Adana Formatörlük...

Kodla Büyü
Arkadaşlar ben başvuru formunu doldurmadım. Yeni gördüm daha doğrusu. Başvuru formunu dolduranlara mı onay çıkacak acaba?

melekcevikoz' Alıntı:
Arkadaşlar ben başvuru formunu doldurmadım. Yeni gördüm daha doğrusu. Başvuru formunu dolduranlara mı onay çıkacak acaba?
yok hocam ilk defa görev alacaklar için o.
geçen dönem formatörlük yaptıysanız doldurmanıza gerek yok.

ya bu nasıl bir iş anlamıyorum, adanada formatörlük bulunmaz hint kumaşı resmen. bütün iller çatır çatır görevlendirmeleri başlatıyor adana da ne hikmetse hep bir gecikme, ne olacağımızı bilememe durumu. il koordinatör arkadaşımızı :alkis:

Arkadaşlar görevlendirmeler şuan için olmayacak, İl mem müdürü müfettişlere görev vermiş okullarda ki BT sınıflarının durumunu tespit için. Daha sonra görevlendirme olacakmış.
Bt sınıfı var mı yok mu, görevlendirme uygun mu değil mi gibi. Maksat işi yokuşa sürmek.
3-4 aylık bir süreçten bahsediyoruz burda
.

Kimden duyduğum falan önemli değil. Kesin ve doğru bir bilgi.
Bu süreç boyunca kadromuzun bulunduğu okulda sinek avlayacağız.

şimdi yedik aYvayı desene. o zaman okul okul gezecez.
peki niye böyle karar vermiş. onu düşünmek için. tamam istemiyor zaten obellide. bu kadar bilişim teknolojileri öğretmeni napacak. ders yok. gelde ek ders al şimdi. bizi anlayan yok onu anladım. kimsenin tınında değiliz bilmem farkındamısınız. o yüzden bir araya gelip ne yapmamız gerektiğini konuşmamız elzemdir.

en geç yarına arkadaşlar yer ve zaman ayarlayıp konuşalım. HADİ ARKADAŞLAR BEKLİYORUMMM...(sakın sendika falan demeyin) lütfennnn.sendikasız toplantı yapalım.

böyle keyfi uygulama olmaz. Ben siirtten geldim. Orada bir arkadaş formatör olmak istemiyordu. Şube müdürü gözümün önünde o arkadaşın başvuru formunu kendi doldurup imzaladı bakanlığın emri olduğu için.

Formatörlüğün zorunlu olduğuna dair bir genelge var arkadaşlar.Adanada bu işi bize lütfedercesine yapıyorlar.Şimdide işi yokuşa sürme derdindeler.Yok bt sınıfları kontrol edilecekte bilmem ne.Bu iş uzar eğer bu söylenti doğruysa.Ben bakanlığada eğiteğede bildireceğm görevlendirme sorununu.Telefon mail her yolla ulaşacağım.Eğitekten Haldun Duruştay ve Rukiye Orman vardı bildiğim kadarıyla.Fatih projesinde bilişim formatör öğretmenlerine çok iş düşecek diye açıklama yaptı bakan.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Adanada bu formatörlük işinin iyice suyu çıktı.

arkadaşlar bir organizasyon yapın tüm bilişimciler toplanalım. bir tavır belirlemek için konuşalım. bir arkadaş bayrağı alsın. onun dediği yer ve zamanda toplanılsın. ancak böyle yol alabiliriz. il mem ve yöneticileri saçmalıyorlar artık.

ulan memleketimiz diye geldik... havası suyu güzel dedik... nerden bilirdim içinde adam gibi yöneticiler olmadığını... böyle olduğunu bilsem asla gelmezdim...

artık müfettişler gelse de beni okulda bulamazlar. 2. Dönem bilgisayarı seçmeli ders olarak seçtirmeyeceğim. Hiç dersim olmayacak. Kendime başka bir iş bulacağım. Arada sırada okula uğrarım. O da artık müfettişe mi rastlar bilemem.

ne oldu. şimdide yazılanlardan formatörlüğün olmayacağı anlaşılıyor. kesin diyen arkadaşların haber kaynağı ne diyor bu konuda.

O HABER KAYNAKLARININ KÖKÜNE KİBİRİT SUYU... HAFTA BAŞINDA GÖRECEĞİZ BAKALIM NE SAÇMALIKLAR ÇIKACAK...

okul müdürlerine güvenmiyorlarmıda müfettiş gönderiyorlar. alsınlar görevden okul müdürlerini o zaman

Bu yüzden mi bu saçma intel kursunu 1 Ocaktan önce tamamlayın, planınızı ona göre yapın diyorlardı. Ek ders yazmamak için mi? Bu formatörlük adı koyulmadığı, kadro verilmediği müddetçe herkes böyle keyfi hareket edecektir. Bu herkesi bir şekilde etkileyecek. Buna dur diyecek ne merkezde ne de taşralarda, bu anlayışta kimse yok. Baştakiler zaten eğitimin neresindeler. Bakanlığa sadece özlük haklarını kısıtlamak, öğretmenlerin ekonomisini daraltmak için birileri getiriliyor. Her gelen öğretmenle uğraşıyor. Bu saattten sonra kimse bizden bir şey beklemesin. Okulda öğretmen olarak asli görevimiz olmayan bütün işlerden çekildikten sonra bakalım neler olacak. Tamirci önlüğümüzü artık çıkarttık. Bizi bu hale getirenler utansın. Karanlığa sövmekten başka bir şey değil bu. Konuşup duruyoruz ama bizi anlayan yok. Her yerde farklı uygulamalar olduğu için birlik bütünlük yok. Herkesten tek bir ses çıkmıyor. Ama gün gelecek bu hepimizi etkileyecek. Bunun tek çözümü özlük hakları gözden geçirilmiş, çalışma şartları iyileştirilmiş kadrolaştırma olacaktır. Acilen bir eylem planı oluşturulması gerekiyor. Sıra size gelmeden...

