Adana Formatörlük...

Kodla Büyü
Bu görevlendirmeler ile ilgili süreçte bazı arkadaşlarımızın mesajlarında okuduğum formatörlükle alakası olmayan işlerle ilgili durumlar sizleri bağlamakta arkadaşlar. Yani yapmayın arkadaşlar okul direğindeki bayrak, televizyonun ayarı nedir bu, görev ve sorumluluklarınızla alakasız işler. Yapmazsınız ve yapacaksın diye ısrar edeni kendi haline bırakırsınız. Zaten bu durum görüşmedede şube müdürü tarafından dile getirildi. Açıkçası utandım bu gibi şeylere maruz kalan arkadaşlar adına. Lütfen dbiraz duyarlı olun saçmalığa yüz verdikçe alasıyla devam ederler. Allah'ın ne sevgili kuluymuşum nasıl bir okula düşmüşüm şükür ediyorum.

Hangisi bilmem artık ama gelecek, görevine başlayacak, yerleşecek, kadroyu elden geçirecek vs vs bize sıra gelene kadar :) daha sürecek bizim iş.
Tamamen Eğitim Denetmenliği Uzmanı M.Ali Selamet ve sadece adanaya böyle özellikleri olan biri atanmış. Artık siz buradan bir sonuç çıkarın. İnşallah Bilişimcilerin hakkını yiyenlerde dahil tüm haksızlık yapanları hallaç pamuğu gibi atar ilde. AMİNNN demeyi unutmayın.

arkadaşlar her hafta 150 tl maddi kaybımız var. acil birşeyler yapmak gerek. bize kesin ve net cevap verilsin. işler muallakta kalmasın. son durum ne. her kafadan bir ses çıkıyor. bilir kişiler cevap versin.

arkadaşlar müfettiş gelince neyi denetleyecek bilgisi olan varmı yada okuluna müfettiş gelen var mı?

cyberhills' Alıntı:
baynadir' Alıntı:
yeşilyut hocam bak konuşmalar anlaşılınca nasıl doğruyu anladınız değil mi? fırat hocam da tam olarak görevini iyi yapmayanlardan bahsediyor işte... yoksa benim tanıdığım bir öğretmen arkadaşım var ki kimse bilgisayar konusunda eline su dökemez... ama branşı kesinlikle bilişim değil... şimdi mesela sizin sitenizi kırmasını istesem 5 dk sonra sitenizin yerinde yeller estirebilir :D... mesela tabi... örnek verdim sadece ama o kadar bilgi birikimi olduğunu söylemek adına örnekledim...

ancak şu var ki, yine söylüyorum ve söylüyoruz. işini doğru yapan her zaman baştacıdır... işini savsaklayan ve arada bizlerinde kötülenmesine ve iş yapmıyormuş gibi görünmemize neden olan o yan gelip yatanlarada hakkımızı helal etmiyoruz...

Verdiğin örnekle hareketle syn hocam seni formatör yapan zihniyet utansın kendin birşeylerden anlamadığın gibi arkadaşında dünyanın 2 dk yaptığı şeyi 5 dakkada yapabilecek kadar yavaş ... "cehalet godiklerin hayallerine inanmakla başlar"

DAHA ÖRNEKLEMEDEN ESPRİDEN ANLAMAYAN BİR ZİHNİYETİ YANİ SENİ ÖĞRETMEN YAPAN ZİHNİYET UTANIYORMUKİ BENİ FORMATÖR YAPAN UTANACAK CAHİL ADAM... KONUNUN MUHATABI DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLADI AMA SENİN GİBİ SAFTİRİK BİR SAZAN YIRTIK DONDAN ÇIKAR GİBİ ÇIKIP ORTALIĞI BULANDIRMA DERDİNE DÜŞÜYOR... SANA CEVAP VERMEK İÇİN KENDİMİ YORMAYA DEĞMEZDİ AMA HAKEDENE HAKETTİĞİ GİBİ DAVRANMAK HAKTIR...

ebs seyhan ilçe başkanı ile görüştüm.milli eğitim müdür değiştiği için müfettiş olayı olmayacak. 10 gün içinde onay verilecekmiş.

başka ilde ne gördüm ne de duydum belki sorunlar vardır ama yine de el üstünde tutulacak kadar değerli bir görev iken ilimizde bu durum huzursuzluğa neden oluyor. nedir bu ya koştur koştur yap formatörlüğü bir de kimseye yaranamama durumu olsun. ayrıca emeğimizin karşılığını alamama durumu da çabası.

hakkibasak' Alıntı:
ebs seyhan ilçe başkanı ile görüştüm.milli eğitim müdür değiştiği için müfettiş olayı olmayacak. 10 gün içinde onay verilecekmiş.
müfettiş işi bana da yaş gibi geliyor. bunu bu il mem hayatta organize edemez.

Müfettişler geldi arkadaşlar. İki adet ihtiyar. Bilgisayar Lab. sayısını ve bilgisayar sayılarını istediler.

Kozan Halk Eğitimdeyim. Bilgisayar Lab. sayısını ve Lab`daki bilgisayar sayılarını ve de Bilgisayar kurs ve kursiyer sayısını sordular.
Başka soru sormadılar. Ne için geldiklerinden haberleri yok gibiydi. bizim görevlendirmeler ne zaman olacak diye sordum. Onu ilçe yapmıyor mu dediler.

ksinang' Alıntı:
Kozan Halk Eğitimdeyim. Bilgisayar Lab. sayısını ve Lab`daki bilgisayar sayılarını ve de Bilgisayar kurs ve kursiyer sayısını sordular.
Başka soru sormadılar. Ne için geldiklerinden haberleri yok gibiydi. bizim görevlendirmeler ne zaman olacak diye sordum. Onu ilçe yapmıyor mu dediler.

:puhaha: :puhaha: :puhaha:

ksinang' Alıntı:
arkadaş müfettiş bu iş için gelseydi başta merkeze gelirdi.

hocam hangi okulda görev yapıyorsunuz? ve 2010 kasımda yapılmıştı görevlendirmeler. siz 2010 ocaktan sonra mı mahkemeye vermiştiniz?

2009 yılında görevlendirmeler yapılmadığında mahkemeye vermiştim. 2010 yılında mahkemeyi kazandım. Yani 2009 yılından beri BİTEFOyum. Geriye dönük ücretlerimi de istedim.

Geri