Adana Formatörlük...

Kodla Büyü
hepinizin beklediği haberi vereyim.görevlendirmeler yapılmış.ilçeden aradılar.bundan önceki bitiş yazımı istediler. yarında göreve başlayabileceğimi söylediler. ayrıca ebitefoyla idareci konuşmuş oda söylemiş görevlendirmeler yapıldı. 2 liste halinde diye. en kısa zamanda sizinde haberiniz olur.

ildeki memur arkadaşı aradık. şu anda görevlendirme yazısını hazırlıyorlar mış yani liste imzaya daha çıkmamış. bir iki gün sonra imzaya çıkardiyorlar.

arkadaşlar hepinizden özür dileyerek söylüyorum ama o demiş bu demişle işler olmuyor net kesin bir bilgi gerekli birileri bir şey söylemişse bu kim nerede çalışıyor hangi belge hangi kurum hangi ilçe lütfen belirtelim

sayın hocalarım görevlendirmeler 1 ocak itibariylemi yoksa yazının geldiği tarih itibari ilemi yapılacak. hemen hemen her gün okula geldik ek dersler verilecekmi acaba

bizim okulun memurunun eşi il mem de memur onu arattırdım. EŞi bilgisayar bölümünü aradı. listeleri hazırlıyorlar bugün çıkmaz yarın belki çıkar iki gün sonra haberiniz olur demiş

dearstraight' Alıntı:
BENCE HEPSİ HİKAYE EN SON MEHMET BERKDEMİR BEY İLE GÖRÜŞTÜM HERHANGİ BİR GELİŞME YOK HOCAM BİZDE BEKLİYORUZ DEDİ.
Arkadaşım sen mehmet bey bi gelişme yok dedi diyorsun, diğer arkadaşlar liste hazır diyor. Kime inanacağımızı şaşırdık. Bu nasıl bir belirsizlikse artık herkes başka telden çalıyor pufff :(

artık benim umurumda değil zaten müzik, din, tektas gibi dersler verdi idare derslere girer çıkarım kafam daha rahat. okula yazı gelince başlarız.

yani şu adana başlığı 26 sayfa olmuş. tüm türkiye'ye rezil olduk. birilerinin utanması ve yüzünün kızarması gerekiyor artık.

ARKADAŞLAR BU İŞİN CILKI ÇIIKTI ADAMLAR RESMEN KAFA BULUYOR.BENCE BURADA YAZANLARDA BİZİMLE KAFA BULUYOR YOK İLÇE ÖYLE DEMİŞM İŞ GİBİ.BEN BERKDEMİRLE GÖRÜŞTÜM YAZININ ONAYLANMASINI BİZDE SİZLER GİBİ BEKLİYORUZ HOCAM DEDİ.GÜN VEYA SAAT V ERMEDİ.AMA BENİM TAHMİNİM BU HAFTA OLDU OLDU SONRASI YOK.

Şu sıralar baya soğuk kanlı durmaya çalışıyorum.Metanetimi koruyorum.Ama içten bir dombıra sesi geliyor ta kalbimin derinlerinden.
bana soruyorlar hocam sizin iş olmadı mı yok diyorum e o zaman şimdi siz nesiniz diyorlar?bilişim teknolojileri öğretmeniyim diyorum.halbusiki bilmiyorlar ki aile geçindiren vardır,bilmiyorlarki ek ders ücreti olmazsa sıkıntı çekecek olanlar vardır.
artık insanlar kendini düşünüyorlar.bu yüzdendir ki kendisine göre yorum yapıyorlar.

ARKADAŞLAR BURADA YAZACAĞINIZA ARAYIN 4588371 NO LU TELEFONU VE BAĞLATIN 1123 Ü SORUN .HERKES ARASIN VE KİLİTLESİN SANTRALİ.BİZE NET BİR GÜN TARİH VERİN GERÇEKLERİ SÖYLEYİN DİYE...

Pazartesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesitesi imzalanabilir...

bende verdiğimiz haberlere inanmayanları anlamıyorum. okadar işim gücüm varken nedne bilgisayarın başına oturup yalan yanlış şeyler yazalım ki.bişeyler duyuyoruz yazıyoruz.verdiğinizi numarayıda aradım adam bizim komisyon çalışması bitti. şimdi diğer bölüme yazıyı aktarıyoruz. dedi.yarına görevlendirmeleri ilçeya gönderecez dedi.geriye dönük ekdersi sordum. bizim çalışmayla alakalı değil ona komisyon karar verecek dedi.bende biz okadar gün geldik gittik dedim verilmezse haksızlık olur dedim. bir zahmet komisyonada bunu söyleyin dedim kapattım. bence sizlerde arayın. aynı şeyi söyleyin. ona göre kararlarını alsınlar. bide gelişmeleri bt adanadan takip edin diyor. bende dedim 2 gün çalışıyorsa 4 gün çalışmıyor siteniz dedim.umarım tarihte bir oyun çıkarmazlar.

başlığı açtığıma pişman oldum :)... güzel adanamızı 26 sayfa ile yerin dibine sokacaklarını bilsem açmazdım bu başlığı... ülen kış gününde baharı yaşıyoruz ama iş eğitime gelince çölde yaz günü kar yağıyor maalesef...

arkadaşlar önemli mi bukadar formatörlük bırakın 1 dönemde saat 12 de cıkıp evimize gidelim ek dersden gelen para zaten öğle arasında her gün yemege git gel ile bitiyor bide 5 e kadar bekliyosanız çekilmez çile . derse girmedikten sonra zamanda geçmiyor ki hadi bilgisayar tamiri web sitesi güncellemesi 1 gün 2 gün ama sonrası ... zaman geçmiyor nerden seçtik bu bilgisayar öğretmenliğini o kadarda össden puan aldık keşke ilköğretim matematik yazsaymışım tühh bee...

İdarecilerin Şubat ayı ekdersleri hazırlamasından önce görevlendirme yapılsın yeter. zaten büyük bir ihtimalle 2-20 Ocak arasını da eklerler. Hadi bakalım 1000 TL'ye yakın ekders alacaksınız.

hocam bari sen yapma olmamış duaya amin diyorsun.... şu 24 kasımda al(ma)dığımız bir maaş ikramiyeye benzettin sende... kimseyi inandıramayız artık...

Geri