Adana Formatörlük...

Kodla Büyü
Nadir Kardeş. Olaylara iyi tarafından bakıp sabırlı olmak gerek. Allahın izniyle görevlendirme olacak. Ben ekders yönünü hatırlatıyorum. Sen hep kötü tarafından bakıyorsun. Formatörlük gecikti diye haysiyetsiz mi olduk. Bu aksaklık elbette böyle kalmaz. Yaz dönemi de aynısı oldu. Sonunda yaz ayında formatörlüğe devam ettik. Sabretmeni tavsiye ederim. :roll:

bir tünelin içerisinde bulunupta-tünelin sonunda ışık varmı yokmu tereddütüyle yaşarsanız ister istemez gerilirsin,buna müsebbib olanlarada lanet okursunuz..madem olacak neden bu zamana kadar bekletilir insan malum 31 aralık görevlendirmelerin bittiği son gün,madem olmayacak adam gibi neden açıklamada bulunulmaz...hangi sonuç çıkarsa çıksın adanadaki görevlendirme yada görevlendirilmeme olayı bu şartlardaki sürümcemeli durumdan dolayı tamamen fiyaskodur..Naçizane benim görüşüm budur...

hakkı söylediklerimi yanlış yorumlamışsın... haysiyetin paradan daha önemli olduğunu söylemek istedim... 3 kuruşluk ek ders için şerefimizi ayaklar altına aldırmayalım... biz oyuncak değiliz... kimse bize babasının hayrınada para vermiyor... akşama kadar bi tarafımızı yırtıyoruz... 40 saat çalışıp 30 saat üzerinden ek ders alıyoruz... sonra yine kazığın sivri tarafı bize denk geliyor... yani para muhabbetleri yapmayalım burada...

baynadir' Alıntı:
hakkı söylediklerimi yanlış yorumlamışsın... haysiyetin paradan daha önemli olduğunu söylemek istedim... 3 kuruşluk ek ders için şerefimizi ayaklar altına aldırmayalım... biz oyuncak değiliz... kimse bize babasının hayrınada para vermiyor... akşama kadar bi tarafımızı yırtıyoruz... 40 saat çalışıp 30 saat üzerinden ek ders alıyoruz... sonra yine kazığın sivri tarafı bize denk geliyor... yani para muhabbetleri yapmayalım burada...

Baynadir'e katılıyorum.Burada en son konuşmamız gereken mevzu para olmalı.Sonuçta emek veriyoruz,zamanımızın çoğu okulda geçiyor,okulda çoğu işe koşuyoruz.Bu koşullarda tabiki emeğimizin karşılığını alacağız.Almalıyızda.Benim kızdığım nokta bu işi keyfi bir uygulamaya dönüştürmeleri,sanki formatörlüğü bize bir lutufmuş gibi yansıtmaları,İstedikleri zaman yapıp istedikleri zaman yapmadıkları.Sonuçta bütün türkiyede takır takır işlerken bu uygulama bi tek adanada ne hikmetse sorun oluyor.Benim maddi kaybım varmı var.Kabul ediyorum.Ama asıl beni etkileyen noktası manevi boyutu.Zaten bilgisayar dersini bitirdiler,Öğretmenlik ile ilgili çoğu hakkı elimizden aldılar.Şimdide bu görevlendirme olayında bizle kedinin fareyle oynadıkları gibi oynuyorlar.Adamlarının keyfinin derdine düştük.Bu teftiş görevlendirme devam ederken olamazmıydı.Bt sınıfında sorunu olmayan okadar okul ve bt öğretmeni var.Onların kabahati ne.Asıl canımı sıkan bu.

yasin hocam bozacının şahidi gibi konuşmuşsun :D... yalancının doğrucusu doğrumudur :mrgreen: ...

Anlamadığım bizimle alıp veremedikleri nedir?Ellerine ne geçiyor insanların böyle yapınca ?Zannedersem insanların bedualarını almak çok hoşlarına gidiyor?Buna sebep olanlara Allahım cezasını versin derim.

