Adana Formatörlük...

Kodla Büyü
baynadir' Alıntı:
formator2006' Alıntı:
zysimsek' Alıntı:
benim şu an ki ruh halimi açıklıyorum : . . . :
formatörlük kelimesini duydummu midem bulanıyor...
aslında düşünüyorum da 9 - 3 olsa çalışma saatleri ortada sorun kalmayacak . . . dersler geri gelmicek sanırım ... bari en azından formatörlükde zorunlu olacaksa ki ben seçmeli olmasından yanayım bari 9-3 olsun,,,, 8-5 nedir ya ne olduk *** ya ne saçmalıkdır bu . . . yani haftada 45 saat okulda dur 30 saat duran birisi ile aynı ekdersi al yetmiyo gibi bide formatörlüğün 1001 rezilliğini çek . . .stres sıkıntı başka bi şe demiyorum yaw

hocam ne 45 saati ben hem sabah hem öğlenci devreyi de hsaba katarak söylüyorum tam 60 saat okuldayız. diğer öğretmenlerin 2 katı

sayın hocam 60 saat biraz fazla olmadı mı sizcede??? 8-17 arası 9 saat var... ders saati olarak hesapladınız galiba ama derslerde saat 7 de başlıyor :)...

bu arada 45 saat diye hesaplayan hocam da öğle yemeğine çıkmıyor sanırım... mesela ben yemeğe 12 de gidip 13:30-14 arası okula geri dönüyordum...

sayın nadir hocam sabahçı devre 6 saat öğlenci devre 6 saat toplaö 12 saat. öğlen yemeğinede çık(A)mıyoruz malesef. buda 5 günde 60 saat yapıyor. :)

sabah dersleri 7 de başlıyor hocam bende onu dedim... biz 8 gibi başlıyoruz ve öğle yemeğide var :D...

neyse mesele şimdilik bu değil bu başlık altında... şunu söylemek istiyorum:

2 GÜNDÜR YAZI ÇIKTI DİYEN ÖĞRETMENLERİM NERDE YAZI??? YAZ GELDİ AMA HALÂ YAZI GELMEDİ :roll:

baynadir' Alıntı:
sabah dersleri 7 de başlıyor hocam bende onu dedim... biz 8 gibi başlıyoruz ve öğle yemeğide var :D...

neyse mesele şimdilik bu değil bu başlık altında... şunu söylemek istiyorum:

2 GÜNDÜR YAZI ÇIKTI DİYEN ÖĞRETMENLERİM NERDE YAZI??? YAZ GELDİ AMA HALÂ YAZI GELMEDİ :roll:

haklısınız sayın hocam boş yere laf kalabalığı etmeye gerek yok. yazının akibetini bende çok merak ediyorum. adana memi aradım yazı çıktı diyolar sonuç istiyorum bekleyin diyorlar. sıkıldım bu işten hemde çokkkk

Arkadaşlar ben MEM'i çok aradım. aramayan arkadaşlarden geriye dönük ekders ücretini sorabilen olursa iyi olur. 20 Ocak'a kadar verilecek denmişti. BTadana'da buna da dair yazı olursa iyi olur.

sabah 8 te okula geliyorum ve hiç bir şey yapmadan sadece btadana ve bilgisayar bilişim de adana formatörlük sayfasına bakıyorum...aradan 10 dakika geçiyor tekrar aynı sayfalara bidaha bakıyorum... anlıyacağınız hiç bir şey yapamıyorum...bu belirsizlik en kötü hastalıktan bile daha betermiş.aklımda hep bu.....bizi verimsizleştiren asıl bu görevlendirmenin uzatılması...yazı gelene kadar da canım hiç bir şey yapmak istemiyor...

garfield' Alıntı:
sabah 8 te okula geliyorum ve hiç bir şey yapmadan sadece btadana ve bilgisayar bilişim de adana formatörlük sayfasına bakıyorum...aradan 10 dakika geçiyor tekrar aynı sayfalara bidaha bakıyorum... anlıyacağınız hiç bir şey yapamıyorum...bu belirsizlik en kötü hastalıktan bile daha betermiş.aklımda hep bu.....bizi verimsizleştiren asıl bu görevlendirmenin uzatılması...yazı gelene kadar da canım hiç bir şey yapmak istemiyor...
birebir aynı durumdayım hocam... bir de eş durumu ile yeni geldim okula iyice okulda boş gezenin kalfası durumuna geldik... fena halde kafa bozuk... :verymad:

