Adana Formatörlük...

Kodla Büyü
okul müdürüm aradı ili milli eğitim müdürü imzalamış valiliğe gönderimiş onay her an çıkabilir arkadaşlar şaşırmayın

dearstraight' Alıntı:
okul müdürüm aradı ili milli eğitim müdürü imzalamış valiliğe gönderimiş onay her an çıkabilir arkadaşlar şaşırmayın

Hocan okul müdürünüzün nasıl haberi oluyor, MEM demi çalışıyor?
Teşekkürler.

OKUL MÜDÜRÜM İLİ ARADI İLDEKİLER BİZİM MÜDÜRE ONAYA SUNDUK HOCAM VALİLİĞE GİTMİŞ DEDİLER YANİ ONAY BUGÜN YARIN ÇIKAR DEMİŞLER.BİZZAT YENIMDA GÖRÜŞTÜ.

fazla uzatmaya gerek yok. Mehmet Berkdemir Hoca bugün çıkıyor dedi. BTadana'dan takip edin. Engeç yarın siteye eklenir.

helal olsun 29. sayfayıda aşmak üzereyiz. bbnetin en uzun konuşulan sayfası olma yolundayız. 'durmak yok yola devammmmm' :)

pardon yaa 30 u bulmuşuz

Şu olumsuz rapor verilenleri ben anlamış değilim arkadaşlar. Benim okuluma gelen müfettişin formunu bizzat ben doldurdum, çok fazla bişeye de bakmadı müfettiş. Ayrıca yazdığım rapora görevlendirmeler geciktiği için sıkıntı yaşadığımızı da ekledim müfettişin bilgisi dahilinde. Burda olumsuz rapor alan arkadaşlar için bizim bir tepki koymamız şart . Çünkü bu işin sonu iyi yerlere gitmez. Hangi öğretmen için uygulanıyor bu tarz bir saçmalık. Yeterlilikse bi sınav yapsınlar pek değerli ofrmatörlüğe o sınava geçenler alınsın. Yoksa alelade bir raporla buna kimse karar vermemeli. Gerekirse görevi kabul etmeyelim toplu halde. Biliyorum görevlendirmeler ben de dahil olmak üzere bir çok arkadaşımız için çok önemli. Ama bugün 20 kişinin başını yakarlar yarın 100. Bizim zamanında gereken tepkiyi vermemiz gerekiyor.

advena' Alıntı:
Şu olumsuz rapor verilenleri ben anlamış değilim arkadaşlar. Benim okuluma gelen müfettişin formunu bizzat ben doldurdum, çok fazla bişeye de bakmadı müfettiş. Ayrıca yazdığım rapora görevlendirmeler geciktiği için sıkıntı yaşadığımızı da ekledim müfettişin bilgisi dahilinde. Burda olumsuz rapor alan arkadaşlar için bizim bir tepki koymamız şart . Çünkü bu işin sonu iyi yerlere gitmez. Hangi öğretmen için uygulanıyor bu tarz bir saçmalık. Yeterlilikse bi sınav yapsınlar pek değerli ofrmatörlüğe o sınava geçenler alınsın. Yoksa alelade bir raporla buna kimse karar vermemeli. Gerekirse görevi kabul etmeyelim toplu halde. Biliyorum görevlendirmeler ben de dahil olmak üzere bir çok arkadaşımız için çok önemli. Ama bugün 20 kişinin başını yakarlar yarın 100. Bizim zamanında gereken tepkiyi vermemiz gerekiyor.

