yok hocam ilk defa görev alacaklar için o.melekcevikoz' Alıntı:Arkadaşlar ben başvuru formunu doldurmadım. Yeni gördüm daha doğrusu. Başvuru formunu dolduranlara mı onay çıkacak acaba?
selcukoglakci' Alıntı:
risen' Alıntı:selcukoglakci' Alıntı:
Bu yazı Seyhandaki okullarada geldi.Milli eğitim müdürleri bt sınıfı ile ilgili düzenleme istiyor.Bu düzenlemeyi yapacak olan Bt formatör öğretmenleri.Her okulun teknik servis ayarlayıp bt sınıflarını bakıma alamayacaklarına göre...Görevlendirme olacak gibi görünüyor bu yazılara bakarsanız.Ama il de bu konuda müfettiş görevlendireceğiz diyor okulların t sınıflarını saptamak için.31 aralığa kadar bt sınıflarının toparlanması tamamlanacaksa hangi ara teftiş olacak hangi ara görevlendirme olacak.Kafam oldukça karışık.Haftaya umarım olumlu bir adım atılır.Ama bizim görevlendirme gelene kadar hiçbirşeye dokunmamamız gerekiyor arkadaşlar.Bu konuda herkes aynı şekilde davransın.Yapma zorunluluğumuz yok,o yüzden hepimiz bu konuda sağlam duralım.Çünkü bu yazıya bakılırsa okul müdürleri bizlere yüklenecek bt sınıfları için...
sıranın gelmesimi kaldı hocam ağzımıza sıctılar. bu saatten sonra eylem olursa katılırım eylem olmazsa girecek ders bulursam dersime girer çıkarım. ne okul,ne fatih falan umurumdadeğil. bu arada görevlendirmeleri falanda unutun. müfettişlerin arştırması bahane. telefon zinciri denen bişi var isteseler 2 günlük iş. işi yokuşa sürüyorlar. zaten formatörlüktende bıkmıştım. biraz maddi sıkıntı cekecez napalım...MUSTAFAOZDERE' Alıntı:Bu yüzden mi bu saçma intel kursunu 1 Ocaktan önce tamamlayın, planınızı ona göre yapın diyorlardı. Ek ders yazmamak için mi? Bu formatörlük adı koyulmadığı, kadro verilmediği müddetçe herkes böyle keyfi hareket edecektir. Bu herkesi bir şekilde etkileyecek. Buna dur diyecek ne merkezde ne de taşralarda, bu anlayışta kimse yok. Baştakiler zaten eğitimin neresindeler. Bakanlığa sadece özlük haklarını kısıtlamak, öğretmenlerin ekonomisini daraltmak için birileri getiriliyor. Her gelen öğretmenle uğraşıyor. Bu saattten sonra kimse bizden bir şey beklemesin. Okulda öğretmen olarak asli görevimiz olmayan bütün işlerden çekildikten sonra bakalım neler olacak. Tamirci önlüğümüzü artık çıkarttık. Bizi bu hale getirenler utansın. Karanlığa sövmekten başka bir şey değil bu. Konuşup duruyoruz ama bizi anlayan yok. Her yerde farklı uygulamalar olduğu için birlik bütünlük yok. Herkesten tek bir ses çıkmıyor. Ama gün gelecek bu hepimizi etkileyecek. Bunun tek çözümü özlük hakları gözden geçirilmiş, çalışma şartları iyileştirilmiş kadrolaştırma olacaktır. Acilen bir eylem planı oluşturulması gerekiyor. Sıra size gelmeden...