Arkadaşlar size duyduğum bir olayı anlatmak istiyorum bilişim teknolojileri formatör öğretmenlerinin durumuyla ilgili biraz daha fikir sahibi olabiliriz,ben 15 tatilde İstanbula kuzenımın yanına gitmiştim orada üniversiteden bilgisayar öğretmeni arkadaşlarım var hepsi bilgisayar formatörü olarak görev yapmakta ancak duyduklarım ilerisi için beni çok tedirgin etti formatör öğretmen olmalarına rağmen ders saatleri az olduğundan dolayı bir çoğu norm fazlası gösterilip başka okullara istemeyerekte olsa tayin edilmişler şu an mahkemelik olanlar var süreci bekliyorlar.Üniversitede aynı evde kaldığım arkadaşımda var etüt beslenme okulundan başka bir okula gönderildi bence MEB formatör öğretmenleri nereye koyacağını şaşırmış durumda kasıtlı demek istemiyorum ama bu bizlere karşı oynanan bir oyun ben ilk atandığımda bayram havası vardı okulda bilgisayar öğretmeni geldi bizi kurtaracak diye ben giderken tüm sınıflarda bilgisayar projeksiyon ve tüm sınıflarda internet altyapısını gece 10-11 saatlerine kadar ben yaptım şimdi ise düştüğümüz duruma bakın yazıklar olsun verdikleri o ekdersle zaten benim yaptığım hizmetin karşılığını veremezler,sadece Adanada değil birçok İlde buna benzer sıkıntılar olduğunu düşünüyorum.Sabırla bekledim tüm yazılarınızı takip ettim ama artık birşeyler yapmamız gerektiğine inanıyorum yoksa sıra sizede gelecek.

btadana da iken klavyeyi her 5 dk bir f5 lerken(alışkanlık olmuş elim hep orda.); sonra bi baktım işte FORMATÖR GÖREVLENDİRMESİ FALAN YAZIYOR kafamı bi kaldırdım, rüyaymış meğer... :puhaha: :++:

Hocam İstanbul'da ki durum burada da biliniyor.Başlıklardan bulabilirsiniz daha detaylı olarak... Sorun şu ki Adana bizi fena süründürüyor ve daha beter korkarım ki biz harcayacaklar gibi geliyor...

BAHADIRHAN' Alıntı:
btadana da iken klavyeyi her 5 dk bir f5 lerken(alışkanlık olmuş elim hep orda.); sonra bi baktım işte FORMATÖR GÖREVLENDİRMESİ FALAN YAZIYOR kafamı bi kaldırdım, rüyaymış meğer... :puhaha: :++:
:puhaha: :++:

‎2012 Yılı 2 Ocak - 30 Haziran Dönemi için görevlendirme oluru çıktı. Olur 2 Ocak tarihi itibari ile alındı. Bugün okullarınıza gelir muhtemelen. Bu ilk olurda 204 öğretmenimiz görevlendirildi. Diğer öğretmenlerimizin görevlendirilmesi ile ilgili çalışmamız devam etmekte, muhtemelen haftaya tüm ilgili öğretmenlerimiz görevlendirilmiş olur. Bu konudaki gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz. Telefonla aramadığınız için teşekkür ederim.
(btadana'daki yazı)

olurlar çıktı ama nasıl... yine doğru düzgün değil... görevlendirilmeyen arkadaşlara yardımda sonuna kadar hazırım... böyle olur olmaz olsun... görevlendirmesi çıkmayan arkadaşlara elimizden gelen yardımı yapalım... bir olalım...

benimde ismim yok müfettişler okuluma gelmedi bile telefonla aramışlardı. bugün veya yarın recai beyin yanındayım. gelmek isteyen varsa birlikte hareket edelim

olmayacaksa yok desinler bilelim böyle nereye kadar sürecek... idare soruyor ne oldu hocam sizin görevlendirme diye artık derim yalan olmuş...

valla kaldıracaklarını bilseydik bilgisayara alırdık. o kadar hızlı gelişti ki herşey :)

Geri