Adana Formatörlük...

Kodla Büyü
baynadir' Alıntı:
olurlar çıktı ama nasıl... yine doğru düzgün değil... görevlendirilmeyen arkadaşlara yardımda sonuna kadar hazırım... böyle olur olmaz olsun... görevlendirmesi çıkmayan arkadaşlara elimizden gelen yardımı yapalım... bir olalım...

+1

arkadaşlar hayal mayal değil 5 dk önce baktım listeye ismim yoktu. şu an yazıyı kaldırmışlar hatta 1. olur kelimesi vardı başlıkta artık kaçtane olur çıkartacaklar bilmiyorum ama yarın saat 15:00 dan 15:30 a kadar ilmem in önünde bekleyeceğim gelen olursa birlikte gideriz gelen olmazsa tek başıma gideceğim. gidecek arkadaşlar kendi başlarına gitmesin lütfen. birlikte hareket edelim.

arkadaşlar benim anladığım sadece labaratuara bakılmamış,okuldaki öğretmenlere ve idarecilere de sorulmuş ona göre rapor hazırlanmış.çünkü benim görevlendirildiğim okulun labına iyi denmiş,herşey yolunda demişler ama rapor olumsuz çıkmış.

kadirli1983' Alıntı:
arkadaşlar benim anladığım sadece labaratuara bakılmamış,okuldaki öğretmenlere ve idarecilere de sorulmuş ona göre rapor hazırlanmış.çünkü benim görevlendirildiğim okulun labına iyi denmiş,herşey yolunda demişler ama rapor olumsuz çıkmış.
yok hocam kafalarına göre yapmışlar bende 21 bil. var hepsi pırıl pırıl dahası okulumda tek bir problemli, interneti olmayan PC yok. okula gelmediler bile. telefonla aramışlar. idare ne dedi bilmiyorum.

hocam teftiş raporunu isteyin daha iyi anlarsınız.ben istiyeceğim,olumsuzluk nerdeymiş görmek istiyorum,idarem beni formatör olarak istiyor,gelen müfettiş herşey iyi görünüyor diyor ama rapor olumsuz çıkmış.en doğrusu raporun görmek gibi geliyor

ortada teftiş yokki rapor olsun. yarın anlarız. aslında bu gün gidecektim ama belki haberi olmayanlar vardır onları beklemek istedim. birlkte hareket edersek daha etkili olur.

şaka maka da derinciler mi var karşımızda böyle bir ekeniyor bir siliniyor... ses seda çıkmadan bir işler yürüyor... hayırlısı...

üç maymun' Alıntı:
ortada teftiş yokki rapor olsun. yarın anlarız. aslında bu gün gidecektim ama belki haberi olmayanlar vardır onları beklemek istedim. birlkte hareket edersek daha etkili olur.

Toplu mu gidilecek yarın....

sadece liste vardı arkadaşlar... zaten dosya adına bakarsanız btadana için liste diye yazmışlar...

kaldırılmasının nedeni onaylı listenin yayınlanacak olması olabilir...

semraaa14' Alıntı:
üç maymun' Alıntı:

Toplu mu gidilecek yarın....
birlikte hareket etsek daha iyi olacak ama 204 kişi zaten görevlendirilmiş. görev verilmeyen kaç kişi kalmışki. birliktelik konusunda forumdan da ses çıkmıyor. ben dayanamayabilirim. birazdan çıkıp gidebilirim mem e.

baynadir' Alıntı:
sadece liste vardı arkadaşlar... zaten dosya adına bakarsanız btadana için liste diye yazmışlar...

kaldırılmasının nedeni onaylı listenin yayınlanacak olması olabilir...
onaylanacak olan da aynı liste sonuçta farkeden bişey olmayacak.

hocam sabırlı olalım, toplanalım da milli eğitim müdürüyle görüşmeye gidelim, görevlendirme olsun olmasın...görevlendirme çıksa bile böyle saçma sapan bir uygulama olamaz... Bunun bir düzene girmesi gerekiyor...

arkadaşlar benim de ismim yok. ben bu hafta yeni atandım okula daha önce norm fazlasıydım. ne yapılacaksa yapalım, Recai Beylemi, Mehmet Berkdemirle mi kiminle görüşeceksek görüşelim. ben de varım.

ne yapacakmışız söylesinler... ulan hiç olmadı ücretli izin versinler gideyim... ders yok ana sınıflarına mı derse gireyim..

fpekel' Alıntı:
arkadaşlar benim de ismim yok. ben bu hafta yeni atandım okula daha önce norm fazlasıydım. ne yapılacaksa yapalım, Recai Beylemi, Mehmet Berkdemirle mi kiminle görüşeceksek görüşelim. ben de varım.
ne diyorsun hocam ikimiz gidelimmi haberi olmayan arkadaşlarımı bekleyelim

Hocam gidelim diyorsan gidelim, belki yarın geç olur. ben Aynur hanımı aradım o da izindeymiş. M.Berkdemire de ulaşamıyorum. ok dersen buluşup gidelim.

arkadaşlar mehmet berkdemir ile görüştüm. Telefonlardan dolayı çok rahatsız olmuş ve çalışamıyorlarmış. Bu nedenle listeyi kaldırdım diyor. Eğer telefon etmez iseniz listeyi geri koyacakmış. :D

Geri