tekrardan görevlendirme yapmak o kadar da zor olmasa gerek..üç maymun' Alıntı:acaba norm fazlası tayinlerimi bekliyorlar tekrardan bir görevlendirme olmasın diye
bu gün 9 ocak yaklaşık 15 gündür görevlendirme bekliyoruz. bu adamlara 15 günde bir imza atmak ne kadar zorsa 2. imzayı atmak ta o kadar zor demektir.55ihsan55' Alıntı:tekrardan görevlendirme yapmak o kadar da zor olmasa gerek..üç maymun' Alıntı:acaba norm fazlası tayinlerimi bekliyorlar tekrardan bir görevlendirme olmasın diye
o zaman 10 gün daha sesimizi kestiler. bizden gık çıkmaz artık. işlerini çok ustaca yapıyor adamlar yaaa55ihsan55' Alıntı:az önce türk eğitim sen adana il başkanı ibrahim sezerle konuştum. egebote arkadaşımızın dediği gibi, başkan il mem müdürüyle görüşme yapmış, 1 hafta - 10 gün içinde görevlendirmelerin yapılacağını söyledi. bt sınıfı ve bitefo dağılımına bakılıyormuş ve düzenleme yapılıyormuş.
55ihsan55' Alıntı:bt sınıfı ve bitefo dağılımına bakılıyormuş ve düzenleme yapılıyormuş.
herkes evine gitsin okullar tatil uhaha:mrtzngn' Alıntı:Biraz önce Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen duyuruda.İkinci bir görevlendirme oluncaya kadar.Asli görevlerine geri dönmeleri gerekmektedir diyor.Bilgilerinize...
firat76' Alıntı:Ücreti unutun benim gibi geçen hafta çalışanlarda hakkınızı haram edin.
Bu oyalama taktiği değilse bende adam değilim. Her seferinde bir bahaneleri var. Arkadaşlar lami cimi bu sıkıntların sebebi diğer branşların kendi derslerine girmeden kendilerini formatörlükle kurtarma stratejilerinden kaynaklanıyor. Müdürün asıl derdi bu. Her önüne gelen listede felsefeci, biyolojici, zartı zurtu var adam gibi formatörlük belgesi yok olsada 180 saatte neyi öğreniyorlar anlamadım benim müdür yrd. da gitti m.kani askerin kursuna elde var 0 değişiklik. Ha bide bu yatışcıların günah keçisi biz olduk İntel öğretmene adana genelinde katılım %10 olunca biz suçlu olduk. Bu durum alındı Formatörler %10 çalışıyor dendi. Ya insaf bunun asıl gerçek istatitistiği Diğer branşın formatör olanlarının %10 udur olsa olsa o.
öyle bir sorunumuz yok hocam gidecez o belli de. asıl sorunumuz görevlendirme olsa dahi yeni okula gittiğimizde tekrar görevlendirme gerekli işler iyice arap saçı olacak.hakkibasak' Alıntı:gelecek hafta pazartesi onaylansa bile cuma günü 15 tatilde kalacakmıyız gidecekmiyiz sorunu başlar. bu adana sorun bitmez. en güzeli bakanlığın işe el atması. Daimi formatörlük verilsin.
BAHADIRHAN' Alıntı:Bilişim tek. branşından başka branşlarda görevlendirilecekse; formatör görevlendirilmesi yapılmasın.
Görevlendirmeleri bu noktaya getiren konular bundan kaynaklanıyor.
arkadaşlar adana bt öğretmenleri olarak face de bu yazıyı imzalamama kararı aldık sizleri de buna uymaya davet ediyorum.risen' Alıntı:Bt sınıflarının 31 ocağa kadar bakım ve onarımlarının tamamlanması ile ilgili bir yazı getirdi bizim memur bugün
herhalde hocam bu durumun diğer branşlardan kaynaklandığını yazarak şaka yapmış... Eğer şaka yapmamış ise ben de şunu yazayım... BU formatörlük işini hakkıyla yapan arkadaşlara haksızlık olmuyor mu? Eğer sorun diğer branşlarda ise yapılmasın. Herkes işini yapsın. Bilişim teknoloji öğretmenleri de öğretmenliğini yapsın, sonuçta diğer branşta olanda öğretmen, bilişim teknolojileri öğretmenlerinin de kadrosu öğretmen. Bence sorunu diğer branşlara bağlamak yanlış olur. Branş öğretmeni arkadaşlar da BT sınıflarını sıfırdan kurup çalıştıran kişiler, kimseye hazır bt sınıfı verilmiyor....BAHADIRHAN' Alıntı:Bilişim tek. branşından başka branşlarda görevlendirilecekse; formatör görevlendirilmesi yapılmasın.