+1

advena' Alıntı:

+1

advena' Alıntı:

Bana olumsuz rapor verildiğini telefonla söylediler ama yazıyı görmedim. Halk eğitim merkezinde çalıştığım için mi uygun görülmedim acaba. 13+1 ve 15+1 olmak üzere iki labaratuar ve toplamda 50 küsür bilgisayar var. Müfettişlere bunların hepsini yazılı olarak verdik. hele yazı gelsin bakalım ...

irfanyekta' Alıntı:
advena' Alıntı:

+1

+1

""Şu olumsuz rapor verilenleri ben anlamış değilim arkadaşlar. Benim okuluma gelen müfettişin formunu bizzat ben doldurdum, çok fazla bişeye de bakmadı müfettiş. Ayrıca yazdığım rapora görevlendirmeler geciktiği için sıkıntı yaşadığımızı da ekledim müfettişin bilgisi dahilinde. Burda olumsuz rapor alan arkadaşlar için bizim bir tepki koymamız şart . Çünkü bu işin sonu iyi yerlere gitmez. Hangi öğretmen için uygulanıyor bu tarz bir saçmalık. Yeterlilikse bi sınav yapsınlar pek değerli ofrmatörlüğe o sınava geçenler alınsın. Yoksa alelade bir raporla buna kimse karar vermemeli. Gerekirse görevi kabul etmeyelim toplu halde. Biliyorum görevlendirmeler ben de dahil olmak üzere bir çok arkadaşımız için çok önemli. Ama bugün 20 kişinin başını yakarlar yarın 100. Bizim zamanında gereken tepkiyi vermemiz gerekiyor.""

slm faz 1 kapsamında kurulu olan bt sınıflarına formatör görevlendirmiyorlarmış bt öğretmeni konyada arkadaşımı da faz 1 bt olduğu için formatörlük görevi verilmediğini söylüyor.

15+1 olması, bilgisayar odasının durumu, pclerin yeterlilik düzeyi gibi vb durumlarda göz önüne alınıyormuş
:|

Öğretmene bağlı bir sebep yok sanırım!!!

cyberhills' Alıntı:
irfanyekta' Alıntı:
advena' Alıntı:

+1

+1

+1

benim şu an ki ruh halimi açıklıyorum : . . . :
formatörlük kelimesini duydummu midem bulanıyor...
aslında düşünüyorum da 9 - 3 olsa çalışma saatleri ortada sorun kalmayacak . . . dersler geri gelmicek sanırım ... bari en azından formatörlükde zorunlu olacaksa ki ben seçmeli olmasından yanayım bari 9-3 olsun,,,, 8-5 nedir ya ne olduk *** ya ne saçmalıkdır bu . . . yani haftada 45 saat okulda dur 30 saat duran birisi ile aynı ekdersi al yetmiyo gibi bide formatörlüğün 1001 rezilliğini çek . . .stres sıkıntı başka bi şe demiyorum yaw

gavurdagli1' Alıntı:
""Şu olumsuz rapor verilenleri ben anlamış değilim arkadaşlar. Benim okuluma gelen müfettişin formunu bizzat ben doldurdum, çok fazla bişeye de bakmadı müfettiş. Ayrıca yazdığım rapora görevlendirmeler geciktiği için sıkıntı yaşadığımızı da ekledim müfettişin bilgisi dahilinde. Burda olumsuz rapor alan arkadaşlar için bizim bir tepki koymamız şart . Çünkü bu işin sonu iyi yerlere gitmez. Hangi öğretmen için uygulanıyor bu tarz bir saçmalık. Yeterlilikse bi sınav yapsınlar pek değerli ofrmatörlüğe o sınava geçenler alınsın. Yoksa alelade bir raporla buna kimse karar vermemeli. Gerekirse görevi kabul etmeyelim toplu halde. Biliyorum görevlendirmeler ben de dahil olmak üzere bir çok arkadaşımız için çok önemli. Ama bugün 20 kişinin başını yakarlar yarın 100. Bizim zamanında gereken tepkiyi vermemiz gerekiyor.""

slm faz 1 kapsamında kurulu olan bt sınıflarına formatör görevlendirmiyorlarmış bt öğretmeni konyada arkadaşımı da faz 1 bt olduğu için formatörlük görevi verilmediğini söylüyor.