Arkadaşlar bugün 5 tane eğitim-bir-sen li arkadaşı istifa ettirdim, imzalarını aldım. Yarında 3 tane arkdaş istifa edecek.
Matematikte 0 ne ise benim gözümde de Adana'da sendikacılık o.

arkadaşlar müdür yardımcımız adanayı aradı biraz önce. Bu gün yazı gelirmiş. Müfettişler bana olumsuz rapor vermişler. listede adım yokmuş.
Kozan Halk Eğitim merkezinde çalışıyorum.

hergün için aynısını söylüyorlar bizi 35-40 gündür idare ediyorlar neticede yine bir şey yok bu uygulama adanaya özgü galiba yılan hikayesi gibi

yav arkadaşlar şu derslerimiz için biraraya gelelim. derslerimizi geri alalım ya yeter artık. baksana
neye göre olumsuz rapor vermişler ya. gelde çıldırma.

ne için olumsuz rapor vermişler hocam... kim bunlar bizi böyle rahatça yargılayıp mahkum edebiliyorlar.. bilgileri ne birikimleri ne bu konuda... yeter dedikçe daha çok darbe alıyoruz.... çünkü sesimizi bir biz duyuyoruz.... ben iyice sıyırdım balataları :verymad: , mide ağrılarından duramaz oldum doktor rahat ol kendine herşeyi dert etme diyor :? benim bir bu derdim bile beni hasta etmeye yetiyor....

bir ayı geçkin süredir huzurum kalmadı. geçen sene doğu hizmetini 5 yıl yapıp adana merkeze gelmenin mutluluğunu 2 ay yaşayabildim.herkes tayin zamanı açılan okulları görünce "ne kadar şanslısın bu okullara diğer branşalar emekliliğe yakın gidiyor" dediler,diğer branşlarda olayımda emekliliğe yakın gideyim.geldim adanaya, 2 ay sonra hadi bakalım sen okulda fazla öğretmensin şu okula git,buarada okulda 20 saat dersim var,dersler ne olacak dedim idare et hocam ona da girersin, diğer okula gittim 1 ay geçti hocam kusura bakma bu okulun öğretmeni geri geldi seni başka okula vermeliyiz,okul seç okul seçtik yeni okula gittik,bir sene orda çalıştım,alıştım iyice bu sene de biz seni kendi okuluna çekmeye karar verdik,diğer okul olmuyor. ben neyim acaba,istifa etmek aklımdan geçiyor, sinirlerim altüst oldu,hangi branşı açsalar geçerim artık

kadirli1983' Alıntı:
bir ayı geçkin süredir huzurum kalmadı. geçen sene doğu hizmetini 5 yıl yapıp adana merkeze gelmenin mutluluğunu 2 ay yaşayabildim.herkes tayin zamanı açılan okulları görünce "ne kadar şanslısın bu okullara diğer branşalar emekliliğe yakın gidiyor" dediler,diğer branşlarda olayımda emekliliğe yakın gideyim.geldim adanaya, 2 ay sonra hadi bakalım sen okulda fazla öğretmensin şu okula git,buarada okulda 20 saat dersim var,dersler ne olacak dedim idare et hocam ona da girersin, diğer okula gittim 1 ay geçti hocam kusura bakma bu okulun öğretmeni geri geldi seni başka okula vermeliyiz,okul seç okul seçtik yeni okula gittik,bir sene orda çalıştım,alıştım iyice bu sene de biz seni kendi okuluna çekmeye karar verdik,diğer okul olmuyor. ben neyim acaba,istifa etmek aklımdan geçiyor, sinirlerim altüst oldu,hangi branşı açsalar geçerim artık

hepimizin başına gelecek olan er ya da geç bu olacak. Güzel günler bekleyenlerde devam etsin bekleme yapmaya ben her geçen saatimi sayıyorum... Biz artık gereksiz bir dersin fazla gelen öğretmenleriyiz... Allah sonumuzu hayır etsin...

Geri