sen boşver hocam senin bts deki bütün bilgisayarların aktifse, bts den dışarı bilgisayar çıkarmamışsan,bts yi aktif kullandırtıyorsan ve formatörlük görevlendirmesi için 10+1 diye biliyorum yanlışsa düzeltin bilgisayar varsa bts de gerisini takma kafana görevlendirmen yakında gelir.özlü' Alıntı:yaşlı değil hocam tam tersine kendini ispatlamaya çalışan genç bir müfettiş yardımcısı olayı abartan. perdeler koyu renkli bu arada. Yani kusur bulayım da nerden bulursam bulayım diye düşünmüşler sanırım.
bu konuda soruldu recai beye, recai bey ben 1 ocaktan itibaren ekderslerinizi almanız için teklif vereceğim ama kabul edilip edilmeyeceği beni aşar dedi yani yeni il mem ve vali kabul ederse recai bey görevlendirmeleri bizlerin istediği gibi planlıyor.hakkibasak' Alıntı:dün şube müdürü ile görüşme yapan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim. ben müfettiş gelecek diye okulda bekledim. şu an hala okuldayım. daha gelmedi. peki giden yaklaşık 1,5 aylık ders ücretinin telafisi nasıl olacak?
sen kimsin hangi okulda görev yapıyorsun ve beni çıldırtıyorsun haberin ola :xcyberhills' Alıntı:idare edilmisiniz arkadaşlar...
bir arkadaşımızın söylediğine göre büro hazırlıyormuş. milli eğitim müdürünün imzasına sunulacakmış. artık ne zaman imzalar valiye ne zaman gider vali ne zaman imzalar bellideğil. tahminim okulların açılışını bulur.BAHADIRHAN' Alıntı:sanırım arkadaşlar tatilde, kimsenin bilgisi yok.
i.d.' Alıntı:Yeni mem müdürümüz göreve başlamış ve mail adresini web sayfasında paylaşmış. ben de kendisine aşağıdaki maili yolladım inşallah çözüm için bir faydası olur.memselamet@hotmail.com
Sn. Müdürüm yeni göreviniz hayırlı olsun. Adanamıza hoş geldiniz. Sn müdürüm bizler adana da yaklaşık 200 bt öğretmeni olarak her 6 aylık dönemlerde formatörlük onayı ile ilgili sıkıntılar yaşamaktayız.En son 6 aylık görevlendirmemiz aralık sonunda BİTTİ VE YENİ GÖREVLENDİRMELER BİR AYDIR YAPILMADI. Sizden ricamız görevlendirmelerin bir an önce yapılmasına yardımcı olmanızdır. Adana milli eğitim web sayfasında mail adresinizi görünce bu maili yollama gereği hissettim. Şimdiden Göstereceğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederim. Saygılarımla.