formator2006
Aktif Üye
baynadir' Alıntı:formator2006' Alıntı:zysimsek' Alıntı:benim şu an ki ruh halimi açıklıyorum : . . . :
formatörlük kelimesini duydummu midem bulanıyor...
aslında düşünüyorum da 9 - 3 olsa çalışma saatleri ortada sorun kalmayacak . . . dersler geri gelmicek sanırım ... bari en azından formatörlükde zorunlu olacaksa ki ben seçmeli olmasından yanayım bari 9-3 olsun,,,, 8-5 nedir ya ne olduk *** ya ne saçmalıkdır bu . . . yani haftada 45 saat okulda dur 30 saat duran birisi ile aynı ekdersi al yetmiyo gibi bide formatörlüğün 1001 rezilliğini çek . . .stres sıkıntı başka bi şe demiyorum yaw
hocam ne 45 saati ben hem sabah hem öğlenci devreyi de hsaba katarak söylüyorum tam 60 saat okuldayız. diğer öğretmenlerin 2 katı
sayın hocam 60 saat biraz fazla olmadı mı sizcede??? 8-17 arası 9 saat var... ders saati olarak hesapladınız galiba ama derslerde saat 7 de başlıyor ...
bu arada 45 saat diye hesaplayan hocam da öğle yemeğine çıkmıyor sanırım... mesela ben yemeğe 12 de gidip 13:30-14 arası okula geri dönüyordum...
sayın nadir hocam sabahçı devre 6 saat öğlenci devre 6 saat toplaö 12 saat. öğlen yemeğinede çık(A)mıyoruz malesef. buda 5 günde 60 saat yapıyor.