15+1 olması, bilgisayar odasının durumu, pclerin yeterlilik düzeyi gibi vb durumlarda göz önüne alınıyormuş
:|

Öğretmene bağlı bir sebep yok sanırım!!!

Ne :| faz1 mi :? kaç kişinin okulunda faz1 var arkadaşlar?

ya çıktı çıktı diye diye elbet bir gün çıkacak.... bunu bilip kendini müneccim sanmasın kimse... sinirler bozuk.. iyice dalga konusu olduk..
yeter artık ulen bıktım bu polyannacılıktan...
kötü durumdayız arkadaş... bu saatten sonra gemisi kurtaran kaptan diyerek bireysel takılırsak tek tek yerler bizi....

zysimsek' Alıntı:
aslında düşünüyorum da 9 - 3 olsa çalışma saatleri ortada sorun kalmayacak . . . dersler geri gelmicek sanırım ... bari en azından formatörlükde zorunlu olacaksa ki ben seçmeli olmasından yanayım bari 9-3 olsun,,,, 8-5 nedir ya ne olduk *** ya ne saçmalıkdır bu . . . yani haftada 45 saat okulda dur 30 saat duran birisi ile aynı ekdersi al yetmiyo gibi bide formatörlüğün 1001 rezilliğini çek . . .stres sıkıntı başka bi şe demiyorum yaw

hocam ne 45 saati ben hem sabah hem öğlenci devreyi de hsaba katarak söylüyorum tam 60 saat okuldayız. diğer öğretmenlerin 2 katı

formator2006' Alıntı:
zysimsek' Alıntı:

hocam ne 45 saati ben hem sabah hem öğlenci devreyi de hsaba katarak söylüyorum tam 60 saat okuldayız. diğer öğretmenlerin 2 katı

sayın hocam 60 saat biraz fazla olmadı mı sizcede??? 8-17 arası 9 saat var... ders saati olarak hesapladınız galiba ama derslerde saat 7 de başlıyor :)...

bu arada 45 saat diye hesaplayan hocam da öğle yemeğine çıkmıyor sanırım... mesela ben yemeğe 12 de gidip 13:30-14 arası okula geri dönüyordum...

ÖĞLE ARASI VE SONRASININ BENDEN GÖTÜRÜSÜ ?
öğle arasında yemeğe cıkıyorum kesinlikle çıkıyorum okulda ne yiyebilirsinki tost simitle olmaz bu işler ? ? ?
ama takım elbise ile dışarda yemek ye sonra geri gel okula. Bence aslında o da mesai . üstelik gidiş gelişde araba ile en az 5 tl mazot yakıyorum desen 20 * 5 : 100 o da bizden gidiyor ..
tabi bu arada yedigim yemegide saymıorum sırf takım elsibe ile oldugum için bile cogu kez döner yerine kebap pizza yemeye gidiyorum :) extradan hadi en kötü 5 tl de yemek farkı var desen 20*5 = 100 de burdan al sana etti 200 tl... Bide idarecilerin o *** suratını hergün 2 den az olmamak kaydı ile görüp , onlarla muhattap olup , saçma sapan sorunlarını çözmek ve günde en az 4 kez aranmak onlarla telefonda muhaatp olmak , seslerini duymak da benden pskolojik olarak ayda 200 tl götürüyo desen :-1:
200 öğle arasında 200 de pskolojik olarak 1 ayda cebimden cıkıyor...
aldıgım ek ders 450 diğer öğretmenlerle aynı normal bir sınıf öğretmeninden 15 saat fazla okulda kalıcaksın
450 - 400 = 50 tl ek ders kalıyo karar senin
o alacagın 50 tl yide ;
vergi dilimine girdiginde kesilen maaş ücretin yerinemi sayarsın
yoksa 70 lik vodka alıp 3 de red bul kafa dengi bi arkadaşıda alıp yanına kafayımı çekersin :puhaha:

Geri