Bu kafayla mı hazır hale getireceğiz? Zaten hazır ve işler durumda ama böyle giderse birkaç hafta sonra ne duruma geleceğini bilemeyiz.

selcukoglakci' Alıntı:

Bu yazı Seyhandaki okullarada geldi.Milli eğitim müdürleri bt sınıfı ile ilgili düzenleme istiyor.Bu düzenlemeyi yapacak olan Bt formatör öğretmenleri.Her okulun teknik servis ayarlayıp bt sınıflarını bakıma alamayacaklarına göre...Görevlendirme olacak gibi görünüyor bu yazılara bakarsanız.Ama il de bu konuda müfettiş görevlendireceğiz diyor okulların t sınıflarını saptamak için.31 aralığa kadar bt sınıflarının toparlanması tamamlanacaksa hangi ara teftiş olacak hangi ara görevlendirme olacak.Kafam oldukça karışık.Haftaya umarım olumlu bir adım atılır.Ama bizim görevlendirme gelene kadar hiçbirşeye dokunmamamız gerekiyor arkadaşlar.Bu konuda herkes aynı şekilde davransın.Yapma zorunluluğumuz yok,o yüzden hepimiz bu konuda sağlam duralım.Çünkü bu yazıya bakılırsa okul müdürleri bizlere yüklenecek bt sınıfları için...

risen' Alıntı:
selcukoglakci' Alıntı:

Bu yazı Seyhandaki okullarada geldi.Milli eğitim müdürleri bt sınıfı ile ilgili düzenleme istiyor.Bu düzenlemeyi yapacak olan Bt formatör öğretmenleri.Her okulun teknik servis ayarlayıp bt sınıflarını bakıma alamayacaklarına göre...Görevlendirme olacak gibi görünüyor bu yazılara bakarsanız.Ama il de bu konuda müfettiş görevlendireceğiz diyor okulların t sınıflarını saptamak için.31 aralığa kadar bt sınıflarının toparlanması tamamlanacaksa hangi ara teftiş olacak hangi ara görevlendirme olacak.Kafam oldukça karışık.Haftaya umarım olumlu bir adım atılır.Ama bizim görevlendirme gelene kadar hiçbirşeye dokunmamamız gerekiyor arkadaşlar.Bu konuda herkes aynı şekilde davransın.Yapma zorunluluğumuz yok,o yüzden hepimiz bu konuda sağlam duralım.Çünkü bu yazıya bakılırsa okul müdürleri bizlere yüklenecek bt sınıfları için...

aynen katılıyorum, ne kadar ekmek o kadar köfte, görev tanımımız neyse gereğini yaparız

MUSTAFAOZDERE' Alıntı:
Bu yüzden mi bu saçma intel kursunu 1 Ocaktan önce tamamlayın, planınızı ona göre yapın diyorlardı. Ek ders yazmamak için mi? Bu formatörlük adı koyulmadığı, kadro verilmediği müddetçe herkes böyle keyfi hareket edecektir. Bu herkesi bir şekilde etkileyecek. Buna dur diyecek ne merkezde ne de taşralarda, bu anlayışta kimse yok. Baştakiler zaten eğitimin neresindeler. Bakanlığa sadece özlük haklarını kısıtlamak, öğretmenlerin ekonomisini daraltmak için birileri getiriliyor. Her gelen öğretmenle uğraşıyor. Bu saattten sonra kimse bizden bir şey beklemesin. Okulda öğretmen olarak asli görevimiz olmayan bütün işlerden çekildikten sonra bakalım neler olacak. Tamirci önlüğümüzü artık çıkarttık. Bizi bu hale getirenler utansın. Karanlığa sövmekten başka bir şey değil bu. Konuşup duruyoruz ama bizi anlayan yok. Her yerde farklı uygulamalar olduğu için birlik bütünlük yok. Herkesten tek bir ses çıkmıyor. Ama gün gelecek bu hepimizi etkileyecek. Bunun tek çözümü özlük hakları gözden geçirilmiş, çalışma şartları iyileştirilmiş kadrolaştırma olacaktır. Acilen bir eylem planı oluşturulması gerekiyor. Sıra size gelmeden...
sıranın gelmesimi kaldı hocam ağzımıza sıctılar. bu saatten sonra eylem olursa katılırım eylem olmazsa girecek ders bulursam dersime girer çıkarım. ne okul,ne fatih falan umurumdadeğil. bu arada görevlendirmeleri falanda unutun. müfettişlerin arştırması bahane. telefon zinciri denen bişi var isteseler 2 günlük iş. işi yokuşa sürüyorlar. zaten formatörlüktende bıkmıştım. biraz maddi sıkıntı cekecez napalım...

bir babayiğitin el atması lazım mevzuya. bizi çekip çevirecek birini arıyoruz.

Geri