hocam sen bt öğretmenlerine neden kızıyorsunki, arkadaşımız müdürün görevlendirmeyi imzalamamasının nedeni olarak bt haricindeki branşları görevlendirmek istemediğini belirtmiş. haksızda değil. herkes kendi işini yapsın. yoksa benimde fen bilgim gayet yerinde bende fan bilgisine atanmak istesem fen branşındakiler açıkta kalsa onlarda haklarını aramayacakmı olurmu öyle şey. o yüzden sizler bu durumda haklı serzenişlerimizde bizlere destek verin ltf.yesilyurt' Alıntı:herhalde hocam bu durumun diğer branşlardan kaynaklandığını yazarak şaka yapmış... Eğer şaka yapmamış ise ben de şunu yazayım... BU formatörlük işini hakkıyla yapan arkadaşlara haksızlık olmuyor mu? Eğer sorun diğer branşlarda ise yapılmasın. Herkes işini yapsın. Bilişim teknoloji öğretmenleri de öğretmenliğini yapsın, sonuçta diğer branşta olanda öğretmen, bilişim teknolojileri öğretmenlerinin de kadrosu öğretmen. Bence sorunu diğer branşlara bağlamak yanlış olur. Branş öğretmeni arkadaşlar da BT sınıflarını sıfırdan kurup çalıştıran kişiler, kimseye hazır bt sınıfı verilmiyor....BAHADIRHAN' Alıntı:Bilişim tek. branşından başka branşlarda görevlendirilecekse; formatör görevlendirilmesi yapılmasın.
irfanyekta' Alıntı::++: :++: hocam sen bt öğretmenlerine neden kızıyorsunki, arkadaşımız müdürün görevlendirmeyi imzalamamasının nedeni olarak bt haricindeki branşları görevlendirmek istemediğini belirtmiş. haksızda değil. herkes kendi işini yapsın. yoksa benimde fen bilgim gayet yerinde bende fen bilgisine atanmak istesem fen branşındakiler açıkta kalsa onlarda haklarını aramayacakmı olurmu öyle şey. o yüzden sizler bu durumda haklı serzenişlerimizde bizlere destek verin :++: :++:
Onun neden orada olduğunu daha iyi araştır bak arkasında neler bulacaksın. Bulamazsan buraya yaz ben sana detaylı şekilde anlatırım. Ha unutmadan şöyle biraz daha eskileride araştır, adanada formatörlük görevinin bir günde iptal edildiği günlere dön Atilla Gürsar'ın son senesinde yaşanan formatörlük skandallarını bi dinle bakayım kimmiş bu skandalın baş aktörleri.yesilyurt' Alıntı:irfanyekta' Alıntı::++: :++: hocam sen bt öğretmenlerine neden kızıyorsunki, arkadaşımız müdürün görevlendirmeyi imzalamamasının nedeni olarak bt haricindeki branşları görevlendirmek istemediğini belirtmiş. haksızda değil. herkes kendi işini yapsın. yoksa benimde fen bilgim gayet yerinde bende fen bilgisine atanmak istesem fen branşındakiler açıkta kalsa onlarda haklarını aramayacakmı olurmu öyle şey. o yüzden sizler bu durumda haklı serzenişlerimizde bizlere destek verin :++: :++:
Bizler destek vermiyor değiliz... (Kendi adıma) Ama formatör görevlendirmenin diğer branşlar yüzünden beklediğine inanmıyorum. Bende bekliyorum görevlendirmeyi... Burada diğer branşlara laf söyleyerek bir şeyler kanıtlanmayacağını dile getirmek istedim... Hocam burada hak arama diğer branşlara laf atarak aranmaz...
İl BT formatör öğretmeni (yanlış bilmiyorsam) branşı Bilişim Teknolojileri Öğretmeni değil. O zaman sorun diğer branşlarda mı?
firat76' Alıntı:Ben kısa ve net düşüncemi söylerim arkadaşlar öyle lafı evirmem. Ünvrsitede çocuklara ve insanlara hangi alanda bişeyler katmak için eğitim verdiysen o alanlada kendini geliştir ve çalış. Bu formatörlük genelgesinin çıktığı yıllardaki bt öğretmeni sayısının azlığındnan kaynaklanan bir durum. Ama şimdi durum değişti ve BT mezunu sayısı bir hayli arttı. Aslında kabahat genelgenin diğer branşlara açık olan kısımlarında ve bu cümleler değiştirilerek yeniden düzenlenmeli genelge.