlış hatırlamıyorsam vakıfbank ilköğretim okulunda görevli arkadaşımız mahkeme yoluyla kazanmıştı... yanılıyorda olabilirim... fırat hocam siz biliyorsunuzdur bir cevap verin :)...

Her gelen sistemi değiştiriyor,bürokratlarını değiştiriyor. Herşey yeniden yapılanıyor, sıfırlanıyor. Ne oldu hani formatörlükle alakalı çalışma vardı. Hikaye bunlar arkadaşlar. Her yıl aynı sorun, aynı çözümsüzlükler. Sorun çok çözen yok. Bırakın illeri her ilçede her okulda farklı uygulamalar. Bunların ülke genelinde standart hale getirilmesi gerekiyor. Ama bu yapılanmayla çok zor gözüküyor arkadaşlar. Eğitimi-Öğretimi yönetmet için işe eğitimci gözüyle bakmak gerekiyor. Çünkü yaşanılan sorunlar ve özlük hakları konusunda çekilen sıkıntıları eğitim-öğretimin içinden yetişmiş olanlardan daha iyi bilen yoktur kesinlikle. Bir zamanlar imrenilerek bakılan biz bilgisayar öğretmenlerinin sorunlarını çözmeye kimsenin neyeti yok gibi görünüyor. Düştüğümüz durum acı verici gerçekten. Bölümü okurken bırakanlar, atama bekleyenler, teknoloji tasarım öğretmeni olarak atananlar ve atanıp bizler gibi problemlerle boğuşanlar...Kral çıplak :!:

Gruba katılmanızı şu nedenlerle istiyorum:
- Yorumlarınız sadece üyelerce okunabiliyor.
- Başka konularda da paylaşımlar yaptığımız bir grup vs.
- Dahasi Mehmet hocada orada :puhaha:

fırat hocam bir an önce çıksaydı karmaşadan kurtulurduk...

evvelki gün bir okulun müdürüne biraz fırça çekmiş gibi oldum. kimin müdürüydü bilmiyorum ama o arkadaş kimse artık fazla yüz vermiş...

adam diyorki şu formatörler görevlendirilirse iyi olur. işlerimiz çok. okulda ambar memuru yok kayıtları tutacak kimse yok dedi... bende atladım tabi sahipsiz sazan sülo gibi... formatör öğretmenin görevleri arasında ambar memurluğu varmı hocam dedim. adam dondu kaldı... bende formatörüm diyince daha bir tuhaf oldu... formatörlüğün görevleri bellidir, anlaşılan arkadaşın günahı çokmuş hayrına size yardım ediyor dedim. sadece cins bir gülümseme ile inşallah görevlendirme olur dedi gitti...

böyle yavşaklara bu şekilde laflar söyletecek kadar kendinizi ezdirmeyin sadece bunu istiyorum hepinizden... elimde olsa boğardım o herifide neyse...

baynadir' Alıntı:
fırat hocam bir an önce çıksaydı karmaşadan kurtulurduk...

evvelki gün bir okulun müdürüne biraz fırça çekmiş gibi oldum. kimin müdürüydü bilmiyorum ama o arkadaş kimse artık fazla yüz vermiş...

adam diyorki şu formatörler görevlendirilirse iyi olur. işlerimiz çok. okulda ambar memuru yok kayıtları tutacak kimse yok dedi... bende atladım tabi sahipsiz sazan sülo gibi... formatör öğretmenin görevleri arasında ambar memurluğu varmı hocam dedim. adam dondu kaldı... bende formatörüm diyince daha bir tuhaf oldu... formatörlüğün görevleri bellidir, anlaşılan arkadaşın günahı çokmuş hayrına size yardım ediyor dedim. sadece cins bir gülümseme ile inşallah görevlendirme olur dedi gitti...

böyle yavşaklara bu şekilde laflar söyletecek kadar kendinizi ezdirmeyin sadece bunu istiyorum hepinizden... elimde olsa boğardım o herifide neyse...
görev tanımımıza yeni bir made daha ambar memurluğu
vurun k.. peye :shock:

ben farklı bir okuldaydım. görevlendirme gelmeyince döndüm kendi okuluma. bekletecekler bizleri anlaşılan.

frarslan' Alıntı:
ben farklı bir okuldaydım. görevlendirme gelmeyince döndüm kendi okuluma. bekletecekler bizleri anlaşılan.
o değilde bide fırça yiyoruz iyimi görevlendirme yazısı ile ilgili konuları başvuru başlığına yorum yapmışız.
bizi birtek mehmet hocam anladı o da yanlış anladı :scared:

ben bu işi anlamıyorum. yani bir kısa cümle yazmak çok mu zor. görevlendirme şu aşamadadır diye. bir yazı yazıyor o da boş.

Geri